o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview 17. kola Synot ligy - fotbal je zpátky!

preview pátek, 12.02.2016 14:00 - přejít do komentářů
Po 68 dnech je zpátky ligový fotbal...
images/clanky/preview-17-kola-synot-ligy-fotbal-je-zpatky!-7366.jpg


Přesně po 68 dnech je zpátky naše nejvyšší fotbalová soutěž. Synot liga se vrací svým 17. kolem a tak nám to opět začíná. Domácí zápasy, výjezdy, emoce, chorea, pyro, klobásky a mnoho dalších věcí, které máte s fotbalem spojeny.

17. kolo je již klasicky rozděleno do tří dnů. Jeden zápas v pátek, pět zápasů v sobotu a dva v neděli.
Vše začne v Praze na Julisce. Do Prahy míří Slovan Liberec k utkání, které začíná v 18:00.

Pět zápasů nás čeká v sobotu. A jsou zajímavé! Nejprve se na zlínské Letné představí tým z pražské Letné. Ve Zlíně se totiž od 14:00 odehraje zápas Zlín vs. Sparta.

Dvě hodiny po zlínském zápase jsou na programu rovnou tři souběžně hrané zápasy. FK Jablonec přivítá na Střelnici tým Jihlavské Vysočiny. Na Andrově stadionu v Olomouci dojde k souboji domácí Sigmy s Klokany z Bohemky. A na teplická Stínadla míří 1. FK Příbram.

Sobotní den uzavře očekávané utkání v Edenu. K zápasu se Slavií Praha přijede Zbrojovka Brno. Tento zápas začíná v 18:20.
Třetím hracím dnem je neděle. Hrát se bude na stadionu v Mladé Boleslavi a také na Slovácku. Do Boleslavi míří Chachaři z Baníku a na Slovácko aktuální mistr z Plzně.

pá 12.02.2016    18:00    FK Dukla Praha - FC Slovan Liberec        
so 13.02.2016    14:00    FC Fastav Zlín - AC Sparta Praha    
so 13.02.2016    16:00    FK Jablonec - FC Vysočina Jihlava    
so 13.02.2016    16:00    SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905    
so 13.02.2016    16:00    FK Teplice - 1.FK Příbram        
so 13.02.2016    18:20    SK Slavia Praha - FC Zbrojovka Brno        
ne 14.02.2016    14:00    FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava        
ne 14.02.2016    16:00    1.FC Slovácko - FC Viktoria Plzeň    

Jak Vám utekla zimní pauza? A na co se nejvíce těšíte v nové části sezóny? A na který zápas míříte?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • Zbrojovka Brno Hannibal1913 13.02.2016, sobota, 09:27 + 0 - 0
    Po letech zase návrat k tradici a kvalitní práci s penězi že chlapci...
  • SK Slavia Praha nevimjmeno2 13.02.2016, sobota, 01:44 + 0 - 1
    Tak Brno je stejně v asii ne? Takže víte, jak to chodí.
  • SK Slavia Praha dennyTS 12.02.2016, pátek, 18:52 + 2 - 1
    Ze vas to neomrzelo jeste hosi...zitra to vypada na vic nez slusnou navstevu,tak snad se i vy brnensti pochlapite a bude vas aspon tricet...
  • Zbrojovka Brno zBro 12.02.2016, pátek, 17:31 + 0 - 0
    Dobry namet na choreo :-)
  • Slezský FC Opava carcass 12.02.2016, pátek, 17:16 + 1 - 0
    zBro - nebylo by od věci přijít na zápas s velkým transparentem FREE TIBET :-)
  • Zbrojovka Brno zBro 12.02.2016, pátek, 14:40 + 0 - 0
    Na cinany, uz su jak na trni... :)
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG: Pokleknout? My se nemá... 15.10.2020, čtvrtek, 19:11

BLOG: Pokleknout? My se nemá...


Hodolanští podporují své muž... 15.10.2020, čtvrtek, 08:57

Hodolanští podporují své muž...


Ultras Trutnov provoněli záv... 12.10.2020, pondělí, 18:46

Ultras Trutnov provoněli záv...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají včera, 18:40

Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají


Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku včera, 18:12

Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku


Zazpívejme si... Gala Song v podání Severních Irů 25.10.2020, neděle, 11:50

Zazpívejme si... Gala Song v podání Severních Irů

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Tisíce medvedíkov na tribúnach pomohlo deťom před 15 minutami

Tisíce medvedíkov na tribúnach pomohlo deťom


Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají včera, 18:40

Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají


Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku včera, 18:12

Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
O víkendu nás čekají protest... 11.10.2020, neděle, 08:08

O víkendu nás čekají protest...


Zásadní informace k nedělní ... 14.10.2020, středa, 14:00

Zásadní informace k nedělní ...


Poklidná demonstrace s nepok... 18.10.2020, neděle, 16:17

Poklidná demonstrace s nepok...

Komentáře
25.10.2020, neděle, 08:57 - Oskar
Super práce. Zatím jediný klub...
25.10.2020, neděle, 08:39 - Rst
BEST IN COVID!, už mi taky jeb...
25.10.2020, neděle, 08:22 - Rst
88: Zpřísňuje je kvůli tomu, ...
24.10.2020, sobota, 23:35 - ratto88
Rst: jasný oni sprisnuji opatř...
24.10.2020, sobota, 10:27 - Rst
Jj, jděte demonstrovat proti o...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace