o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: 11. kolo FORTUNA:LIGY

preview pátek, 27.09.2019 - přejít do komentářů
Proč se zase hraje v pondělí a v pátek?
/titleImg/preview-11-kolo-fortunaligy/1/9050.jpg?width=570

S blížícím se víkendem přichází také další kolo FORTUNA:LIGY. A s ohledem na termínovou listinu se zeptám na jednu věc!
Vysvětlí mi někdo zvolené termíny?
Proč kolo začíná v pátek utkáním v Teplicích s Bohemians Praha 1905?
- v Teplicích chodí už tak málo lidí na fotbal, ještě jim schválně přidáváte nesmyslný pátek?
- a co fanoušci hostí? Výkop utkání v 18:00, cesta z Prahy minimálně 2 hodiny, takže kdo pracuje déle než do 16:00 má smůlu? Proč? Koná se snad o víkendu na Stínadlech něco, kvůli čemu si toto utkání vyžaduje páteční termín? 

Dvě pondělní dohrávky? To jako vázně? Proč Baník s Příbramí a Liberec s Budějovicemi musí hrát až v pondělí? U Nisy a ve Vítkovicích je něco o víkendu naplánováno?
Nebo je to kvůli diktátu O2 TV? Pokud ano, tak se laskavě kopněte do hlavy a proberte se! Jak má student, fanoušek Českých Budějovi stihnout v pondělí po škole dorazil do Liberce, aby stihl výkop utkání v 18:00, po utkání se stihnout vrátit domů a ještě se vyspat a připravit do školy na druhý den?

Pro koho ten fotbal děláte! Pro televize?
Zavírat sektory, zakazovat výjezdy a podobné nesmysly Vám jdou, ale určit pevné a smysluplné termíny zápasů je asi moc velký problém!

(P. S. Jestli někde existuje skutečný důvod pro páteční/pondělní termín, tak se za svůj rozhořčený tón omlouvám, pokud ne, tak se opravdu střelte do hlavy!)


UŽ JSTE NATIPOVALI VÝSLEDKY V TIPOVAČCE?


Tyto zápasy jsou na programu ve FORTUNA:NÁRODNÍ:LIZE.

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • Zbrojovka Brno Doyle 29.09.2019, neděle, 00:54 + 0 - 0
    pondělní dohrávky jsou největší prasárna pro hostující fanoušky, čili v určitých případech by mi to ani tak nevadilo... třeba zrovna fcb - příbram je za mě v pohodě.
  • Slezský FC Opava misch 28.09.2019, sobota, 21:55 + 0 - 0
    když je to tak roztahané, proč tedy není na všech utkáních VAR? už se nemohou vymlouvat, že mají jen omezený počet aparatur. jinak s autorem souhlasím, než pondělí odpoledne, to už je mnohem lepší neděle 13 hodin
  • bez klubu mig888 28.09.2019, sobota, 10:12 + 0 - 0
    Když se nad tím trochu zamyslíš a vynecháš emoce, tak pondělní zápasy jsou pravděpodobně hlavně kvůli těm fanouškům fotbalu u televizí, kteří o víkendu jdou buď na svůj klub a nebo sledují atraktivnější duel a přímo na tento zápas by se v sobotu nebo v neděli nedívali, ale v pondělí ho zkouknou. A určitě je těch diváku daleko víc než těch 5 fanoušků Budějovic nebo Příbrami, kteří by v tu neděli vyjeli za svým klubem. Ať chceš nebo ne, tak pořád jde o byznys a peníze jsou vždy až na prvním místě.
  • bez klubu Čokl 27.09.2019, pátek, 22:54 + 0 - 0
    Pátek je za mě náhodou v pohodě, beru to jako dobrý začátek víkendu. Ale začínat by se mohlo klidně o hodinu nebo dvě později
  • SK Slavia Praha saiwer 27.09.2019, pátek, 17:53 + 0 - 0
    Tak mi třeba páteční večerní utkání nevadí. Jdeš s lidmi na škopek, tak proč nejít na fotbálek?!? A nerozbíjí to víkendový program. Ty pondělky mi ale hlava nebere.
  • bez klubu nejsem robot 27.09.2019, pátek, 15:47 + 0 - 0
    ....takové"šlágry",to chce vidět každý...asi proto...
  • FC Baník Ostrava forde 27.09.2019, pátek, 15:07 + 0 - 0
    Fajně napsané.. ti šašci na fotce, jsou pouze loutky, kteří Kellnerovi odkývou snad úplně všechno.
  • 1.FC Slovácko Babu 27.09.2019, pátek, 14:59 + 0 - 0
    Páteční předehrávka je každý týden, protože je to jediný zápas, který dává Česká televize. Proč se hraje v Ostravě a v Liberci v pondělí netuším.. v Ostravě někdy bývají atletické závody, ale bůh ví. Osm ligových zápasů ve čtyřech dnes je úlet, jako vždycky.
clbanner



Videa

Fanoušci Viktorie Plzeň slaví 111 let klubu


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
Nová Hradečná přivítala vlád... 04.06.2022

Nová Hradečná přivítala vlád...


Když sestup, tak s plnou par... 15.05.2022

Když sestup, tak s plnou par...


BLOG FANOUŠKŮ: Návštěva Běle... 28.04.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Návštěva Běle...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

Komentáře
07.06.2022, úterý, 08:58 -
Nejlepší je ten vlasatej alkoh...
22.05.2022, neděle, 19:20 -
Slovacko ma celkom prekvapilo ...
19.05.2022, čtvrtek, 07:00 -
A psi se psy vlitli na hriste
15.05.2022, neděle, 22:30 -
No dle trapného počtu to pro h...
13.05.2022, pátek, 06:25 -
No myslim to vazne,aspon mate ...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace