o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny nižších soutěží v 20. týdnu

Nižší soutěže čtvrtek, 22.05.2014 - přejít do komentářů
Podělte se i vy o své pohledy, více ve článku
/titleImg/pohled-na-tribuny-nizsich-soutezi-v-20-tydnu/1/6061.jpg?width=570

V úvodu chceme dát možnost fanouškům z nižších soutěží, aby i oni prezentovali svojí skupinu v sourhnu kola:
!!!POZOR!!! Pošlete nám fotky a informace i z vašeho zápasu. Uveďte ligovou soutěž, zápas a nejlépe pošlete i pár slov k dění na tribunách v daném zápase. Fotky a texty posílejte vždy nejpozději do úterní 20:00 hod na email: info@supporters.cz

SFC OPAVA - Prostějov

Šlágr MSFL a pro nás zápas roku je zde! V sobotním deštivém počasí před námi stojí tým Prostějova. Na zápas se mezi sebou hecujeme a věříme v co největší návštěvu. Proti nám stálo počasí, když 3 dny v kuse pršelo a ani v den zápasu nebylo jisté, jestli se vůbec bude hrát, a taky fakt, že se hrál hokej. 
Celková návštěva utkání byla 1 259 diváků, z toho 17 přátel z Polska, kteří přijeli do Opavy s Flagou Olawa. Okolo 350 Fanoušků vytvořilo v prvním poločase skvělou atmosféru, do které se přidávala i tribuna za brankou. O poločase si připravujeme choreo. V 55 minutě vytahujeme velký tunel, ze kterého měl přijet vlak. Bohužel, jak už to tak v Česku bývá, vlak má 5 minut zpoždění. Vlak tak přijíždí v 60. minutě zápasu, a zastavuje pod značkou nádraží – Krnov. Po chvilce stání se otevírají okna vlaku a odpalujeme v nich pyro. Do toho ze dveří vybíhá DALŠÍCH 40 fanoušků s pyrem a vlajkami a rozestaví se před vlakem a předvádějí ten správný fanatický support. Cele choreo je ještě doplněno 30ti metrovým nápisem na plotě "31.5 A 7.6 INVAZE DO KRNOVA!" Celé choreo má znázorňovat příjezd Opaváků do Krnova, kde právě 31.5 s Hlučínem a 7.6 s Orlovou hrajeme svá poslední dvě domácí utkání. Během vytáhnutého chorea dává Tomáš Polách Branku z Penalty. To, co se poté dělo až do konce utkání se dá popsat snad jen jedním slovem. FANATISMUS! Celý kotel spolu s tribunou za brankou poslední minuty utkání fandí naplno a atmosféra je opravdu úžasná! Mnozí z nás skandují až do závěrečného hvizdu svlečení do půl pasu. Jestli dokážeme takovou atmosféru udělat v době, kdy hrajeme až ve třetí lize proti týmu bez fanoušků, poté jsem zvědav, jak by to vypadalo v případě postupu do první ligy. Ale to je ještě hodně vzdálená budoucnost. Opět jsme dokázali, proč patříme mezi jedny z nejlepších táborů u nás! Závěrečnou děkovačku si užívají i hráči a tak loučení s nimi trvá déle než obvykle. Není se čemu divit, jelikož výhrou proti soupeři z Hané jsme udělali velký krok k návratu do druhé ligy! Zápas byl neskutečným zážitkem, který si jistě všichni aktéři budou ještě nějakou dobu pamatovat!

Viktoria Žižkov - Zlín 0:1

Zatažená obloha doprovázela dopolední utkání Viktorky a Zlína. Aktivní skupinka se schází opět na jižní tribuně a čítá zhruba 20 lidí. Hráči nepředvádějí zrovna úchvatný fotbal ani z jedné strany, ale na kvalitě fandění se to neodráží. Řekl bych, že support byl na mírně nadprůměrné úrovni na naše jarní poměry v domácích utkáních. O přestávce začíná zlehka pršet, ale kotel zůstává na jižní (nekryté) tribuně. Intenzita fandění byla v obou poločasech podobná, přičemž v druhém poločase si asi 10 lidí zpestří zábavu tím, že rozjedou "vláček" a "dojedou" až na druhou stranu tribuny, kde se chvilku zdrží a pak se navrací na původní místo. Ze Zlína přijelo tradičních 0 lidí.

FC Hradec Králové - FK Střížkov

Celý report zde.

České Budějovice - MFK Karviná 4:0

Z Karvine neprijel nikdo, doslova chcalo, fotbal po dlouhe dobe dobrej (4:0), plachta Pelta ven hned od zacatku zapasu a v prubehu utkani nekolik pokriku proti nemu a i deti prisly na zapas.

Jičíněves - Žlunice

Celý zápas, byli jsme slyšet.. rozhodčí připískával soupeří tak jsme řvali hlasitě : černožlutý prase, na hřišti se pase! A pak nám už došli nervy, že jsme řvali: Pelta ven! 

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace