o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 17. kolo. Liga se vrací!

preview sobota, 18.02.2017 00:01 - přejít do komentářů
Liga je zpátky!!!
images/clanky/preview-17-kolo-7868.jpg

Tak jsme se konečně dočkali. Trvalo to sice 76 dní, ale dnes je čekání konec. Ano, dnes se totiž opět probouzí nejvyšší česká fotbalová soutěž. Po zimní přestávce začíná první liga, a když se všechno podaří, čeká nás v rámci 17. kola osm mistrovských zápasů.


4-3-1. Takové je rozestavení sedmnáctého kola. Znamená to, že v sobotu jsou na plánu 4 zápasy, v neděli 3 zápasy a překvapivě v pondělí jedno dohrávané utkání.  Pojďme se tedy postupně podívat, jak bylo toto kolo rozlosováno.

Sobota 18. 2. 2017.
Na teplických Stínadlech i na stadionu M. Valenty v Uherském Hradišti je výkop určen na 15:30. Teplice vyzvou Zbrojovku Brno a Slovácko se postaví Jablonci.

O hodinu později dojde k výkopu zápasu Slavie v Edenu. Tam přijede Jihlava a očekává se velká návštěva atakující hranici patnácti tisíc diváků.

Posledním sobotním utkáním je zápas ve Štruncových sadech. Viktorka Plzeň přivítá středočeskou Příbram. Začíná se v 18:45.

Neděle 19. 2. 2017.
V neděli se liga o slovo přihlásí již ve 14:00 a to hned na dvou stadionech. Do Karviné přijede Mladá Boleslav a do Hradce Králové by měla přijet pražská Dukla. Právě utkání Hradce s Duklou je podle posledních zpráv ohroženo, kvůli nezpůsobilosti hradeckého trávníku, kde se objevila nějaká plíseň. O osudu zápasu bude zřejmě rozhodnuto až v průběhu víkendu.

Třetím nedělním a zároveň šlágrem kola je pražské derby na Letné. Sparta versus Bohemka, od 17:30. Klokani mobilizují ve svých řadách, vyráží pochodem po nové trase a rádi by překonali historický počet Klokanů na Letné. Jak se jim to podaří, uvidíme v neděli večer.

Pondělí 20. 2. 2017.
V pondělí se bude hrát, jak již bylo zmíněno, jediné utkání. Ševci ze Zlína se vydají pod Ještěd na stadion U Nisy. Zápas Liberce se Zlínem se hraje od 17:00.

Takový je plán prvního jarního kola. Celkem jich je před námi 14.
A kam se chystáte Vy?

A máte již natipováno v naší celoroční tipovačce?
A již jste četli náš článek před úvodem ligy?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • SK Slavia Praha Cocrous 19.02.2017, neděle, 22:05 + 0 - 0
    Sorry muj komentar se tykal našeho domaciho duelu s Vysocinou-takze k tomuto zapasu se nemohu vyjadrovat.Članek mi preskocil kvuli zaregistrovani.
  • SK Slavia Praha Cocrous 19.02.2017, neděle, 22:02 + 0 - 0
    Super atmosfera, uzil jsem si a vic takovych zapasu u nas v naší lize.
  • Bohemians 1905 bohemak 18.02.2017, sobota, 14:23 + 4 - 0
    Supporters, už v druhém článku po sobě zbytečně šíříte bludy, že teď chceme překonat historický počet klokanů na Spartě. Nic takového není pravda. Je pouze vytyčen cíl pokořit hranici 1000 klokanů na Letné, což už se nám pěknou řádku let nepodařilo, bohužel. Známe naše možnosti a víme, že počet přes 2000 klokanů, kterých bylo na zápase v roce 2009 krátce po "znovuzrození", rozhodně v aktuální situaci nemáme šanci překonat. Sparta nám dala k dispozici něco málo přes 1000 vstupenek, v předprodeji zmizelo 800, a tak to vypadá, že konečně po letech bude čtyřciferný počet bohemáků v Generali Aréně. Žádný historický počet, jak vy mylně píšete, se ale rozhodně konat nebude. Pro milovníky statistik ještě uvedu: poslední tři naše počty na Letné byly 679, 800, 760, což jsou fakt marný počty na takhle atraktivní zápas pro nás. Teď se Sektor1905 hodně věnoval propagaci - od článků, letáčků, po sociální sítě a předprodej ukazuje, že by se to mělo vyplatit a celkově potvrdit zlepšující se počty klokanů na venkovních zápasech.
  • AC Sparta Praha MP11 18.02.2017, sobota, 13:42 + 0 - 0
    To berou přes Tróji? Možná jim tam nějaké klokany půjčí... :-)
  • FK Viktoria Žižkov tondik 18.02.2017, sobota, 12:06 + 0 - 0
    Chceme start i druhý ligy! :-)
  • AC Sparta Praha acs1893 18.02.2017, sobota, 11:42 + 0 - 0
    to je hezky že chtěj překonat historický počet klokanů,to my to na bohemce s 250 lístkama asi nepřekonáme.
clbanner



Videa

Naše srdce hoří láskou k městu


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Policajná demencia na sliezskom derby včera, 23:14

Policajná demencia na sliezskom derby


Pravda o fotografii páru je ještě smutnější... včera, 20:47

Pravda o fotografii páru je ještě smutnější...


PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost včera, 16:56

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Policajná demencia na sliezskom derby včera, 23:14

Policajná demencia na sliezskom derby


Pravda o fotografii páru je ještě smutnější... včera, 20:47

Pravda o fotografii páru je ještě smutnější...


PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost včera, 16:56

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Derby bez atmosféry, Plzeň v... 21.08.2020, pátek, 15:40

Derby bez atmosféry, Plzeň v...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...

Komentáře
včera, 23:43 - bukanerosrayo
A to si človek myslí, že slove...
včera, 14:59 - Oskar
Super!! je dobré vědět i vidět...
17.09.2020, čtvrtek, 13:55 - Kyby
Moc pěkné!!! Jebat RedBull...
16.09.2020, středa, 15:52 - Rst
sorry https://www.idnes.cz/fo...
16.09.2020, středa, 15:51 - Rst
https://www.idnes.cz/fotbal/do...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace