o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Navštívili jsme: FC Hradec Králové - FK Pardubice

navštívili jsme pondělí, 29.07.2013 - přejít do komentářů
Choreo, pyro, emoce, vedro, hasiči v akci při východočeském derby...
/titleImg/navstivili-jsme-fc-hradec-kralove-fk-pardubice/1/5117.jpg?width=570

V neděli jsme vyrazili na východočeské derby do Hradce Králové, kam přijely Pardubicemi. Hned po příjezdu do Hradce je jasné, že návštěvníci dnešního zápasu se budou smažit.

Na stadion si našlo cestu 4350 diváků. Hosté se sešli v tradičním sektoru hostujících fans, zato domácí svůj sektor vylidnili a kvůli problémům s permanentkami a vstupenkami do „kotle“ se zformovali vedle svého tradičního sektoru.

Atmosféra zápasu byla na druholigové poměry velmi slušná. K domácímu kotli se při pokřicich zapojovala i přilehlá tribuna. V hostujícím sektoru se taky fandilo, ale převaha domácích fanoušků byla citelná.

K vidění byly i produkce. Domácí ultras si na začátek připravili kartoniádu, která byla doplněná o nápis  a v následném choreu si lev pošmakoval na pardubickém perníku. Hosté si připravili balónky a a podsvícenou plachtu s koněm, který je charakteristický právě pro Pardubice.

V domácím sektoru pyrotechnika k vidění nebyla. Při posledním ligovém zápase s Plzní bylo utkání pyrotechnikou přerušeno a klub dostal podmíněný trest na uzavření stadionu. S touto podmínkou budou domácí bojovat do konce roku a podle toho vypadaly i prohlídky u vstupu do domácího sektoru.

Vypadalo to, že jedinou radost fanouškům udělají hasiči, kteří kropili oba sektory. Zatímco na některých stadionech je to v -10°C nežádoucím jevem, tak ve 40°C vedrech to přišlo vhod...

Ve druhém poločase konečně přišly na řadu emoce. Domácí nejprve nedávají penaltu a následně Pardubice otevírají skóre utkání a v hostujícím sektoru zavládla velká radost.  V 77. a v 78. minutě se však emoce úplně otáčejí. Domácí během pár vteřin dvakrát skórují a domácí sektor je v euforii. Nakonec však Pardubice vyrovnávají a oba celky se tak ve strašlivém vedru rozchází smírně.

Autor: Mara & RadekN

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace