o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Nuda v Brně? Ani náhodou! Konfety, choreo, pyro...

Foto report pondělí, 17.03.2014 - přejít do komentářů
I přesto, že počasí zhatilo prezentaci velkého chorea, tak to stálo za to...
/titleImg/nuda-v-brne-ani-nahodou-konfety-choreo-pyro/1/5812.jpg?width=570

Bitva mezi Zbrojovkou Brna a Baníkem Ostrava nabízí vždy zajímavou podívanou v hledišti. Nedělní utkání nebylo výjimkou a to i přesto, že domácí fanoušci museli nakonec kvůli počasí upustit od plánované choreografie, jenž měla být největší na brněnském stadionu. Do ochozů si našlo cestu 5078 diváků.

Pohledem účastníka zápasu:
Při pohledu na oblohu to vypadá, že každou chvilku se spustí déšť, a tak usedám na hlavní tribuně, která je krytá a vyhlížím avizovanou choreografii. Ta se však nakonec kvůli počasí odkládá, a tak jsou s úvodním hvizdem k vidění konfety, které slušně zasypou okolí hřiště a na dlouhé minuty zaměstnají pořadatele, podavače míčů a hasiče.

Výhled mám na oba kotle. Chachaři svůj sektor zcela zaplnili a i na domácí straně se místo v horní části sektoru pro domácí vlajkonoše zaplňuje solidně. Ale hlavně, oba tábory od prvních minut fandí. Jak opticky, tak hlasitostí jsou na tom znatelně lépe Chachaři, kteří se po čtvrthodině prezentují choreografií s tématikou naše ruce dělají scénu. Po sundání plachty je celý sektor oděn v bílých pláštěnkách, což opticky dělá parádní efekt.

Chachaři odpalují pyrotechniku a hasiči vytahují hadice... Nastává i situace, kdy se Chachaři musejí hodně otáčet, aby jim oheň "neskrojil“ jednu z vlajek. V domácím sektoru se objevuje transparent na podporu derby o víkendu, přeci jen tyto zápasy se v drtivě většině případů hrají ve všední dny za asistence televizních kamer.

V domácím sektoru se fandí, ale zraky směřují spíše k sektoru hostí, kde je mnohem živěji a mužíčci v pláštěnkách dělající táboráčky zaměstnávají hasiče a pořadatele. A vlastně na hřišti to za moc nestojí, a tak je to vítaná zábava.

I ve druhém poločase mají Chachaři prezentaci, tentokrát ve formě Argentiny. Konfety, balónky, světlice...  Nevypadá to vůbec zle! Na závěr Baníkovci lomcují s plotem a opět zaměstnávají pořadatele včetně policie. Utkání končí a Zbrojováci odpaluji velmi slušnou pyrošou, která ozáří jejich sektor.

Celkově to nebylo vůbec špatné. Škoda jen, že počasí zhatilo plánovanou choreografii domácích. Určitě by to bylo zase o level lepší.


Baník Ostrava:

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace