o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - podzim 2015 (23. díl)

Klobásový poločas středa, 12.08.2015 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-podzim-2015-23-dil/1/7047.jpg?width=570

GieKSa - Rozwój
Na GieKSe klasická klobása z grillu, nyní ještě větší. Chuťově výborná, na výběr kečup či hořčice, libovolné množství chleba.

Cena: 12 zlotych (80,-
Hodnocení: 8/10
Datum: 26. 7. 2015
Autor: L.

SK Smíchov Plzeň - Sokol Lhota
V nedělním odpoledni vedou mé cesty na zápas Smíchov Plzeň - Sokol Lhota. Na fotbal si našlo cestu 30 diváků, kteří mohou vidět fotbalovou přestřelku a plno zahozených šancí. Lhota vyhrává tento zápas 5:2. V klobáso-špekáčku za 40 korun bylo na můj vkus příliš chrupavek, chleba byl tvrdší a pouze hořčice.

Cena: 40,-
Hodnocení: 5/10
Datum: 7.6.2015
Autor: Groundhopping_vitajanda

SK ZČE Plzeň - TJ Jiskra Domažlice "B"
V poslední zápas krajského přeboru si mohl zajistit tým ZČE Plzeň první místo v tabulce a následně tak slavit postup do divize. Tento třetí nejstarší klub u nás hraje své domácí v plzenské části Slovany. Na příjemný fotbalový stánek si našlo cestu 120 diváků, kteří vyhráli nad rezervou Domažlic 3:1. Na klobásku za 45 korun si musím počkat zhruba 30 minut - prodavač prostě nestíhal. Čert to vem, na tento kousek bych šekal i hodiny. Klobása je dostatečně mastná, minimální počet chrupavek, dostatečně masitá, křen, hořčice, čerstvý chléb. Desítku si nechávám stále v záloze a tomuhle kousku dávám 9,5 bodů a to ubírám půl bodík pouze za dobu čekání a nenabídky kečupu. Více fotek ze zápasu zde.

Cena: 45,-
Hodnocení: 9,5/10
Datum: 11.6.2015
Autor: Groundhopping_vitajanda

FC Libotov - Jiskra Lampertice
V neděli odpoledne jsem vyrazil na fotbal do Libotova. Ti doma přivítali tým z Lampertic, který už byl jistým sestupujícím. Podle toho to také vypadalo na hřišti a domácí s přehledem zvítězili 4:0. O poločasové přestávce jsem dostal chuť na něco dobrého a navštívil jsem tedy místní stánek. V nabídce byla klobna z udírny, a tak jsem ji zkusil. Když jsem tu krasavici spatřil na tácku, nevěřil jsem vlastním očím. Velikostí připomínala sen spousty dívek. Chuťově byla dobrá, krásně voněla. Byla možnost přidat si chleba, a tak jsem toho využil. Na výběr byla i kremžská s plnotučnou hořčicí nebo kečup. Celkový dojem byl tedy super, ale jelikož jsem jedl už lepší kousky, tak hodnotím osmičkou.

Cena: 40 Kč
Hodnocení: 8/10
Datum: 14.6.15
Autor: Kuksič

Česká Republika "U21" - Německo "U21"
Zápas o postup ze skupiny našich reprezentantů do 21 let bohužel naši fotbalisté nezvládají a prohrávají 2:1. Do Edenu si našlo cestu něco málo přes 18 000 diváků. Fotbal byl zejména ve druhé půlce z naší strany velmi povedený a dlouho jsem neviděl reprezentaci Německa, aby se takhle bála o výsledek. Naši fotbalisté se nemají určitě za co stydět. Němci jsou rozprostřeny po Edenu a vyskytují se pouze v menších skupinkách. Skupinky fanoušků naší reprezentace se snaží fandit, ale každý víme, jak to na repre chodí. Ač si každý na klobásu v Edenu stěžuje, mě zde celkem chutná a proto uděluji 7 bodů. Chleba pouze jeden, hořčice a kečupu neomezeně. 

Cena: 59 ,-
Hodnocení: 7/10
Datum: 23.6.2015
Autor: Groundhopping_vitajanda

FC Cheb - FC Viktoria Mariánské Lázně
První přípravné utkání má před sebou FC Cheb, který přivítal na domácím pažitu ex-divizní tým z Mariánských Lázních. Před tímto zápasem ještě navštěvuji zápas FC Františkovy Lázně - Sokol Lipová, které končí výhrou 5:2 ve prospěch Lipové. V Chebu si dávám již před poločasem klobásku za 50 korun. Místní klobásak je zde dnes oproti klasice pikantnější a uděluji 7,5 bodů.

Cena: 50 ,-
Hodnocení: 7.5/10
Datum: 25.7.2015
Autor: Groundhopping_vitajanda

AC Sparta Praha - FC Baník Ostrava
Sobota odpoledne, sluníčko, fotbal. Ideální kombinace a já se vypravuji na šlágr kola Sparta - Baník. Utkání se hraje před výbornou kulisou, hosté i domácí se prezentují pyrotechnikou i choreografiemi. V druhém poločase přichází čas na degustaci místní klobásky. Ve stánku si vybírám klobásu klasik za 60,-, která je výborná. Masitá, dobře ogrilovaná, dostatek chleba i hořčice. Mé chuťové buňky byly spokojené.

Cena: 60 ,-
Hodnocení: 9/10
Datum: 01.08.015
Autor: Groundhopping RM

FK Dukla Praha - FC Viktoria Plzeň
Z Letné mířím Na Julisku, kam přijela mistrovská Plzeň. Návštěva se prý pohybovala okolo pěti tisíc, nevím. Utkání rozhodl jediným gólem Berger, díky kterému si po zápase mohli užít vítězství fanoušci Dukly i s pyrotechnikou. V sektoru hostů během zápasu zažehnou tři dýmovnice. Během zápasu navštěvuju stánek a objednávám si klobásku, která stála 50 korunek. Velikost optimální, chuťově velice dobrá, chleba dostatek a hořčice taktéž.

Cena: 50 ,-
Hodnocení: 8,5/10
Datum: 01.08.2015
Autor: Groundhopping RM

FK Slavoj Vyšehrad - 1.SC Znojmo
Historicky první zápas v druhé lize odehrál o víkendu i vyšehradský Slavoj, který čelil hostům ze Znojma, se kterým přicestovala pětice fanoušků. Vyšehradští hráči nastoupili na stadionu Viktorky Žižkov, který je pověstný vynikajícími klobáskami, v tradiční čas 10:15. Ke snídani si dopřávám klobásu za 45,-, která je však na můj vkus moc připálená, avšak chuťově výborná. Hořčice, kečupu, křenu a chlebu co hrdlo ráčí. V pondělí pak vedou mé kroky na Strahov na zápas juniorky Sparty a Dukly, zde však už klobásu nekupuji. Nutno říct, že ani nevím, jestli se koupit dala.

Cena: 45 ,-
Hodnocení: 8/10
Datum: 02.08.2015
Autor: Groundhopping RM

Fk Příbram - Fk Jablonec
Jablonec začínal ligu v Příbrami, takže jsem vyrazil na jih. Fotbal nenudil a o poločase jsem zašel i na občerstvení. Klobáska byla překvapivě dobrá, ale nešlo si vybrat jestli kečup nebo hořici, takže pouze 7 bodů.

Cena: 50,-
Hodnocení: 7/10
Datum: 25.07.2015
Autor: pm

Fk Jablonec  - Bohemians Praha
První domácí zápas Jablonce přinesl oslavy klubu i větší výběr občerstvení. V prostoru za hlavní tribunou byl stánek s grilem, kde byla mimo jiné i bílá klobáska, která v jiných stáncích k dostání nebyla. Nebyla špatná a palec nahoru klubu, za rozšíření nabídky občerstvení.

Cena: 45,-
Hodnocení: 7,5/10
Datum: 02.08.2015
Autor: pm

Slovan Liberec - Kiryat Shmona
Ve středu jsem navštívil v Jablonci zápas s Kodaní, o den později mířím do Liberce. V Liberci jsou u obou tribun za bránou grily, u hlavního vchodu je i větší výběr, já se však spokojil s jedním druhem klobásky na grilu pod "sektorem" Chaotix. Klobáska nebyla špatná, ale čekal jsem na ní (před zápasem) dlouho. 

Cena: 45,-
Hodnocení: 7,5,-
Datum: 30.07.2015
Autor: pm

FK Mladá Boleslav- AS Trenčín 2:0
Náš tým se představil v rámci projektu Česko-slovenské fotbalové srdce na kdysi fotbalovém stadionu v Lázních Bohdaneč.
Vstup na tento přátelský zápas stál 50,-. O poločase si dávám klobásu, byla výborná, trošičku víc mastná, ale bez chrupavek a dělaná na grilu. Chleba i hořčice dostatek.

Datum: 22.5.2015
Hodnocení: 8/10
Cena: 40,-
Autor: Kostič

Slask Wroclaw - Legia Warszawa
Dne 19.7.2015 jsme navštívili šlágr 1. kola Ekstraklasy mezi domácím Slaskem Wroclaw a Legií Warszawa. Souboj těchto dvou týmů sliboval dobrou atmosféru, avšak po příchodu na stadion v nás zavládlo zklamání. Sektor Legie zel prázdnotou. Nechce se mi věřit, že by z Legie nikdo nepřijel. Spíš jsem toho názoru, že jim byl výjezd opět zakázán!!! Atmosféra zápasu byla touto skutečností hodně poznamenaná. Kotel Slasku alespoň vytvářel „nějakou“ atmosféru. Nejlepší support předváděl po vstřelení vedoucího gólu domácích. Legia ovšem nesložila zbraně a zápas dokonale otočila a nakonec zvítězila 1:4. Dalším zklamáním byla návštěva na stadionu, oficiální číslo bylo 12226 diváků. Ze zápasu jsme odjížděli se smíšenými pocity, ale příště to bude určitě lepší. Na stadionu byla také viděna vlajka družební Opavy a pár lidí se žlutými tričky, což je důkaz přítomnosti opavských fanoušků.

Ještě před zápasem si kupuji hot dog, který na první pohled vypadá velmi dobře, ale velikostně mohl být větší. Největším plusem je přítomnost smažené cibulky a okurek. Chuťově je párek lepší průměr. K dokonalosti však ještě něco chybí, proto hodnocení 7,5/10.

Datum: 19.7.2015
Hodnocení: 7,5/10
Cena: 8 zl.
Autor: Maicon

Stromsgodset IF vs. FK Mladá Boleslav
Ve druhém předkole Evropské ligy zajíždíme k odvetě do norského Dramennu, kde jsme museli smazat domácí porážku. V Norsku naši hráči hrají lépe než doma a zaslouženě se dostáváme do vedení. Bohužel i přes konečný tlak a velikou šanci Chramosty vítězíme jen 1:0 a do dalšího předkola nepostupujeme. O poločase si dáváme místní párek v tortille. Párek byl docela dobrý, tortilla totálně bez chutí, kečupu a hořčice kdo kolik chtěl. Ze všech, kdo místní pochutinu ochutnal, dávám nejvyšší hodnocení.

Datum: 23.5.2015
Hodnocení: 3/10
Cena: 25 NOK (cca 75,-)
Autor: Kostič

FK Neratovice-Byškovice vs. Brozany
V utkání 1. kola českého poháru na sebe narážejí divizní Neratovice a nováček ČFL Brozany. Domácí jsou od začátku lepší a toto utkání vyhrávají 2:1. Po poločase si dáváme klobásu, která byla dělaná na grilu a každý si mohl sám nabrat kolik chce hořčice (plnotučná i krémžská), kečupu i křenu. Chleba si člověk mohl vzít také co unesl, nutno dodat že byl chléb opravdu výborný, čerstvý a křupavý. Klobása byla také perfektní a do Neratovic se na ní určitě vyplatí zajet.

Datum: 25.5.2015
Hodnocení: 8/10
Cena: 45,-
Autor: Kostič

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace