o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Má to smysl! Fanatismus Česko má za sebou další reprezentační zápas s choreografií. Je na čem pracovat, ale atmosféra se při zápasech repre posouvá správným směrem!

neděle, 31.03.2024 - přejít do komentářů
/titleImg/ma-to-smysl-fanatismus-cesko-ma-za-sebou-dalsi-reprezentacni-zapas-s-choreografii-je-na-cem-pracovat-ale-atmosfera-se-pri-zapasech-repre-posouva-spravnym-smerem/1/10266.jpg?width=570

Má to smysl! Fanatismus Česko má za sebou další reprezentační zápas s choreografií. Je na čem pracovat, ale atmosféra se při zápasech repre posouvá správným směrem!

REPORT FANATISMUS ČESKO

Přátelé národního fanatismu, v úterý 26. března jsme se sešli v Praze na přátelském utkání proti Arménii s touhou vytvořit důstojnou atmosféru na reprezentaci.

V prvé řadě děkujeme všem fanatikům/fanatičkám, kteří neváhali dorazit do Prahy podpořit národní hodnoty ze všech koutů České republiky, nejenom z Prahy a okolí, toho my si neskutečně vážíme.

Při státní hymně roztahujeme choreo v rozměrech 25x15m, na nichž jsou vyobrazeni tři fanatici symbolizující jednotu národa + jsou doprovázeni nápisy „VĚRNÍ NÁRODU“. Znovu tak lovíme ze svých kapes necelých 19 000 korun, tentokrát 0 zlotých, na realizaci předzápasové prezentace.

Po dlouhé době jsme s choreem v pozadí mohli zaslechnout všechny v kotli hrdě a nahlas zpívat národní hymnu. Během zápasu se v kotli sešlo spoustu nových, mladých hlav, proto volíme taktiku zarytí českých chorálů pod kůži a naučit tak lidi i novým, nastaveným pravidlům. Ze začátku chladné a stydlivé fandění se postupem času proměnilo v kvalitní support. Samozřejmě máme stále na čem pracovat, ale bereme to jako generální přípravný zápas, který nám ukázal nedostatky.

Po zápase vybíráme, díky pěkným a mladým dobrovolnicím, které vybíraly s kasičkami u vstupu do kotle či vhozeným kelímkem do boxů, přesně 12 144 Kč, což už se pomalu blížíme k výrobní ceně chorea, děkujeme mockrát všem, co přispěli do kasičky či vhozeným kelímkem do choreoboxu.

Ačkoliv se během aktivního fandění nedařilo vše podle plánu, slabší audio pro komunikaci speakera, nesouměrné roztahování chorea, menší počet národních chorálů v repertoáru a jiné zádrhely, důležitý fakt pro nás je ten, že o jednotlivých problémech víme a budeme na všech postupně pracovat a zlepšovat, jelikož na druhou stranu se k nám dostalo mnoho kladných reakcí a to nás motivuje posouvat národní hodnoty i do dalších zápasů, díky všem aktivním, má to smysl! SPOLEČNĚ ZA TU NAŠI KRÁSNOU ZEM!

Autor: redakce

ze světa

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace