o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Představení fanklubu: Rossoneri Cechi e Slovacchi

úterý, 26.06.2012 - přejít do komentářů
Jak funguje a jaké jsou výhody ČeskoSlovenského fanklubu AC Milán
/titleImg/predstaveni-fanklubu-rossoneri-cechi-e-slovacchi/1/4181.jpg?width=570

Na území ČeskoSlovenska je hned několik oficiálních fanklubů týmů z Anglie, Itálie, Španělska atd. Jedním z takových je i fanklub AC Milán. Níže si můžete přečíst rozhovor o tom, jak takový fanclub funguje a jaké výhody svám členům přináší.

Můžete se nám na úvod představit?
Lidé z fanklubu mě znají pod jménem Luke. Fandím AC Milán dá se říct od svých 6-8 let, kdy jsem poprvé viděl svůj fotbalový vzor Paola Maldiniho. Ve svých 9 - ti let jsem poprvé sledoval oslavy titulu v Serii A. S větší intezitou jsem prožíval také rok 2004 a 2011, kdy jsme se stali opět italskými mistry. Co ovšem řadím nejvýš, jsou úspěchy v Lize mistrů, kterou jsme vyhráli celkem 7-krát. Mezi mé oblíbené hráče AC Milán bych zařadil tuto čtveřici - Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta a v neposlední řadě Filippo Inzaghi. Tito hráči pro mě byli, jsou a budou vždy legendami milánského AC. Největší zážitek pro mě byl, když jsem viděl slavné San Siro a hráče Milána naživo. Přál bych každému zažít atmosféru na tomto stadionu, jelikož je neopakovatelná a svým způsobem jedinečná.

Kdy československý fanclub AC vznikl?
Oficiální česko - slovenský fanklub AC Milán vznikl v roce 2006 pod názvem Rossoneri Cechi e Slovacchi a je členem celosvětové asociace fanklubů A.I.M.C (Associazione Italiana Milan Clubs).

Kolik má členů, a jaké jsou aktivity fanclubu?
Fanklub pořádá každoročně výjezdy, srazy i turnaje a v sezoně 2011/2012 měl 78 oficiálních členů. Registrace na novou sezonu právě probíhá.

Můžete přiblížit výhody?
Prostřednictvím fanklubu mají fanoušci přednostní práva na lístky na stadion San Siro a fanklub pořádá jednou či dvakrát do roka výjezd členů i nečlenů fanklubu do Milána.

Jaké zápasy fanclub navštívil?
Vzpomenu zatím poslední 3 výjezdy fanklubu. V roce 2010 se pořádal výjezd na zápas AC Milán - Fiorentina, v roce 2011 to byl zápas Ligy Mistrů, který se odehrával v pražském Edenu a milánské AC se střetlo s Viktorií Plzeň. Samozřejmě česko - slovenští fans byli v sektoru hostů, kde si vychutnávali tu pravou atmosféru italských fanoušků CURVY SUD a mohli si zazpívat naživo známé milánské CORI AC MILAN. Zatím posledním výjezdem byl letošní březnový výlet do Milána na zápas proti AS Řím.

Na jaké zápasy jste schopní sehnat vstupenky?
Fanklub je schopen zajistit vstupenky na jakékoliv utkání AC Milán doma i venku. Objednání vstupenek musí být provedeno s dostatečným předstihem, a to minimálně pět týdnů před samotným zápasem.

Kdy a kde se fanoušci mohou do fanclubu přihlásit?
Registrace do fanklubu na novou sezonu 2012 / 2013 probíhá až do konce července. Fanoušci, co ještě o milánském fanklubu nevědí, tak veškeré informace najdou na stránkách: http://fanclub.acmilan.cz/uvod, popřípadě se můžou ozvat s případnými dotazy.

Fanklub připravil v této sezoně pro všechny fanoušky, kteří se registrují do fanklubu, překvapení v podobě vyhrané vstupenky na slavné San Siro. Vylosování vítěze proběhne na srazu fanklubu v Brně, který se koná 18.8.2012, viz. bližší informace na stránkách fanklubu. Tímto bych chtěl srdečně pozvat všechny fanoušky milánského AC na tento sraz, rádi uvidíme nové tváře.

Můžete přiblížit výhody členství ve fanklubu?
Přednostní právo na vstupenky. Šance získat vstupenky na zápasy s Interem, Juventusem a TOP evropskými kluby v Lize Mistrů. Přednostní právo pro registraci na výjezdy pořádané fanklubem RceS. Sleva 500 Kč na výjezdy pořádané fanklubem RceS, členské dárky, dále pak sleva 15% v MilanPointu a sleva 10% v MegaStore. Naši členové mají rovněž slevu v internetovém obchodu www.FotbalFanshop.cz ve výši 5%. Pro zájemce je pak možnost vyřízení karty Cuore Rossonero jejíž cena je 250 Kč respektive 10 euro.

Chcete i vy prezentovat svůj fanklub zahraničního klubu?
Pak nás kontaktujte na info@supporters.cz

Autor: vb

Autor: redakce

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace