o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Na špionáži: Indoor fotbal cup 2013

úterý, 08.01.2013 - přejít do komentářů
Ochozy ovládli fanoušci Jablonce, neztratili se ani fans Žižkova...
/titleImg/na-spionazi-indoor-fotbal-cup-2013/1/4711.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

V sobotu se v liberecké Tipsport aréně uskutečnil další ročník halového turnaje Indoor Fotbal Cup 2013 za účasti čtyř týmů - domácího Slovanu, FK Teplice a Jablonce, tedy prvoligových mužstev a druholigové Viktorie Žižkov.

Aréna, respektive polovina arény, která byla otevřená byla velmi slušně zaplněna. Z Teplic dorazilo zhruba 15, fandily v sedě a ani ne všichni, ale hlavně pouze po brankách svého týmu a za příznivého stavu. Vyvěsily jednu vlajku-vlajku fanklubu. Z Žižkova dorazilo taky zhruba 15 lidí. Ti se ovšem předvedli v mnohem lepším světle. Zpívali, fandili s šálami nad hlavou a zřejmě si turnaj užili. Vyvěsili jednu menší červeno-bílou zástavu.

Z Jablonce dorazilo asi 45 fanoušků, kteří se předvedli v nejlepším světle ze všech zúčastněných týmů. Fandili s šálami nad hlavou, byl přítomen i buben. Chvilkami zaujal i jejich HardBass, čili na první pohled si support užívali. Vyvěsili menší vlajku s křížem a Green White Fanatics Jablonec.

Libereckým přál zbytek haly, ovšem nijak se neprojevovali, až na pár fanoušků, kteří se nacházeli v sektoru určeném pro hokejový liberecký fanklub.

Z výše uvedeného je jasné, že nejlepší měřítka snesl hned druhý zápas turnaje, čili duel Žižkov-Jablonec. Ono se totiž určitě lépe fandí, když je na tribuně soupeř. Při jednom z následujících zápasů Jablonce se opakovaně nese arénou pokřik ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY, k němuž se přidávají i Žižkovští.

V derby je na ''zavřené'' části arény roztažen transparent ''Kittner (Syner) rozprodali jste Liberec!''. Tribuny, čily liberecké ochozy se probraly až při závěrečném,vyhroceném derby s Jabloncem.

Turnaj bych shrnul tak, že prim na tribunách hráli Jablonečtí, kteří si užili i vítěznou děkovačku. Palec nahoru zaslouží i Žižkovští a ke cti teplickému fanklubu, že se vůbec ukázali.

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace