o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2016 (30. díl)

Klobásový poločas středa, 22.06.2016 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2016-30-dil/1/7572.jpg?width=570

FK Hvězda Cheb - TJ Baník Union Nové Sedlo
Jak už je u mě tradicí, v sobotu navštěvuji zápas Hvězdy. Na tento zápas si však s sebou beru i svou krásnou pomocnici. Naše první kroky míří pro klobásu. Má kolegyně má opravdu výbornou taktiku a v ochutnávání klobás je přebornice, což lze poznat hned na první pohled. Klobása dle jejího názoru výborná, měla však již lepší a proto spolu udělujeme 8 bodů z deseti. Zápas navštěvuje 100 diváku - v tom 20 hostů a v domácím sektoru fandí 15 příznivců Chebu. Společně se jebe Míra Pelta i paní Damková. Nové Sedlo zvítězilo na hřišti 2:0.

Datum: 23.4.2016
Cena: 55,-
Hodnoceni: 8/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

Lokomotiva Karlovy Vary - FC Cheb
Po dlouhé době se vydávám na fotbal a mé kroky vedou krásnou sluneční sobotu do Varů, kam zavítal méně známější z dvojice chebských celků a to FC Cheb. Dnes bohužel bez klobásy a k nabídce pouze párek za 25 korunek. Párek sice hlad zažene, ale klobása je klobása. Na fotbal si našlo cestu 50 diváků a Lokomotiva zvítězila 4:3.

Datum: 22.5.2016
Cena: 25,-
Hodnoceni: 3,5/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

1.FC Karlovy Vary - SK Petřín Plzeň
Po nějaké době mířím opět do Varů, místní Buldoci hrají už díky dobrému počasí na přírodní trávě, na kterou dorazili borci z Plzně. Favoritem zápasu jsou domácí a ti také vítězí 3-0. Domácí fanoušci se sešli za dvěma vlajkami, na konci zápasu odpalují dýmovnici a asi dva zelené ohně. Co se týče klobásek, tak k dispozici měli dva druhy - bílou i červenou. Ochutnávám obě a obě byly chuťově dobré. K dostání jak kečup, hořčice, tak křen. 

Datum: 8.5.2016
Cena: 40,-
Červená klobása: 7,5/10
Bílá klobása: 7,5/10
Autor: Groundhopping RM

SK Slavia Praha - FC Viktoria Plzeň
Na poslední výjezd sezóny se vydávám do Prahy do Edenu, kam si našlo cestu přes 10.000 diváků. Slavia vítězí 5-0. Klobása menší velikosti, chuťově dobrá, pikantní, hořčice akorát.

Datum: 14.5.2016
Cena: 55,-
Hodnocení: 7,5/10
Autor: Groundhopping RM

FK Hvězda Cheb - FC Cheb
Jedno sobotní dopoledne mířím na Lokomotivu, kde hraje své domácí zápasy chebská Hvězda. Ta se utkala v derby s chebským FC. Hosté vítězí gólem z 90.minuty jedna nula, fotbal nuda, těšil jsem se na penalty, škoda. Klobása z místního okénka za 55 korun, velikost ok, k dostání hořčice i kečup. Chuťově mohla být lepší. 

Datum: 7.5.2016
Cena: 55,-
Hodnocení: 7/10
Autor: Groundhopping RM

FK Ústí nad Labem - FC Hradec Králové
Do Ústí se vydávám téměř po dvou letech. Tenkrát byl sektor hostí umístěn v oblouku, vlastně je tam dodnes, ale nyní nám ústecký klub vyhradil celou protilehlou tribunu naproti hlavní. O poločasové přestávce jsem zavítal k přívěsu, kde měli čepované pivko nebo malinu a hned vedle rozpálený gril s voňavými klobáskami. 
Klobása vyšla na 50 korun, velikostně rozhodně neurazila a chutově taky nebyla špatná. Na výběr byla červená i bílá, ovšem bílou mi vyfoukl kolega předemnou, a tak na mě zbyla tato krasavice. 
Byla zde i nabídka hořčice nebo křenu a dva krajíce chlebu, který mi nepřišel nejčerstvější. Hodnotím osmi body.

Datum: 21.5.16
Cena: 50,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Kuksič

MFK Frýdek - Místek - FC Hradec Králové
Do Frýdku jsme vyjeli před obědem, tudíž jsme se těšili až si na stadionu Stovky dáme pořádnou klobásu. Bohužel, nedali. Ve skromnějším stánku, jsem nezahlédl žádný gril ani udírnu a v tu chvíli jsem věděl, že bude zle. Naopak jsem viděl na stole hrnec s vodou, ve kterém se nám celý poločas dělaly klobásy. Obsluha se mě zeptala, jestli si ji vylovím z hrnce, protože nemá vidličku. Poprosil jsem ji, aby mi ji vytáhla, chtěla za ní 50 korun. Klobása nebyla vůbec dobrá, už od pohledu vypadala zle a když jsem se do ní zakousl, neměl jsem z toho vůbec dobrý pocit, proto hodnotím slabými dvěma body za vylovení! :-D

Datum: 19.3.16
Cena: 50,-
Hodnocení: 2/10
Autor: Kuksič

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové
Na odvetu poháru jsme vyjeli jedním autem. Po příjezdu se chystáme do sektoru hostů, který je k našemu udivení zamčen. Vypravujeme se tedy na hlavní tribunu mezi domácí fanoušky. Zakempujeme u střídačky votroků a sledujeme v poklidu utkání. Jelikož jsem na fotbal vyrazil hned z práce a neobědval, tak si dávám v místním stánku klobásu hned během první půle. Klobása chutnala, určitě neurazila, spíš mě naštval jen jeden krajíc chleba, takže k druhé půlce klobásy jsem neměl, co přikusovat. Hodnotím sedmi body z deseti!

Datum: 30.3.16
Cena: 50,-
Hodnocení: 7/10
Autor: Kuksič

FK Varnsdorf - FC Hradec Králové
V Sudetách klobáska opravdu potěšila, hodnotil jsem zde vůbec poprvé. Cena lidových 40 korun, k tomu točená limča do pulitru za 15 korun. 
Ke klobáse možnost hořčice, kečupu i křenu. Ten jsem si pro tentokrát nedal, chutnalo to i bez něj skvěle. Alespoň něco bylo pozitivního na tomto výjezdu, když ne předvedená hra obou týmů a hlavně pouze bezbranková remíza.

Datum: 3.4.16
Cena: 40,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Kuksič

Dukla Praha - Sigma Olomouc
Mírně překvapen jsem byl z chuti "dukelské klobásy" v zápase s Olomoucí. Po předchozích zkušenostech jsem se těšil na ultra-mega gastronomický zážitek a nakonec z toho byla jen taková ta obyčejná klobáska, která neurazí, nenadchne. Na výběr byla bílá, václavská, pikantní a klasická. Asi jsem zvolil klasickou a asi jsem zvolil špatně. 

Datum: 6. 5. 2016
Cena: 50,-
Hodnocení: 6,5/10
Autor: dalibor.durcak

AC Sparta Praha - SK Slavia Praha 0-2
Finále ženského poháru 
Absolutní spokojenost zavládla při konzumaci klobásky na stadionu SK Prosek, při konzumaci místní klobásky.
V krásném slunečném dni se na tomto stadionu konal den ženského fotbalu, který vyústil finálový zápasem poháru. Ten vyhrály slávistky 2:0.
Já v průběhu druhého poločasu navštěvuji stánek s občerstvením, kde za 45,- dostávám velkou klobásu s hořčicí a chlebem. 
Klobáska má patřičné rozměry, je velmi chutná, masitá, prostě klobása podle mého gusta. Jedna z nejlepších klobásek, co jsem na fotbalových stadionech jedl. Vyrovnala se dukelské klobáse i té příbramské, o které jsem psal dříve (na protilehlé tribuně)

Datum: 21. 5. 2016
Cena: 45,-
Hodnocení: 9/10
Autor: dalibor.durcak

FC Bayern Hof - SV Viktoria Aschaffenburg
Hof se dočkal baráže o Regionalligu (4.nejvyšší soutěž v Německu) a tak se vydávám na místní stadionek v Hofu, kam si našlo cestu 1900 diváků, kteří viděli výhru 2:1 pro Hof, když v v 88.minutě skoroval český hráč, který hrál nastupoval například za Slovácko, Ustí nad Labem, či Karvinou a to Martin Holek. Bratwurst za 2 eura byl velice masitý a chutově velice dobrý. Na výběr kečup a hořčice. 

Datum: 24.5.2016
Cena: 2 €
Hodnocení: 8,5/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

Olympie Březová "B" - Františkovy Lázně
V neděli 29.5.2016 se konalo další kolo I.A třídy karlovarského kraje, ve kterém změřily síly domácí béčko Březové a hostující Františkovy Lázně. Hra vyrovnaná, na penalty vítězí hosté. Klobáska za 40 korun dobré velikosti, velmi chutná, masitá, dobře ogrilovaná, k dispozici dostatek chleba i dalších pochutin. 

Datum: 29.5.2016
Cena: 40,-
Hodnocení: 8,5/10
Autor: Groundhopping RM

Autor: DD & VíťaJ & Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace