o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 14. kola GL a 15. kola FNL

Souhrn kola středa, 13.11.2013 - přejít do komentářů
Slušnému 14. kolu vévodí představení na Hané...
/titleImg/pohled-na-tribuny-14-kola-gl-a-15-kola-fnl/1/5481.jpg?width=570

Kolo před polovinou nejvyšší fotbalové soutěže přineslo poměrně zajímavé dění na tribunách. Kromě živé atmosféry v Mladé Boleslavi či nadstandardní kulisy v Olomouci se bylo i dále na co zaměřit.

FC Vysočina Jihlava – FC Baník Ostrava 0:0 (3 049 d.)
Atmosféře v Jihlavě neprospěly „problémy“ u vstupu do sektoru hostů, které vedly k tomu, že se většina z 208 Chacharů dostala na stadion až pět minut před poločasovým hvizdem sudího. V plné síle už potom fanoušci Baníku předváděli support na velmi slušné úrovni. Domácí kotel byl v počtu asi 130 lidí a po slabším začátku přeci jen postupně trochu pozvedl své fandění. Optickou prezentaci souboj nepřinesl.


FK Dukla Praha – Bohemians Praha 1905 1:1 (4 823 d.)
Jen výjimečně bývá Na Julisce tak výborná atmosféra jako teď v pátek, potažmo hodnotnější návštěva. Hlavní podíl nesou zelenobílí hosté, jenž plně obsadili vymezený sektor pro vlajkonoše a spousta dalších příznivců byla na vedlejších místech na hlavní tribuně. Domácí hlasitost zastupovalo asi 30 fanoušků, tradičně s bubínky a mávačkami.




1. SC Znojmo – 1. FC Slovácko 1:2 (782 d.)
Nefotbalové, resp. nefanouškovské prostředí při zápasech Znojma v Brně tentokrát zachraňovalo 100 fanoušků Slovácka, nabídnuvších i choreografii. Support modrobílých dodal zápasu důstojnou atmosféru, ovšem umí to i lépe tito příznivci. Ve výbavě hostujícího sektoru byly i různé mávačky.



FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň 1:2 (4 877 d.) FotoReport
V Mladé Boleslavi bylo nezvykle živo. Domácí tribuny emotivně reagovaly na dění na trávníku, ale pak bylo také asi 60 kotelníků, kteří se soustředili na trvalé fandění a podporu týmu. Plzeňských bylo aktivních více, zaplnili sektor hostů, a jejich support byl velmi dobrý. Rýsovala se také velmi podařená choreografie Západočechů, ale světlo světa nespatřila celá, jelikož po odpálení pyra jedním člověkem zasáhli ihned hasiči a zničili plánované nápisy, které měly dát smysl choreu.







FK Jablonec – 1. FK Příbram 6:0 (2 022 d.)
Chtělo by se říct, že si fanoušci Jablonce užili kanonádu svého mužstva, ale ta jim možná nakonec tolik nechutnala, když jim hráči po zápase nepřišli poděkovat. Nicméně co se týče fanouškovského výkonu, tak kotel domácích fandil většinu zápasu a byl slyšet. Úvod zápasu Severočeši zasvětili nápisu s adresou hráčů. Sektor hostů byl obsazen několika jedinci.



SK Slavia Praha – FC Zbrojovka Brno 0:0 (4 407 d.) FotoReport
První měření sil pražského týmu s moravským v tomto kole přineslo hezkou kulisu, ke které přispěly oba tábory. Sešívaní byli v převaze a ke kvalitnímu supportu přidali choreografii „TIFOSI“ a nápis, který reagoval na zákaz podávání piva na stadionu. Jihomoravané byli bez produkce, ale celkově se za svůj výkon vůbec nemusejí stydět.






SK Sigma Olomouc – AC Sparta Praha 1:1 (7 588 d.) Navštívili jsme
Druhé měření sil mezi pražským týmem a moravským, v tomto případě na moravském poli, přineslo možná až překvapivě výbornou atmosférou. Hanáci naplnili sektor pro hlasité fanoušky a aktivní skupinky byly i jinde. U domácích byl cítit elán a jejich support byl vytrvalý. Podařené vystoupení Hanáků dokreslily dvě choreografie, nechybělo ani pyro. Výborně se prezentovali i Sparťané, „namačkaní“ v sektoru hostů. Hlasitý support doplnili pyrotechnikou. Nutno ještě podotknout, že spousta příznivců Sparty se nacházela i na jiných místech stadionu.














FK Teplice – FC Slovan Liberec 1:1 (6 820 d.)
V Teplicích i přes pondělí přišla na fotbal znovu hodnotná návštěva, a ani s atmosférou to nebylo vůbec špatné, i když se pracovní den přeci trošku projevil. Sektor 15 dal dohromady asi 130 hlav, převážně mladší sestavy, přičemž support byl dle slov z teplického tábora oproti předchozím vystoupením trochu horší. Z optických prezentací si žlutomodří připravili dva nápisy. Jeden byl věnován zraněným hráčům, druhý zamířil do soupeřova tábora. Na zápas dorazila i výprava hostů.





 

Fotbalová národní liga má za sebou polovinu soutěže. Z 15. kola nám přišlo info od dvou táborů, které se standardně prezentují velmi solidně. Hradečtí Votroci se na Vltavínu představili v počtu asi 100 aktivních lidí. Slušný support byl podpořen i pyrotechnikou. Další zmínka padne o fanoušcích Žižkova, kteří se v počtu kolem 30 lidí aktivně prezentovali v Táborsku. Ke svému vystoupení si přibrali i pyrotechniku, ta byla k vidění i u domácích příznivců po skončení zápasu.




clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace