o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 12. kola GL a FNL

Souhrn kola čtvrtek, 31.10.2013 - přejít do komentářů
Největší návštěva Na Stínadlech, pražské derby a mnoho dalšího...
/titleImg/pohled-na-tribuny-12-kola-gl/1/5436.jpg?width=570

12. kolo naší nejvyšší fotbalové soutěže je za námi. Odehráno bylo všech 8 zápasů a proto se nyní pojďme podívat, jak to v tomto kole žilo na tribunách.

Dukla Praha – Baník Ostrava
První utkání kola nepřineslo překvapení. Početná skupinka několika stovek cestovatelů ze Slezska podporovala hlasitě svůj klub po celý zápas. K tomu si Chachaři připravili transparenty pro zadržované kamarády. K vidění byla stará známá skupinka fanoušků Dukly.

Slavia – Bohemians
Sedm a půl tisíce diváků a dva naplněné kotle fanoušků přispěly k dobré atmosféře, ve které se odehrálo malé pražské derby, nebo taky „Bitva o Vršovice“. Na obou stranách bylo k vidění pyro, choreo a slyšet byl kvalitní support. Snad jen od plného kotle Bohemians jsme čekali poněkud více. Utkání jsme Vám přiblížili v podrobném fotoreportu zde.


Znojmo – Příbram

Divácky nepříliš zajímavé utkání zahájilo sobotní fotbalový program. Na stadion Na Srbské si našlo cestu jen 654 diváků vč. několika desítek fanoušků Příbrami.

Olomouc – Slovácko

V dalším sobotním utkání se proti sobě postavily moravské celky Olomouce a Slovácka. Na Andrův stadion si našlo cestu přes 4 tisícovky diváků. V sektoru hostí se objevilo více než stovka fanoušků ze Slovácka. Ti měli před druhým poločasem konflikt s ochrankou a někteří se na utkání nedostali, nebo usedli mezi domácí. Více čtěte zde. Přesto si Slovácko připravilo choreografii a předvedli support na slušné úrovni. Sami domácí pojali tento zápas jako „summer párty“ a více fotek z utkání naleznete zde.

Jihlava – Jablonec

2740 diváků sledovalo vítězství domácích v utkání proti Jablonci. Domácí se prezentují aktuálním transparentem k předčasným volbám a několika vlajkami na tyčích.

Mladá Boleslav – Brno

V dalším utkání se utkaly početně dva menší kotle. Domácích se sešlo kole 40, hostů vyrazilo do Mladé Boleslavi o desítku méně. Hosté v 80. minutě opouštějí sektor a nic dalšího jsme v tomto utkání nezaznamenali.


Teplice – Plzeň
Jeden ze šlágrů kola si na Stínadlech nenechalo ujít více než 16. tisíc diváků! A utkání mělo všechno, co má ligový šlágr mít. Na obou stranách se objevila chorea, na obou stranách zažehla pyrotechnika a tak se celé utkání odehrálo ve výborné atmosféře. Více z utkání naleznete zde.

Liberec – Sparta
Druhým fanouškovským šlágrem pak byla pondělí dohrávka, kdy proti sobě na stadionu U Nisy nastoupily celky Liberce a Sparty. Domácí fanoušci vyzvali hráče, aby hráli jako o pohár v Evropské lize. Sparťani se ve svém sektoru prezentovali pyrotechnikou a předvedli velmi dobrý support, kdy jeden chorál zněl dlouhé desítky minut a neupadl ani za nepříznivého stavu. Utkání skončilo remízou 1:1 a sledovalo ho 9000 diváků. Celé utkání provázela velmi dobrá atmosféra z obou táborů. Více k utkání nabízíme zde.

 

V druhé lize zaujal výjezd Votroků do Střížkova a choreem se prezentovali i fanoušci mosteckého Baníku.
Fanoušci Hradce Králové

Fanoušci Baníku Most

Pokud nám něco uniklo, neváhejte a napravte to. Kontaktujte nás na naší facebookové stránce, nebo využijte email supporters@email.cz. Díky!

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace