o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Mladá Boleslav - FK Teplice (Sektor 15)

blog fanoušků čtvrtek, 06.06.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/mlada-boleslav-fk-teplice-sektor-15/1/5008.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Poslední výjezd sezony, poslední zápas sezony a všemi oblíbená milovaná Boleslav, kam se všichni rádi vracíme a kde nás taktéž všichni zbožňují. Na tento výjezd se nás schází ale poměrně málo, je jedno že celý den lilo a je jedno, že už fotbalově o nic nešlo. Boleslav je blízko, výjezd je levnej a vždycky výjezdy tam stojí za to.

V kotli se nás pravidelně schází kolem 100, tak proč nemůžeme na výjezdy pravidelně vyprodávat alespoň jeden autobus? Těžko říct, kdy se tento negativní trend zlomí, ale je to v podstatě jediná věc, která nám dlouhodobě kazí naší prezentaci, když se musíme před každým výjezdem nervovat, jestli dáme rozumný počet na zaplacení busu, zatímco některý si doma v klidu válí šunky na gauči, aby pak na Stínadlech řvali ‘‘TEPLICE OLE‘‘.

Snad se té lenosti časem zbavíme, protože opět nás místo 40-50 jelo 30, což je škoda a o to víc, že Boleslav měla na tomto zápase tristní návštěvu, která byla nahlášena na 847 lidí (realita byla zhruba o půlku menší) a my jsme si tedy mohli vytvořit po Jablonci opět domácí atmosféru. Po poklidné jízdě přijíždíme do Boleslavi s předstihem, když ještě není otevřený ani sektor pro hosty a scházíme se s několik přáteli z Dukly.

Famfáry se nekonaly, nikdo nás nevítal. Když se otevírá brána procházíme přes precizní kontrolu, kdy nám jsou kontrolovány i krabičky od cigaret a osobní věci, do sektoru hostí a vyvěšujeme naše vlajky. Na tento zápas jsme se snažili, aby lidi dodrželi klubové barvy a přinesli si na sebe žluté triko nebo mikinu. Výsledek sice nebyl 100%, ale kontrast žluté a tmavých barev vypadal nakonec možná lépe.

Nic speciálního jsme si na tento zápas nepřipravili spíš jsme se chtěli soustředit na fandění, což se nám první půli dařilo a pomohl nám v tom hlavně Aidin Mahmutovič svým golem, kterým otevřel skore na 1:0 a přišel k sektoru hostí sdílet svou radost přímo s námi. Aidin je prostě frajer a snad nám na Stínadlech ještě nějaký čas vydrží.

Fandění mělo celkem slušný efekt v první půli a mohlo to pokračovat dál, kdyby boleslavský sbor hasičů se v neděli radši vykašlal na fotbal a staral se o skutečné problémy při záplavách.

V druhém poločase když se fandění opět zvedalo, měli místní hasiči nutnou potřebu kvůli jednomu plamínku, který ani nepoškozoval stadion rozhánět vodním dělem celý kotel. Je jasné, že když to někomu nefunguje doma, tak se musí vystříkat jinde. Škoda, že se nejednalo o nějaký klasický červnový den s teplotou třeba nad 25 stupňů, tehdy by voda až tak nevadila.

Hasičácké hrátky trvaly skoro celý druhý poločas, bylo vidět, že se hoši na tuto volnoakci nemohli dočkat, zatímco jiní jejich kolegové pomáhali a makali při záplavách. Nakonec dali pokoj a ke konci zápasu jsme se mohli vrátit k podpoře našeho týmu, který už v tu chvíli vedl 4:0 a přestože už jsme před tímto zápasem byli zachránění, tak bylo co slavit.

Hráči k nám přišli na celkem pěknou děkovačku. Po zápase už jen klasická zdržovačka hostů, ždímání vody z vlajek a odjezd do Teplic a menší oslava ukončení sezony na Benešáku. Závěrem bysme chtěli poděkovat všem členům, kteří se tuto sezonu podíleli na atmosféře, choreografiích, výjezdech a celkovém chodu skupiny, neboť v Teplicích nastalo oproti předchozím letům velké zlepšení a i když nemáme velký počet, tak i s tím menším jsme tuto sezonu obstojně zvládli a jistě si jí všichni užili a na tu příští na sobě budeme dále pracovat a zlepšovat se!


Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace