o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 11. kolo FORTUNA:LIGY

preview pátek, 27.09.2019 14:25 - přejít do komentářů
Proč se zase hraje v pondělí a v pátek?
images/clanky/preview-11-kolo-fortunaligy-9050.jpg

S blížícím se víkendem přichází také další kolo FORTUNA:LIGY. A s ohledem na termínovou listinu se zeptám na jednu věc!
Vysvětlí mi někdo zvolené termíny?
Proč kolo začíná v pátek utkáním v Teplicích s Bohemians Praha 1905?
- v Teplicích chodí už tak málo lidí na fotbal, ještě jim schválně přidáváte nesmyslný pátek?
- a co fanoušci hostí? Výkop utkání v 18:00, cesta z Prahy minimálně 2 hodiny, takže kdo pracuje déle než do 16:00 má smůlu? Proč? Koná se snad o víkendu na Stínadlech něco, kvůli čemu si toto utkání vyžaduje páteční termín? 

Dvě pondělní dohrávky? To jako vázně? Proč Baník s Příbramí a Liberec s Budějovicemi musí hrát až v pondělí? U Nisy a ve Vítkovicích je něco o víkendu naplánováno?
Nebo je to kvůli diktátu O2 TV? Pokud ano, tak se laskavě kopněte do hlavy a proberte se! Jak má student, fanoušek Českých Budějovi stihnout v pondělí po škole dorazil do Liberce, aby stihl výkop utkání v 18:00, po utkání se stihnout vrátit domů a ještě se vyspat a připravit do školy na druhý den?

Pro koho ten fotbal děláte! Pro televize?
Zavírat sektory, zakazovat výjezdy a podobné nesmysly Vám jdou, ale určit pevné a smysluplné termíny zápasů je asi moc velký problém!

(P. S. Jestli někde existuje skutečný důvod pro páteční/pondělní termín, tak se za svůj rozhořčený tón omlouvám, pokud ne, tak se opravdu střelte do hlavy!)


UŽ JSTE NATIPOVALI VÝSLEDKY V TIPOVAČCE?


Tyto zápasy jsou na programu ve FORTUNA:NÁRODNÍ:LIZE.

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • Zbrojovka Brno Doyle 29.09.2019, neděle, 00:54 + 0 - 0
    pondělní dohrávky jsou největší prasárna pro hostující fanoušky, čili v určitých případech by mi to ani tak nevadilo... třeba zrovna fcb - příbram je za mě v pohodě.
  • Slezský FC Opava misch 28.09.2019, sobota, 21:55 + 0 - 0
    když je to tak roztahané, proč tedy není na všech utkáních VAR? už se nemohou vymlouvat, že mají jen omezený počet aparatur. jinak s autorem souhlasím, než pondělí odpoledne, to už je mnohem lepší neděle 13 hodin
  • bez klubu mig888 28.09.2019, sobota, 10:12 + 0 - 0
    Když se nad tím trochu zamyslíš a vynecháš emoce, tak pondělní zápasy jsou pravděpodobně hlavně kvůli těm fanouškům fotbalu u televizí, kteří o víkendu jdou buď na svůj klub a nebo sledují atraktivnější duel a přímo na tento zápas by se v sobotu nebo v neděli nedívali, ale v pondělí ho zkouknou. A určitě je těch diváku daleko víc než těch 5 fanoušků Budějovic nebo Příbrami, kteří by v tu neděli vyjeli za svým klubem. Ať chceš nebo ne, tak pořád jde o byznys a peníze jsou vždy až na prvním místě.
  • bez klubu Čokl 27.09.2019, pátek, 22:54 + 0 - 0
    Pátek je za mě náhodou v pohodě, beru to jako dobrý začátek víkendu. Ale začínat by se mohlo klidně o hodinu nebo dvě později
  • SK Slavia Praha saiwer 27.09.2019, pátek, 17:53 + 0 - 0
    Tak mi třeba páteční večerní utkání nevadí. Jdeš s lidmi na škopek, tak proč nejít na fotbálek?!? A nerozbíjí to víkendový program. Ty pondělky mi ale hlava nebere.
  • bez klubu nejsem robot 27.09.2019, pátek, 15:47 + 0 - 0
    ....takové"šlágry",to chce vidět každý...asi proto...
  • FC Baník Ostrava forde 27.09.2019, pátek, 15:07 + 0 - 0
    Fajně napsané.. ti šašci na fotce, jsou pouze loutky, kteří Kellnerovi odkývou snad úplně všechno.
  • 1.FC Slovácko Babu 27.09.2019, pátek, 14:59 + 0 - 0
    Páteční předehrávka je každý týden, protože je to jediný zápas, který dává Česká televize. Proč se hraje v Ostravě a v Liberci v pondělí netuším.. v Ostravě někdy bývají atletické závody, ale bůh ví. Osm ligových zápasů ve čtyřech dnes je úlet, jako vždycky.
clbanner



Videa

Tribuna Sever (Ultras Slavia Prague) vol.3


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Tour de Hodolany 1912 slaví ... 06.04.2020, pondělí, 18:02

Tour de Hodolany 1912 slaví ...


Blog fanoušků: Ferencváros B... 23.03.2020, pondělí, 09:40

Blog fanoušků: Ferencváros B...


BLOG FANOUŠKŮ: Evropa a 2. l... 11.03.2020, středa, 21:47

BLOG FANOUŠKŮ: Evropa a 2. l...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Brusel! Brusel! 35 let od tragédie v Belgii včera, 14:46

Brusel! Brusel! 35 let od tragédie v Belgii


Pohled na tribuny po pandemii koronaviru 28.05.2020, čtvrtek, 07:06

Pohled na tribuny po pandemii koronaviru


DK LFA: Fanoušci přispěli na chod LFA 185.000 Kč 24.05.2020, neděle, 08:13

DK LFA: Fanoušci přispěli na chod LFA 185.000 Kč

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Brusel! Brusel! 35 let od tragédie v Belgii včera, 14:46

Brusel! Brusel! 35 let od tragédie v Belgii


Pohled na tribuny po pandemii koronaviru 28.05.2020, čtvrtek, 07:06

Pohled na tribuny po pandemii koronaviru


DK LFA: Fanoušci přispěli na chod LFA 185.000 Kč 24.05.2020, neděle, 08:13

DK LFA: Fanoušci přispěli na chod LFA 185.000 Kč

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Millwall - klub bez úspěchů,... 14.04.2020, úterý, 19:00

Millwall - klub bez úspěchů,...


Ultras Slovanu oslavili 101 ... 04.05.2020, pondělí, 20:24

Ultras Slovanu oslavili 101 ...


ZPĚT V ČASE: Připomenutí fed... 18.04.2020, sobota, 14:15

ZPĚT V ČASE: Připomenutí fed...

Komentáře
včera, 17:02 - Bajkonur
Co bychom dali za 1000 diváků ...
včera, 15:30 - Hagen
Jsem zvědavý na Chachary zítra...
včera, 14:22 - lamich2
Nechci se pouštět taky do něja...
včera, 13:41 - Kyby
OSKAR: Do politiky rozhodování...
včera, 11:40 - Pyroman
Souhlas s Oskarem.
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace