o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Navštívili jsme utkání Baníku se Sigmou

neděle, 04.12.2011 - přejít do komentářů
/titleImg/navstivili-jsme-utkani-baniku-se-sigmou/1/3722.jpg?width=570

 navštívili jsme  Gambrinus liga měla dnes na programu předehrávané 16. kolo, ve kterém na sebe narazil Baník Ostrava a Sigma Olomouc. Oba kluby se nacházejí v ne příliš dobré situaci a tak logicky oba týmy chtěly před zimní přestávkou urvat všechny body. My jsme byli u toho a níže přinášíme krátký report, video a fotografie.

Na Bazaly našlo v prosincovém chladném počasí cestu něco málo přes 4000 diváků, kteří viděli nějakou tu tyčku, břevno a červenou kartu na straně baníku, ale vstřelené branky se nedočkali, a tak oba celky brali po bodu za remízu 0:0.

Atmosféra byla tentokrát hodně zaměřena na Peteru, majitele Baníku, kterému fanoušci dávají zavinu nejenom postavení v tabulce, ale rovněž situaci kolem stadionu. Postoj fanoušků je totiž jasný. Vítkovice ne! Chceme zůstat na Bazalech, Baník patří do Slezska!

Velmi slušně zaplněný sektor domácích fandil po celou dobu utkání, i když ten, kdo na Bazaly chodil v letech předchozích, tak jistě pamatuje větší řvavu. I tak se do supportu zapojoval celý stadion. A co by za takovou atmosféru dali hráči jiných klubů...

Hosté z Olomouce přijeli v poměrně slabé sestavě, když do Ostravy vážilo v sobotní podvečer cestu jen 28 fanoušků.

Kromě hlasové podpory přineslo utkání přerušení již ve 20. minutě, kdy vzduchem létala pyrotechnika, která zasypala travnatou plochu za brankou a následný kouř se valil na hrací plochu.

Domácí příznivce dojela podpořit rovněž početná skupina fanoušků z družební GeiKSy. Na konci zápasu bylo k vidění vběhnutí jednoho z domácích příznivců na hrací plochu, kde ho musel „zachránit“ Václav Svěrkoš a následně vznikla menší potyčka kousek od domácího sektoru, když došlo k otevření jedné z bran na hrací plochu a následně zasáhla pořadatelská služba. Vzduchem letělo několik sedaček, ale nic dalšího se v útrobách stadionu nestalo a mimo stadion se to rojilo policisty.

Více ve videu níže. 

Autor: redakce

Fotogalerie připojená k tomuto článku: Baník - Sigma - první 3 fotografie

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace