o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Navštívili jsme: Sigma Olomouc - Sparta Praha

navštívili jsme neděle, 07.04.2013 - přejít do komentářů
Dění před stadionem, choreo, pyro a support v hledišti při zápase na Hané...
/titleImg/navstivili-jsme-sigma-olomouc-sparta-praha/1/4863.jpg?width=570

Včera jsme navštívili Olomouc, kam zavítala pražská Sparta. Již před zápasem jsou ulice plné policistů se psy, kteří doprovázejí sparťanské fanoušky, jenž na Hanou dorazili vlakem.

Někteří příznivci Sparty mají připito, a tak hned u vstupu do sektoru hostí vznikají strkanice, protože kdo nadýchá, tak není vpuštěn do sektoru, což se fanouškům nelíbí. Většina z nich se stejně na stadion přes jiné pokladny dostane a sleduje utkání za brankou vedle sektoru hostí.

Začátek utkání provází produkce domácích ultras, kteří si připravili velkou modrobílou plachtu a ve spodní části tribuny vše doplňují mávací vlaječky.

Sektor hostí je slušně zaplněn a podle pohybu je patrné, že Sparťani budou mít v Olomouci hlasovou převahu. Oba tábory na začátku utkání fandí solidně a překřikováním vzniká pěkná kulisa. K hanáckým ultras se přidávají i ostatní návštěvníci zápasu. Celkem bylo na tribunách, dle oficiálního hlášení, 7789 diváků.

Co se děje na hřišti moc pozorovat nestíháme, ale zvoní dvakrát branková konstrukce a reakce domácích diváků dávají tušit, že na koni je Sparta, která jde po půlhodině do vedení.

Zatím co vedení fanoušky Sparty ještě více hecuje k hlasitému supportu, tak na domácí straně se počet aktivních fanoušků poněkud zmenšil.

Ve druhém poločase Sparta dvěma góly ovládla zápas a to se projevilo i na celkové atmosféře. Domácí se občas snaží povzbuzovat i za beznadějného stavu, ale počet aktivně fandících nemohl konkurovat Sparťanům, kteří byli v euforii.

Několikrát bylo k vidění i pyro a to převážně v hostujícím sektoru, kde to několikrát pěkně zářilo. Škoda jen, že někteří mají stále potřebu házet race směrem na hřiště.

Níže videa a fotografie z dění na tribunách.

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace