o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 26. kola GL a FNL

Souhrn kola čtvrtek, 09.05.2013 - přejít do komentářů
Chorea nápisy pyro co všechno se dělo na tribunách tuzemských stadionů?
/titleImg/pohled-na-tribuny-26-kola-gl-a-fnl/1/4930.jpg?width=570

26. kolo naší nejvyšší a druhé nejvyšší fotbalové soutěže je již minulostí. Pojďme se nyní podívat, jak to v uplynulém kole vypadalo pohledem na tribuny.

Vysočina Jihlava –Dukla Praha
V prvním utkání 26. kola se potkaly celky Jihlavy a Dukly Praha. Příznivců domácích, kteří již před utkáním ladili formu při pochodu městem, se v kotli sešlo cca 100 a po celý zápas předváděli slušný support, okořeněn choreografií. Ta však byla vytažena těsně před tím, než domácí skórovali a asi i proto se ji nepodařilo zachytit na žádné fotografii. Hostující fanoušci byli zastoupeni desítkou věrných, kteří se prezentovali mávajícími vlajkami. Celková návštěva na utkání činila 2689 diváků.

Plzeň – České Budějovice
Na stadion do Štruncových sadů si našlo cestu 9622 diváci a atmosféra byla velmi bouřlivá. Plzenští fanoušci si připravili na úvod zápasu choreo, které bylo věnováno Jiřímu Sloupovi, legendárnímu fotbalistovi Plzně, který oslavil významné životní jubileum. V sektoru domácích byla také několikrát zažehnuta pyrotechnika. V průběhu zápasu došlo v domácím kotli k menšímu incidentu, kdy ne všichni měli pochopení pro pokřik „Jude Slávie“. Po skončení utkání se do toho vložil i kapitán týmu Pavel Horváth, což jste jistě zaznamenali z médií. Fanoušci Českých Budějovic na utkání zastoupení nebyli.

Liberec – Sparta
9215. To je počet diváků, kteří se v sobotu vypravili na šlágr kola, na utkání domácího Liberce proti pražské Spartě. Utkání se odehrálo v dobré atmosféře, ke které přispěly oba fanouškovské tábory. K vidění byla také pyrotechnika a utkání tak splnilo očekávání.

Baník Ostrava – Příbram
Na Bazaly v sobotu večer tentokrát dorazilo 4470 diváků. Ti mohli v úvodu utkání sledovat choreografii zamířenou na nejistý osud slezského klubu a na situaci ve městě. Zřejmě nižší návštěva, než se očekávala, přesto se na Bazalech fandilo velmi slušně a hráči se fanouškům odměnili důležitým vítězstvím. Tým Františka Straky z Příbrami nedorazil podpořit nikdo.

Hradec Králové – Slovácko
Několik desítek hostí ze Slovácka dorazilo do města Hradce Králové k utkání tohoto kola a proti domácím Votrokům tak byli v jasné menšině. Fandí se na obou stranách po celý západ, kotel domácích si navíc dává odpovídačky se zbytkem stadionu. Votroci se prezentují choreem se srdcem v městských barvách a také nějakou tou pyrotechnikou a i přes prohru se nejvěrnější dobře baví a jsou v pohybu. Celkem utkání navštívilo 4120 diváků.

Zbrojovka Brno – Mladá Boleslav
Do Brna si našlo cestu 4762 diváků. Jak již bývá v Brně zvykem, tak aktivních skupin je na tribunách několik, ta nejpočetnější za brankou se snažila aktivně fandit po celou dobu utkání a po zápase odpálili pyro. V sektoru, kde se scházejí Borci ze Štatlu, bylo při zápase větší množství pořadatelů. Důvodem bylo podle všeho používání pyrotechniky v předchozích zápasech. V sektoru hostí byli podle všeho čtyři fanoušci.


Slavia – Jablonec
Toto utkání, kde vládla dobrá atmosféra, jsme zmapovali v podrobné reportáži, kterou si můžete přečíst - ZDE -.

Olomouc – Teplice
3 646 diváků si našlo cestu k poslednímu utkání tohoto kola. A přes tento malý počet diváků se na Andrově stadioně hrálo za solidní atmosféry. Hanáci hlasitě podporovali svůj tým a ani nepříznivý výsledek se na jejich fandění nepodepsal. Hosté z Teplic dorazili zhruba v 10 kusech, vyvěsili vlajku. I v tomto počtu o sobě dali vědět k čemuž napomohl i vývoj utkání.

V národní lize nás zaujala utkání Bohemians v Mostě, kde nechyběl kvalitní support, pyro, a choreografie a to z obou stran. (špionáž z tohoto utkání - ZDE -).
A sympaticky se také, jak je jejich dobrým zvykem, prezentovali příznivce Opavy, kteří vyrazili k utkání do Táborska.

Pokud nám něco uniklo a nemělo by to zde chybět, tak nás prosím kontaktuje na náš email či na facebooku.

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace