o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 22. kola GL a FNL

Souhrn kola středa, 10.04.2013 - přejít do komentářů
Ve 22. kole se zrodilo hodně aktivit...
/titleImg/pohled-na-tribuny-22-kola-gl-a-fnl/1/4869.jpg?width=570

Gambrinus liga a také Fotbalová národní liga mají za sebou 22. kolo. Kolo to bylo velmi slušné, aktivit se vyskytlo hodně. Co se týče počtu diváků, tak z nahlášených čísel vzešla průměrná návštěva 5 043 diváků. Nejpočetnější bylo publikum v Plzni, čítalo 8 562 diváků.

České Budějovice – Příbram 0:1 (3 632 d.)
Z hlediska aktivních příznivců se proti sobě postavily počtem téměř vyrovnané skupiny. Hostů se sešlo 17, domácích bylo o pár jedinců více. Čas po konci utkání fanoušci Příbrami strávili radostí z vítězství a děkovačkou, Jihočeši odpálením dvou bengálských ohňů.





Slavia Praha – Dukla Praha 0:0 (5 510 d.)
V malém pražském derby byly k vidění aktivity sešívaných. V početném kotli za bránou byla nejprve skrz nápisu uctěna památka Vladimíra Čecha, velkého červenobílého fanouška, pak se objevilo choreo tvořené červeno-bílými látkovými pruhy, malými i velkými mávačkami a obouručkami a nápisem „VLAJKOMÁNIE“ a nakonec nechyběla ani výzva kotle směrem k hlavnímu derby. Support Slávistů byl ze začátku velmi dobrý, ale vzhledem k absenci jakéhokoliv impulzu ze hřiště postupem času znatelně stagnoval. Fanoušků Dukly bylo v sektoru hostů přítomno asi 30 a byly chvíle, kdy byli slyšet. Tradičně měli sebou dresovou sektorovku.






Olomouc – Sparta Praha 0:3 (7 798 d.)
Zajímavě vyhlížející zápas byl námi navštíven. Aktivní úvod utkání obstarali Hanáci svou produkcí – velkou modrobílou plachtou přes podélnou tribunu s mávacími vlaječkami ve spodní části. Fanoušci Sigmy se snažili o dobrou kulisu, ale za nepříznivého stavu ve druhém poločase to potom přece jen nešlo tak dobře a hlasitější byli brankami dopingovaní a početnější Sparťané, kteří zaplnili celý sektor pro hosty a další se nacházeli různě po stadionu. U fanoušků Sparty se několikrát objevila pyrotechnika.





Ostrava – Liberec 0:1 (6 570 d.)
Produkce se objevily také na Bazalech, a to v podání domácích fanoušků. Při nástupu hráčů byla v sektoru u půlící čáry vytvořena vlajko-kartoniáda, která zformovala obrazec znaku Baníku. Dílo bylo doplněno nápisem „JEDNO V SRDCI MÁŠ“. Chachaři si připravili ještě jedno choreo, které mělo tématiku „Strach z tribun“. Pointu snad není potřeba vysvětlovat. V domácím kotli se objevila také číslice „4“, jenž symbolizovala srdcaře Baníku Martina Lukeše, kterého by fanoušci rádi viděli na trávníku. V rámci supportu Chachaři pamatují rozhodně mnohem lepší vystoupení. Soupeře ze severu Čech přijelo podpořit 70 fanoušků. Liberečtí nebyli vyloženě výrazní, ale jejich support měl určitě obstojnou úroveň.





Plzeň – Teplice 2:1 (8 562 d.)
Fanoušci Plzně vytvořili zápasu výbornou atmosféru. Kvalitní support doplnili jednoduchou aktivitou s modro-červenými balónky a velmi hezkou choreografií k 5. výročí založení skupiny Ultraside. Z Teplic přijelo na utkání asi 40 fanoušků a dávali svým fanděním o sobě vědět.



Hradec Králové – Mladá Boleslav 2:2 (3 290 d.)
Dvousetčlenný kotel Votroků se v utkání prezentoval průměrným supportem, konfetami na začátku střetnutí, velkým množstvím nastříhaných papírků během zápasu a nápisem „PYRO NENÍ ZLOČIN“ plus světlicemi na konci zápasu. Mladou Boleslav zastupovalo 7 fanoušků.




Jihava – Brno 2:0 (2 750 d.)
Souboj mezi nepříliš vzdálenými kluby neměl vůbec špatnou atmosféru. Diametrálně odlišně od domácích vystoupení se předvedli fanoušci Zbrojovky, kterých bylo v sektoru hostů asi 200. Zbrojováci předvedli hlasitý a celkově velmi dobrý support, na kterém vůbec nebyl znát výsledkově nepříznivý vývoj utkání. Aktivně se projevil také odhadem stočlenný kotel fanoušků Vysočiny, který si připravil i nápis, jenž dával najevo nelibost s pondělním termínem kvůli přenosu ČT. Na konci utkání domácí vytáhli svou sektorovku.




Jablonec – Slovácko 4:1 (2 235 d.)
V Jablonci nebyla k vidění žádná produkce. Hostů přijelo cca 15 a v takovém počtu toho nešlo moc předvést. Domácích bylo kolem 90 a při drtivé výhře svého klubu se bavili  a vyzkoušeli i nový chorál.


 

Ve Fotbalové národní lize se tentokrát velmi dobře prezentovali fanoušci Mostu. I v nikterak mimořádném počtu 55 lidí dokázali vytáhnout support na velmi solidní úroveň, o což se postaralo nadšení každého z nich. Svůj výkon tito fanoušci obohatili o choreo s tématikou „Support Your Local Club“. Doprovod tohoto díla obstaralo sedm bengálských ohňů. Domácí příznivci měli i soupeře v podobě 28 fanoušků Střížkova, kteří ovšem byli slyšet jen prostřednictvím čtyř trumpetistů.

Dále si ve 2. lize dobře vedli fanoušci Bohemky, kterých do Varnsdorfu zavítalo na 150. Zelenobílí předvedli slušný support a po zápase si mohli užít radost z vítězství.


clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace