o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 18. kola Gambrinus ligy

Souhrn kola středa, 06.03.2013 - přejít do komentářů
Ve slabším kole byly k vidění hned tři R.I.P. chorea...
/titleImg/pohled-na-tribuny-18-kola-gambrinus-ligy/1/4799.jpg?width=570

Už opravdu v jarním počasí se odehrálo druhé jarní kolo Gambrinus ligy. V pořadí již osmnácté várce zápasů se aktivity fanoušků znovu objevovaly, ale upřímně řečeno se toto kolo z ultras hlediska řadí spíše k těm slabším. Nelichotivá situace zůstává dále v návštěvách, čest zachraňovalo jen utkání Plzně s Ostravou a částečně utkání Slavie s Mladou Boleslaví. Průměrná návštěva má hodnotu 4157 diváků.

Jihlava - Liberec 0:0 (2 560 d.)
Souboj o lepší support při utkání obstaralo zhruba 100 fanoušků Vysočiny a 90 hostů z Liberce. Počty tak byly vyrovnané a stejně vyrovnaně probíhalo pomyslné měření sil. Oba tábory se snažily, ale v těchto počtech to lépe než jen velmi průměrně nešlo. O obsáhlejší choreografii zápas nebyl obohacen. Domácí jen provětrali svou sektorovku, u hostů měla malá skupinka malý nápis "Přemo, jsme tady! Okrouhlá", který směřoval k brankáři Liberce Přemyslu Kovářovi, jež pochází z Okrouhlé.

České Budějovice - Sparta Praha 0:2 (3 652 d.)
Na jihu Čech si velkou převahu na hřišti i v hledišti vytvořili hosté ze Sparty. Fanoušci Sparty plně obsadili sektor hostů a nacházeli se i v dalších částech stadionu. Prezentovali se svým klasickým venkovním hlasitým supportem a množstvím pyrotechniky, která se ovšem objevila i tam, kde by neměla. Domácí se alespoň částečně snažili sekundovat ve 30 lidech a měli solidně ověšený sektor vlajkami.

Příbram - Teplice 3:1 (2 671 d.)
Z tohoto utkání nemáme podrobnější informace, ale pravděpodobně o nic nepřicházíme. Radost z vítězství si užila dvacetičlenná skupina skalních fanoušků Příbrami.

Jablonec - Brno 2:0 (2 058 d.)
Atmosféra v Jablonci pláče. Situaci se snažilo zlepšit asi 90 domácích fanoušků, jejichž snaze o dobrý support ovšem škodila rozptýlenost lidí v sektoru. V průběhu utkání se nakonec Severočechům podařilo vyhecovat k slušnému fandění, zasloužila se o to především čtveřice otužilců, která strhla ostatní. Při závěrečné děkovačce kotel odpálil bílou dýmovnici. Fanoušků Brna dorazilo 36. Zbrojováci sice měli při fandění pauzy, ale když spustili, tak zněli na svůj počet dobře. 

Hradec Králové - Olomouc 0:2 (3 452 d.)
V Hradci Králové tradičně panovala při utkání velmi slušná atmosféra. Votroci předvedli dobrý support a připravili si dvě produkce. První věnovali zesnulé hradecké legendě Zdeňku Zikánovi, druhou nové posile Marku Kuličovi, kterého se v klubu na ligové úrovni dočkali po jeho dlouhých letech strávených v jiných klubech. Z Hané vážilo cestu asi 70 fanoušků. Výjezdníci Sigmy na sebe upozornili především několika kusy světlic.

Slavia Praha - Mladá Boleslav 1:1 (5 823 d.)
Ve slavném pražském klubu jsou momentálně nejsilnější stránkou fanoušci. I přes nezdary klubu se opět prezentovali kvalitním výkonem. Solidně zaplněná severní tribuna vyprodukovala výborný support a k tomu další aktivity. V první řadě bylo uvedeno smuteční choreo, jež patřilo dvěma bývalým hráčům Slavie, kteří v posledních měsících zesnuli. Druhá choreografie fanoušků Slavie, jež se skládala ze dvou částí, byla reakcí na aktuální formu hráčů. Ve své výbavě měli Slávisté ještě bengálské ohně. O hostech záznam nemáme.

Plzeň - Ostrava 1:1 (9 135 d.)
Divácký šlágr kola, který jsme navštívili, přinesl to, co se od něj očekávalo. Měl výbornou návštěvu, choreografie obou táborů a výborný support rovněž obou kotlů, přičemž hosté zněli přeci jen o něco lépe. Podrobnější popis velmi kvalitního představení je k dispozici - zde -

Slovácko - Dukla Praha 0:0 (3 906 d.)
Pondělní dohrávku v hledišti ovládli domácí fanoušci. Modrobílí velmi dobře zaplnili kotel a předvedli kvalitní support po celý čas utkání. Co se týče nějaké optické prezentace, tak fanoušci Slovácka se stali dalším táborem, který bohužel "musel" připravit RIP choreo. Uctění památky svého kolegy tímto provedením bylo důstojné. Duklu zastupovala jedna desítka fanoušků s vyvěšenými vlajkami a sektorovkou.

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace