o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - podzim 2016 (34. díl)

Klobásový poločas čtvrtek, 03.11.2016 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-podzim-2016-34-dil/1/7765.jpg?width=570

Sparta Praha vs. Fenerbahce

V úterý navštěvujeme přátelské utkání mezi pražskou Spartou a tureckým Fenerbahce. Pro Spartu to byla generálka před ligou mistrů a zápas skončil 0:0. Zápas se hrál v dobré atmosféře, o kterou se spíš starali Sparťané. O poločase si dáváme cigáro v bagetě, které bylo opravdu dobré. Určitě si ji dám příště znovu.

Datum: 19.7.2016
Hodnocení: 8/10
Cena: 60,-
Autor: Kostič

Zaglebie Lubin vs. Partizan Bělehrad
Po středečním přáteláku Bayernu s Manchesterem City navštěvujeme ve čtvrtek odvetu 2.předkole EL mezi polskou Lubiní a srbským Partizanem. Zápas se hraje za skvělé atmosféry, když se oba kotle fanděním baví i během prodloužení. Zápas dospěl nakonec do penalt, kde byli štastnější domácí a postoupili do dalšího předkola. Ještě před zápasem kupujeme klobásu, ke které byl rohlík a kečupu a hořčice kdo kolik chtěl. Klobása byla bez chrupavek a s rohlík určitě víc než nasytila. 

Datum: 21.7.2016
Hodnocení: 8/10
Cena: 10 zlotých
Autor: Kostič

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou vs. SK Rejšice
Areálek s menším hřištěm a s málo prostory pro diváky, ale vstupné jen 30,- s tištěným programem a tištěnou vstupenkou, klobásy 2 druhy za 50,- (Měl jsem pikantní, chleba kolik kdo chce. Za domácí nastoupil třeba Jakub Kohák nebo Standa Vlček, hrálo se od 20:00 pod umělým osvětlením, což se jen tak na krajském přeboru nevidí. Zápas pískaly tři ženy a hosté překvapivě zvítězili 1:4

Datum: 10.6.2016
Hodnocení: 8/10
Cena: 50,-
Autor: Kostič

AC Sparta Praha - FC Twente
Uprostřed týdne mířím na pražskou Letnou, kde se mezi sebou utkají ženy Sparty a Twente. První zápas vyhrály Holanďanky 2-0, v Praze pak 3-1. Zápasů přihlíží docela dost diváků, za vlajkou Sparty 5.Generace se sejde několik fanoušků, kteří během zápasu fandí. Na druhé straně se párkrát ozvou i fans Twente. Klobásku dávám o poločase, výborná, jako vždy. Vydržím hodinu fotbalu a mizím domů, je zima. 

Datum: 12.10.2016
Hodnocení: 8/10
Cena: 60,-
Autor: Groundhopping RM

FK Baník Sokolov - SK Sigma Olomouc
Po dlouhé době mířím v sobotní ráno do Sokolova, kde se utkal místní Baník s olomouckou Sigmou. V docela pohledném utkání padají pěkné góly, vítězí Sigma 2-1 a desítka fanoušků hostů může slavit další vítězství a vedení v FNL i s pár stroboskopy. Klobásku dávám asi v 15.minutě, v nabídce bavorská za 38,- a klasická červená za 45,-. Volím bílou bavorskou a nejsem zklamán. Chuť výborná, opečená dobře, masitá. Dostatek chleba i hořčice. 

Datum: 15.10.2016
Hodnocení: 8,5/10
Cena: 38,-
Autor: Groundhopping RM

FK Admira Praha - FK Ostrov
Nedělní dopoledne, pražská Admira, krásný program a vstupenka, dobrá klobása a pěkný stadion. Tak jsem to měl naplánováno. Bohužel mi plán narušily české dráhy, když na cestě do Prahy nabíráme zpoždění 25 minut a já tak dorážím až na druhý poločas fotbalu, takže bez programu a vstupenky. Domácí vítězí 4-0, na stadionu domácí s pár vlajkami i hosté s pár vlajkami a supportem. Klobásu dávám ihned po příchodu na stadionu, stojí 50 korun, je dobrá, masitá, teplá, k dostání dva druhy hořčice a křen a chleba kolik kdo chce. Holt za dva týdny musím pro program a vstupenku znovu  :)

Datum: 16.10.2016
Hodnocení: 8/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM

FK Motorlet Praha "B" - SK Horní Měcholupy
Po zápase Admiry mířím odpoledne na béčko Motorletu, které bohužel hraje na umělce. Vstupné za 30kč, pěkná vstupenka. Fotbal se hraje celkem dobrý, plno tvrdých zákroků a žlutých karet. Poločas končí nula nula a já mířím pro klobásu. Za 40,- dostávám spíše buřta než klobásu, ale chuťově dobrý, velký, kečupu i hořčice až až, chleba dostatek. Po poločase padá 8 gólů a domácí vítězí 5:3.

Datum: 16.10.2016
Hodnocení: 7/10
Cena: 40,-
Autor: Groundhopping RM

SpVgg Bayern Hof - FC Ingolstadt 04 II 
V sobotu se vydávám opět do Hofu, kam přijelo béčko Ingolstadtu, které si z Hofu odvezlo bod za remízu 1:1. Na Regionalligu se přišlo podívat 440 diváků. Bratwurst za 2 eura byl chuťově dobrý a většina bratwurstu v Německu prostě nezklame - 7/10.

Datum: 22.10.2016
Hodnocení: 7/10
Cena: 2 eura
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Varnsdorf - FC Baník Ostrava
V pátek nás čeká další výjezd a to na sever Čech do Varnsdorfu. Baník opět po dalším protrápeném zápasu venku získává jen bod za remízu 1:1. Klobása tuším že za 40 korun, byla standartní velikosti, chuťově dobrá, dost mastná, 4 krajíce chleba. 

Datum: 21.10.2016
Hodnocení: 7,5/10
Cena: 40 kč
Autor: Groundhopping_vitajanda

Bohemians Praha 1905 - FK Králův Dvůr
Ve středeční podvečer mířím do Ďolíčku na MOL Cup, kam přijeli hosté z Králova Dvora. Na zápas si našlo cestu 1905 diváků (jaká náhoda zrovna na Bohemce), kteří viděli výhru domácího týmu 3-1. Domácí si připravili transparenty s namalovanými logy pohárů MOL Cupu a EL a nápisy. Hosté se prezentují společnými šálami a pyrotechnikou, kterou odpalují domácí. První klobásu si dávám před zápasem, volím pikant a chutná mi. Dobrá velikost, chuť také, hořčice a kečupu kolik kdo chce. V druhém poločase mám ještě hlad, tak ještě ochutnávám klasickou klobásu a také jsem neprohloupil.

Datum: 26.10.2016
Hodnocení: obě 8/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM

FC Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové
V neděli se vydáváme podpořit votroky do Plzně, kde zápas začíná až ve 20 hodin. I přes vydatný déšť je stadion slušně zaplněn. V sektoru hostí se nás schází deset. O přestávce mířím do útrob stadionu ke stánku, kde mají vyhlášenou sekanou, ale i přes doporučení si dávám na zkoušku pikantní klobásu. Byla trochu ostřejší, ale chuťově nic extra. Chléb byl bohužel okoralejší, a tak hodnotím průměrně.
O atmosféru se starali domácí příznivci, kteří se nakonec mohli radovat z výhry svého týmu 4:1.

Datum: 2.10. 16
Hodnocení: 5/10
Cena: 50,-
Autor: Kuksič

SK Úvaly vs. FC Nový Bor
Ve volný středeční den se vydáváme na divizní utkání do Úval. Stadionek je velice pěkný a útulný, byl jsem zde už dřív na pohárovém utkání s Bolkou a žádné změny jsem neviděl. Fotbal se hraje hlavně důrazný a to díky podmáčenému terénu. Zápas končí remízou 0:0 a bonusový druhý bod si odváží hosté po vítězství v penaltách 8:7. O poločase jdeme ochutnat místní klobásy. Na výběr je bílá a pálivá. Já kupuji pálivou z udírny a chutná velice dobře, žádné chrupavky, pikantní byla dost. Kolega si kupuje bílou a chválí si jí ještě víc. Chleba kdo kolik chtěl a hořčice byl dostatek taky.

Datum: 19.10.2016
Cena: 45,-
Hodnocení: 
pikantní- 8/10
bílá- 8,5/10
Autor: Kostič

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace