o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Navštívili jsme Spartak Trnava - Slovan Bratislava

navštívili jsme sobota, 13.04.2013 - přejít do komentářů
Slovenské derby branku nepřineslo - v trnavském hledišti to však žilo + VIDEO
/titleImg/navstivili-jsme-spartak-trnava-slovan-bratislava/1/4876.jpg?width=570

V rámci 26. kola slovenské nejvyšší fotbalové soutěže jsme mohli být přítomni největšímu a nejslavnějšímu zápasu na Slovensku.

Poslední Trnava přivítal suverénně vedoucí Slovan Bratislava, a rozhodně se bylo na co dívat. Zápas, na který si našlo cestu 7011 diváků, začal choreografií a pyrotechnickou vložkou na straně domácího Spartaku a šarvátkou s policií v sektoru Slovanu.

Původně měly být oba kotle na jedné tribuně, ale nakonec se obě družiny postavily za oběma brankami. Zatímco v domácím sektoru se i přes déšť od první minuty rozjel hlasitý support, tak v sektoru Slovanu byl v prvních minutách kvůli šarvátce s policií klid. Následně to rozbalili i Belasí.

Oba tábory si držely kvalitní úroveň supportu po celou dobu zápasu. Samozřejmě že při zápase těchto dvou celků se vzduchem nesou i ostřejší pokřiky. Na hřišti se bojuje a velké emoce jsou ve vzduchu v 63. minutě, kdy sudí nařizuje pokutový kop ve prospěch Slovanu Bratislava.

Následující dvě minuty nabízejí kontrastní pohled do fanouškovi duše. Zatímco hosté slaví, že budou kopat penaltu a posměšnými gesty „zdraví“ trnavské na okolních tribunách, tak domácí spílají sudímu a nenáviděné Bratislavě. Jenomže domácí gólman chytá a rázem je situace v hledišti opačná. Belasí se drží za hlavu a Bíli Andeli dávají najevo neskonalou radost.

Ve druhém poločase je na straně Slovanu k vidění choreo, které domácím připomíná, že uplynulo již 40 let od zisku posledního titulu. Domácí však kontrují nápisem, že je lepší 40 let bez titulu než dalších 40 let bez stadionu.

Ze zisku bodu mají větší radost domácí, kteří bojují o setrvání v Corgoň lize, tak snad se jim to povede. Přeci jenom přijít o tento atraktivní zápas by pro Corgoň ligu byla velká škoda...

Níže fotografie ze zápasu a video s průřezem supportu a dění na tribunách


Autor: Mara & RadekN

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace