o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Navštívili jsme bitvu Třebíče s Jihlavou

navštívili jsme neděle, 29.01.2012 - přejít do komentářů
/titleImg/navstivili-jsme-bitvu-trebice-s-jihlavou/1/3841.jpg?width=570

Po delší pauze jsme opět vyrazili navštívit nějaké to hokejové utkání a opět jsme skončili na Vysočině. Po derby mezi Havlíčkovým Brodem a Jihlavou tentokrát míříme do Třebíče kam zavítala jihlavská Dukla.

Souboje těchto dvou rivalů bývají vyhecované a ne jinak tomu bylo i tentokrát. I přesto, že se domácí tým pohybuje ve spodních patrech tabulky, tak si na stadion v Třebíči našlo cestu tři a půl tisíce diváků a atmosféra zápasu byla opravdu bouřlivá.

Již před utkáním pochodovalo několik desítek domácích fanoušků městem. Při této příležitosti vyjádřili svůj názor na vedení klubu nápisem „Hrobaři třebíčského hokeje, je čas odejít“

Domácí fanoušci si připravili na začátek utkání choreografii v podobě písmen HST OLE, které byly doplněny červenobílými kartony a mávacími vlajkami. Ty byli v průběhu zápasu použity několikrát. Před začátkem druhé třetiny je v sektoru domácích vytažena rovněž sektorová vlajka.

I hosté z Jihlavy mají svůj sektor za brankou slušně zaplněný a když začali fandit, tak byli slyšet dobře i díky umístění kotle za brankou což přináší lepší akustický efekt. Co se týče Chorea, tak to si hosté nepřivezli žádné.

Stejně jako v zápase s Havlíčkovým Brodem Jihlava brzy prohrává a to síle supportu nepřidá, ale i tak ti nejvěrnější fandí vytrvale.

To samé platí o domácích, kteří přeci jen mají větší důvod k radosti, a když se do supportu několikrát zapojuje celý stadion, tak to má velkou sílu. Jen je škoda, že repertoár chorálů nemají domácí fans širší.

Na ledě je to tuhý boj o každý centimetr a několikrát jsou k vidění i menší strkanice. Domácí hráči nechávají na hřišti všechno, a když vstřelí druhou branku, při hře jihlavských bez brankaře, může na stadionu v Třebíči vypuknout oslava naplno. Třebíč v bitvě o Vysočinu zdolala Jihlavu 2:0.

Níže si můžete prohlédnout fotografie a pustit si videoreportáž z naší návštěvy na Vysočině.

Autor: redakce

Fotogalerie připojená k tomuto článku: Třebíč - Jihlava - první 3 fotografie

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace