o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - podzim 2014 (14. díl)

Klobásový poločas čtvrtek, 06.11.2014 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-podzim-2014-14-dil/1/6517.jpg?width=570

SKP Rapid Plzeň - SSC Bolevec 
V sobotu 11.10 se vydávám na to nejlepší, co náš kraj může nabídnout a to na Krajský přebor. Na oko mi padlo městské derby mezi Rapidem a Bolevcem. V ideálním počasí pro fotbal je výkop naplánován na 16. hodinu. Na Lopatárnu přicházím hladový, a tak zavděk o poločase přicházím ke stánku s klobáskou, který je umístěn za brankou domácích a "hospůdkou". Pro pivko, limču si člověk musí dovnitř hospůdky, kde jej čeká výčepák, který by všechny nejradši poslal do kytek. Jelikož podle kyselého xichtu pána za pípou mě chuť na pivko přechází, dávám si točenou limonádu. Poté se vydávám na klobásku, která je grilovaná a pěkně voňavá. Chleba kolik chceš a na výběr ze dvou hořčic, křenu a kečupu. Jelikož kečupákem nejsem, volím všechny ostatní možnosti. Klobáska je udělaná výborně a chuťově na tom také není zle. Mínus u mě přichází za to, že nebyla vůbec pikantní a měla v sobě neuvěřitelné množství chrupavek, což celkový dojem kazí. Klobáska však nasytila a po zklamání z minulého týdne v okresu přichází alespoň malé zlepšení. Derby mělo vše co správné regionální má mít. Červenou, ty správné nadávky a po penaltách málem bitku mezi brankářem hostů a domácími.

Datum: 11.10.2014
Cena: 45,- Kč
Hodnocení: 5,5/10
Autor: Kylda13

 FK Hvězda Cheb - FK Slavoj Český Krumlov
V sobotu 11.10 se vydávám do Chebu na 10.kolo divizního ročníku 2014/2015. Místní Hvězda přivítala Český Krumlov, který si odváží z Chebu 3 body po výhře 3:0. Na stadion si našlo cestu 250 diváků. Domácí kotel protestuje proti hracímu času 10:15 a usedá tak pouze na hlavní tribunu. Klobása za 45 korun, většího vzrůstu, 2 kousky chleba, malé množství chrupavek což na bodovém hodnocení určtiě přidalo. Klobása, která je na každý zápas jiná zde nikdy nezklame a vždy si na ní pochutnám. Klobáse uděluji rovných 8 bodů.

DATUM: 11.10.2014
CENA: 45 ,-
HODNOCENÍ: 8/10
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

SK Policie Rapid Plzeň "B" - TJ Slovan Spoje Plzen "A"
V neděli 12.10 cestuji do Plzně na zápas Rapidu se Spojema. Zápas se odehrává v příjemném fotbalovém areálu na Rapidu. Jedná se o zápas městského přeboru a domácí vyhrávají 4:1. Na fotbale se sešlo 20 diváků. Klobáska za 45 korunek patří ke klasice, je trošku tužší a je v ní dost chrupavek, k ní dva kusy chleba a na výběr je pouze hořčice. Více fotek zde.

Datum: 12.10.2014
Cena: 45 ,-
Hodnocení: 6,5/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Baník Most - Viktoria Žižkov
V Mostě klobásová konkurence chybí dobrých 5 let, proto se každý pokus jakéhokoliv stánku vítá s otevřenou náručí. Dnes klobásky připravovala paní před hlavním vchodem na grilu. Na pohled vypadaly lahodně, na výběr bylo z kečupu, klasické hořčice, kremžské, křenu a specialitky v podání kozích rohů. Klobása nasytila až druhá v pořadí, chleba měkoučký, spokojenost.

DATUM: 5.10.2014
CENA: 40,-
HODNOCENÍ: 9/10
AUTOR: KP

FK Pardubice - FK Baník Most
Před rokem byla klobása v Pardubicích výborná, letos mění dodavatele a hlavně také způsob přípravy. Klobása vařená ve vodě, což mi pokaždé zabíjí moje chuťové buňky a natěšenost rapidně upadá. Chuťově žádný zázrak, navíc se v ní nacházelo něco čehosi tvrdého, zřejmě chrupavka. Jediné plus patří k patce chleba, to bylo asi nejlepší na celém občerstvení.

DATUM: 11.10.2014
CENA: 40,-
HODNOCENÍ: 4/10
AUTOR: KP

Dolní Bousov - Brandýs nad Labem
Náhodou se dostáváme na utkání 1.B Třídy mezi Dolnobousovským klubem a tabelleführerem z Brandýsa, se kterým přicestovalo kolem 20 fanoušků, kteří občasnou podporou týmu zpříjemnili atmosféru. Klobása na pohled vypadá kvalitně, velikost byla téměř obří. Škoda, že byla dost mastná, jinak ale nezklamala. Chleba čerstvý, měkký, hořčice akorát.

DATUM: 11.10.2014
CENA: 40,-
HODNOCENÍ: 7,5/10
AUTOR: KP

HC VLCI JABLONEC - HC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Rozhodujeme se pro návštěvu tohoto zápasu a všem je jasné, kam míří naše kroky o přestávce. Ano, ke stánku, který je několik metrů od místa , kde stojíme. Hned po prvním kousnutí nám je jasné, že není čeho litovat. Klobása je velká, oba kraje přesahují okraj tácku, je pikantní, lehce připálená(paní ve stánku se nás ptala, jestli nevadí). Kečupu tak akorát, jen by mohl být chleba navíc, ale to nám chuť rozhodně nekazí a uděluji svoje nejvyšší hodnocení. Návštěvu nám ještě zpříjemňuje pivo za 10Kč.

DATUM: 8.10.2014
CENA: 50,-
HODNOCENÍ: 9,5/10
AUTOR: Ultra97H

TJ Spartak Smržovka "B"-TJ Sokol Rádlo "B"
Po výjezdu do Pardubic se vydáváme na tento zápas a o poločase máme k dispozici rovnou dva druhy klobás, což nám dělá radost. Bílá byla velmi dobrá, dostali jsme dva chleby a bylo vyhověno naší žádosti o kečup navíc. Možná mohla být o trochu větší, každopádně to vidím na hodnocení 8/10. Druhá klobása neurazila, ale nebylo na ní nic, co by zaujalo, když už jsme si o ten kečup navíc poprosili. Hodnotím 4/10

DATUM: 11.10.2014
CENA: 40,-
HODNOCENÍ: bílá 8/10, červená 4/10
AUTOR: Ultra97H

TJ Hradec nad Moravicí - TJ Slavia Malé Hoštice
V neděli jsem využil krásného babího léta a šel se podívat na zápas okresního přeboru (okr. Opava). Od zápasu jsem očekával, že bude vyrovnaný (více jsem přál hostům). Hosté byli od začátku lepším týmem a po zásluze si odvezli 3 body (0:5). Kuriozitou utkání byly 3 penalty (2x domácí, 1x hosté), z nichž nebyla ani jedna proměněna.
Klobáska připravena na grilu. Vzhledově vypadala solidně, ale chuťově velice nevýrazná. Výběr rohlíku/chleba to nezachránil. Zatím nejhorší klobásku co jsem měl. Příště zkusím z nabídky kuřecí burger nebo žebírka, třeba mě potěší více.

Datum: 12.10.2014
Cena: 35 kč
Hodnocení: 3,5/10
Autor: Maicon

HC Slezan Opava - VSK Technika Brno
Uprostřed týdne mířím na hokejové utkání 2. ligy Východ. Domácí začínají lépe a rychle vedou 1:0, to ještě netuším, že to bude z jejich strany vše. Hosté se postupem času osmělují a do konce třetiny otáčí skóre na 1:2. Nakonec vítězí 1:6.
Chuť klobásy byla dobrá, ale že bych kvůli tomu šel na hokej znovu se nedá říct. Moje hodnocení výrazně ovlivnila cena, která se mi zdá příliš vysoká.

Datum: 15.10.2014
Cena: 48 kč
Hodnocení: 4,5/10
Autor: Maicon

Kadaň - AZ Havířov
Při příležitosti zápasu AZetu Havířov v Kadani, využíváme o druhé přestávce občerstvení a u stánku bez front (celková návštěva na utkání 400 diváků) kupujeme grilovanou pikantní klobásku za cenu 45,-.
Klobáska je dobrá, tvrdá a pikantní. Vše ještě umocňuje kremžská hořčice a křen servírovaný s klobáskou. Uvítal bych plátek okurky 

Datum: 27. 10. 2014
Hodnocení: 7/10
Cena: 45,-

Litvínov - Pardubice
Slyšel jsem, že se do Litvínova jezdí hlavně na Maxi hotdog, že prý už nic lepšího není, tak jsem se rozhodl pro šestihodinovou cestu a do Litvínova zamířil. Fronta byla zdánlivě krátka, ale těch 20 minut čekání v dešti za to stálo. Nic lepšího jsem dosud neochutnal, v základu to má kečup, hořčiči a pórek, lze ale dokoupit i další ingredience. Vždy jsem si nechával rezervu v hodnocení, ale po tomhle už snad ni lepšího ani přijít nemůže, navíc skvelý poměr velikost/cena. V Litvínově jsem určitě nebyl naposledy.

Hodnocení: 10/10
Cena: 60 kč
Autor: pm

Autor: DD & Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace