o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview 1. kola Synot ligy

čtvrtek, 24.07.2014 - přejít do komentářů
Fotbal je zpátky, nejvyšší soutěž začíná...
/titleImg/preview-1-kola-synot-ligy/1/6190.jpg?width=570

Letní pauza je minulostí, fotbalový kolotoč se opět roztáčí! A to pěkně zostra.


Po letní přestávce dostojí nejvyšší fotbalová soutěž několika změn. Má nové jméno, novou znělku, kluby vytasily nové dresy, televize Frnda již ligové přenosy dávat nebude, pondělní dohrávy byly až na vyjímky zrušeny, dokonce máme předběžný plán utkání k dispozici měsíc dopředu...Na hodnocení novinek je příliš brzo, uvidíme časem. Jak se ale k novému ročníku postaví fanoušci, ultras zástupci klubů, fanatici v hledišti, to se dozvíme brzy a již v prvním kole můžeme očekávat zajímavé produkce. První kolo se odehraje již tento víkend. Přesněji řečeno od pátku do neděle. A jaké zápasy nás tedy čekají?


Úplně první utkání nového ročníku fotbalové ligy obstará zápas mistrovské Sparty, která zavítá do Vršovic, kde se v rámci malého pražského derby střetne s Bohemians. Vyprodaný Ďolíček tak uvidí fotbalovou premiéru, která začíná v pátek od 18:00.
Druhý páteční zápas se také odehraje v Praze. Na Julisku vyrazí turistický oddíl SK Slezská k utkání Dukla - Baník. Ostravští Chachaři, momentálně bojkotující domácí utkání, napíší první kapitolu knihy s názvem "Akce Praha!", protože první tři výjezdy zavedou Slezany právě do hlavního města...


V sobotu začínají tři zápasy shodně v 17:00 a od 20:15 následuje zápas dne za dohledu kamer České televize. Nejprve tedy Jablonec proti Brnu, Příbram proti Plzni a nováček z Hradce proti Teplicícím. V Příbrami se dá očekávat dominance fanoušků hostí, zajímavě by to mohlo vypadat i v Jablonci a především v Hradci, kde by se mohl projevit hlad po prvoligovém fotbalu.
Sobotní den pak završí souboj na Slovácku, kde místni 1. FC přivítá pražskou Slávii. Domácí Fanaticos se jistě budou chtít předvést, stejně jako sešívaná Tribuna Sever, která vyráží busem. Na stadionu Miroslava Valenty by to mohlo vřít...


Na neděli nám pak zbývají pouhá dvě utkání. Den zahájí Jihlava proti Mladé Boleslavi od 17:00. Večerní přenos České televize začíná ve 20:15 utkáním dalšího nováčka v nejvyšší soutěži - Českých Budějovic, který se postaví Liberci.


Víkend má být poměrně teplý, počasí na fotbal vhodné a tak neváhejte a vyražte na stadion, podpořit svůj klub! 
A až se pak vrátíte domů, vystřízlivíte a odpočinete si, neváhejte a zašlete nám pár fotek a pár slov k zápasu na náš facebookový profil, nebo na mail! Český fotbal pro fanoušky!!!

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace