o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: FK Kolín - FK Čáslav + vyjádření

z domova pondělí, 07.10.2013 - přejít do komentářů
Při derby Pyroshow Čáslavi, ale i incident na konci zápasu...
/titleImg/kolin-caslav-vyjadreni/1/5370.jpg?width=570

Zápas mezi Kolínem a Čáslaví přinesl hodně pyra, fandění, ale i další situace. Pro ty co to neví, tak se jednalo o 9. kolo ČFL a zápas skončil 2:1 pro Čáslav. Podle vyjádření jedné strany měl H.K. psát na web slova ve smyslu, že bude gril s Kolínem, do zpráv došlo, že se chce tento člověk omluvit oběma stranám, protože hosté (za které to psal) před zápasem o ničem nevěděli. Hosté se prezentovali pěknou pyroshow.

Na internetu se objevila krátká zpráva Kolína a Čáslav na to reagovala, kompletní pohled Kolína byl doplněn.

Krátká zpráva od Kolína:
Celý zápas hosté provokují domácí kotel, po skončení zápasu nabíhá 7 domácích proti 30-ti čáslavským, kteří se dávají na útěk, někteří inkasují na útěku. Čáslav tratí 3 vlajky.

Výjádření Kolína:
Den před zápasem se dozvídáme, že se do Kolína chystá nově vzniklá skupina čáslavských fanoušků, kteří píší na různých forech jak nás zlinčujou apod. Před utkáním se scházíme v 10 lidech a jdeme na stadion a celý zápas povzbuzujeme naše hráče. Po vyvěšení vlajky Potkali se u Kolína nás začínají fanoušci Čáslavi urážet a gesty na nás ukazují ať jdeme k nim. O poločase přichází jeden z čáslavských a snaží se nás zastrašit tím, že sebou mají 4 lidi z Prague boys, jednoho poláka a mistra světa v Thai boxu. Žádná nabídka ke střetu na počty neproběhla. Po děkovačce s hráči nabíháme na sektor hostí, který se před námi vyklidí. Zůstanou pouze tři odvážlivci, jeden jde k zemi, zbytek se rvát nechce, tak je necháváme být. Bereme jim tři vlajky a odcházíme na pivo. Potkali se u Kolína

Výjadření Čáslavi:
Čáslav přijela do Kolína v počtu cca 15-20 lidí. Někdo píše 30 atd., to je nesmysl. Velká paráda - pyro, chorály ..vše šlo suprově..
O poločase jsem byl osobně navštívit "Potkaly se u Kolína" a řikal jsem jim, jak se má situace, že nás je cca 20 a že z toho jsou 3 lidi co už jsou v ultras i hooligans zběhlí a že mužem něco mimo stadion domluvit, že nechcem aby se stalo něco těm mladejm klukům, že je tam věková hranice 17 let a že se je snažíme vést k něčemu a ukázat jim, že ultras nejsou jen ožralové, feťáci a podobně.
Na Konec zápasu jsme začali odpalovat všechno pyro co jsme měli, byla děkovačka s hráči. Hráči odešli a odešli i lidi od nás, zůstali jsme tam v 6ti lidech a balili jsme věci, v tom na nás naběhlo cca 7 kolínáků, mladí kluci utekli a my jsme tam zůstali v počtu 2-3 lidí, byli  jsme smířený stím, že budem bití. Kolínaci přiběhli a sami uznali, že ti co jsme tam zůstali jsme frajeři a to, že ukradli vlajku se nedalo v té chvíli postihnout. A to že někdo píše že něco inkasoval je velkej nesmysl. A to že tam někdo zakopl o schod... jestli oni to berou tak, že inkasoval je k smíchu. Jinak velká pyro show a i oni uznali, že to byla velká paráda. 
A TÍMTO SE CHCI OMLUVIT Kolínu, za to že s námi byl nějaký idiot a psal na veřejné fora nesmysly o tom,  že chceme grilovačku a podobně! Osobně se postarám o to aby se to už neopakovalo.

Kolín:

Čáslav:

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace