o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Piráti Chomutov - Motor ČB (report Budějovic)

úterý, 01.01.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/pirati-chomutov-motor-cb-report-budejovic/1/4701.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Dobrý počet, vytrvalý support a neskutečné  “demence“ (jak jinak popsat výskyt silničních kuželů v buse?:D)  v autobuse i tak by se dal nazvat výjezd na sever Čech.


Dobré výsledky, příjemný termín a vidina dobře stráveného dne. Toto vše nahrávalo před zápasem v Chomutově do karet a tak se daří zaplnit autobus velmi kvalitní sestavou.

Do města hojně obývaného nepřizpůsobivými občany dorážíme s půlhodinovým předstihem před začátkem zápasu, prohlídky u vstupu nulové, malé problémy jsou akorát s tyčemi na vlajky. I přesto se jich pár podaří pronést. Sektor ověšujeme vlajkami „B12″ a „Motor“ a zápas může začít.

Díky řádění brněnských ultras je zakázáno nosit pivo do sektoru. No i když výraz pivo asi není na místě.. I přesto se od začátku fandí na dobré úrovni a s hlasitostí jsme na tom téměř stejně jako domácí fans. Daří se zapojovat velké množství pokřiků a chorálu a tak se většina sektoru baví zápasem i přes nepříznivý stav. Skákaní za ramena, vytleskávaní a obnažování se do půl těla. I tak vypadala poslední třetina za stavu 5:2 pro domácí :-). Během zápasu vlaje také pětice vlajek na tyčích.  V restauraci u sektoru hostí se  objevují domácí zlobivci ale nic se neděje.

Co se týče domácího kotle, tak pro mě osobně neskutečné zklamání a asi nejhorší výkon za tuto sezónu ze všech týmů. Větší rachot je jen po gólech a při odpovídačkách se zbytkem stadionu. Určitě mají na víc.

Cestou zpět to v autobuse vypadá jak kdyby jsme právě vyhráli historicky druhý titul a ne prohráli 5:3 s piráty. To co se děje na některých benzínkách se nedá snad ani popsat, a nad některými předměty, které se objevují v buse zůstává rozum stát :-). Opět další povedený výjezd a vůbec  tato sezóna z pohledu fans stránky v Budějcích je na opravdu dobré cestě tak jen tak dál!





 

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace