o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: 11. kola Synot ligy..

pátek, 23.10.2015 - přejít do komentářů
Jen pár hodin po zápasech EL je zpět i SL
/titleImg/preview-11-kola-synot-ligy/1/7194.jpg?width=570

Někteří příznivci Sparty či Plzně se ještě ani nestihli vrátit z pohárového výjezdů domů, natož se vyspat a už je na programu ligový fotbal. Spolu s pátkem se hlásí o slovo i první zápasy a spolu s pátkem taky přichází naše tradiční preview, které Vám představí nadcházející kolo Synot ligy.

Páteční večerní předehrávka se odehraje v pražském Edenu mezi domácí Slavií a hosty z Olomouce. Nové vedení pražského klubu vyhlásilo v rámci tohoto utkání "Ladies Night" a tak je pro něžnou polovičku lidstva připraveno několik tématických akcí a vstupné za polovic. Uvidíme, jak se akce vydaří a jaké návštěvy se nakonec v Edenu dočkáme...Zápas samotný začíná ve 20:15.

Tradiční sobotní čas od 17:00. Nováček ze Zlína hostí Teplice, Mladá Boleslav zase Slovácko a na Městském stadionu ve Vítkovicích vyzve Baník Ostrava středočeskou Příbram. To vše v jednotném čase utkání - 17:00.

Na neděli pak zbývají 3 zápasy. A jsou to zápasy tří českých zástupců ve fotbalové Evropě. Plzeň i Liberec cestují k venkovnímu zápasu. Fanoušci Plzně míří ke spřáteleným ze Zbrojovky Brno a Slovan Liberec se představí v Jihlavě.

Kolo pak ukončí malé pražské derby na Letné. Dorazí Klokani z Ďolíčku. A fanoušci Bohemky chystají pochod. Utkání AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 začíná v 18:00.

pá 23.10.2015 20:15 SK Slavia Praha - SK Sigma Olomouc 
so 24.10.2015 17:00 FC Fastav Zlín - FK Teplice
so 24.10.2015 17:00 FK Mladá Boleslav - 1.FC Slovácko
so 24.10.2015 17:00 FC Baník Ostrava - 1.FK Příbram
so 24.10.2015 20:15 FK Jablonec - FK Dukla Praha 
ne 25.10.2015 16:00 FC Zbrojovka Brno - FC Viktoria Plzeň
ne 25.10.2015 17:00 FC Vysočina Jihlava - FC Slovan Liberec
ne 25.10.2015 18:00 AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905

Takhle tedy vypadá 11. kolo Synot ligy. Začíná druhá třetina soutěže.
A který zápas z nabídky 11. kola Vás zaujal a kam vyrážíte?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
clbanner



Videa

Fanoušci Viktorie Plzeň slaví 111 let klubu


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
Nová Hradečná přivítala vlád... 04.06.2022

Nová Hradečná přivítala vlád...


Když sestup, tak s plnou par... 15.05.2022

Když sestup, tak s plnou par...


BLOG FANOUŠKŮ: Návštěva Běle... 28.04.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Návštěva Běle...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

Komentáře
07.06.2022, úterý, 08:58 -
Nejlepší je ten vlasatej alkoh...
22.05.2022, neděle, 19:20 -
Slovacko ma celkom prekvapilo ...
19.05.2022, čtvrtek, 07:00 -
A psi se psy vlitli na hriste
15.05.2022, neděle, 22:30 -
No dle trapného počtu to pro h...
13.05.2022, pátek, 06:25 -
No myslim to vazne,aspon mate ...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace