o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 19. kolo první fotbalové ligy...

preview pátek, 03.03.2017 20:00 - přejít do komentářů
Tento víkend se vrací i Fotbalová národní liga!
images/clanky/preview-19-kolo-7893.jpg

Je tady další víkend a spolu s ním přichází i 19. kolo první fotbalové ligy. A tentokrát jsou hracími dny jen sobota a neděle! A tak to má být! Jaký to rozdíl oproti kolu minulému, rozdělenému do 4 hracích dní! Pojďme se společně podívat, co nás v tomto zajímavém kole čeká.

Ano, šlágr kola čeká v neděli. Utká se první s druhým. V Edenu proti fotbalistům Slavie a proti Tribuně Sever nastoupí mistrovská Viktoria Plzeň s vyprodaným sektorem hostí. Zaregistrovat tento zápas musel asi každý, protože ta mediální masírka v posledním týdnu dosáhla extrémní podoby. Vyprodaný zápas začíná v neděli v 16:00.

Ale to není jediný zajímavý zápas kola. Třeba na Slovácku by to mohlo vypadat zajímavě. Městský stadion Miroslava Valenty přivítá Zbrojovku Brno. Fanoušci Zbrojovky v čele s Petrem Švancarou a Milanem Pacandou vyrazí na utkání „autokolonou“. Zajímavé také je, že Brno nyní trénuje bývalý trenér, oblíbený trenér Slovácka – Svatopluk Habanec. Zápas začíná v sobotu v 15:00.

Pražským sobotním zápasem je utkání Sparty s Duklou. Na Letné se toto pražské derby odehraje od 18:00.

Mezi další sobotní zápasy patří utkání na Stínadlech. Domácí přivítají Vysočinu Jihlava. Začíná se od 15:00.
Do Jablonce míří početná skupina fanoušků Bohemians. I na Střelnici se začíná v 15:00.
I Pod Lízátky se bude hrát v sobotu. Utkání Hradec Králové vs. Mladá Boleslav má naplánován výkop na 16. hodinu. Fanoušci Hradce Králové pokračují v bojkotu a tak se i toto utkání odehraje bez nich...

V neděli se krom zmiňovaného souboje o první místo mezi Slavií a Plzní odehrají další dva zápasy. V Liberci, tam zavítá Příbram a jako poslední zápas kola je na programu utkání v Karviné. Do Karviné přijede Zlín a zápas začíná v 18:00.
 

Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Ale to není pro tentokrát všechno. Po dlouhé zimní pauze se probouzí k životu i Fotbalová národní liga. Pokračuje svým 17. kolem.

A hned první jarní kolo FNL si pro nás připravilo několik zajímavých zápasů.

Tak třeba hned v pátek se v prvním letošním FNL zápase představí České BudějoviceVarnsdorfem.
Sobotní ranní výjezd čeká na fanoušky Sigmy. Míří do Pardubic, kde hrají od 10:15.
Baník Ostrava načne druhou část sezóny doma. V sobotu od 15:00 přivítá na Městkém stadionu Ústí nad Labem.
No a pondělní dohrávku obstará SFC Opava spolu se Znojmem. V Pondělí od 16:00.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Tak co říkáte na víkendovou nabídku? Vyrazíte na stadion? A na který?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FC Baník Ostrava Mat1922 06.03.2017, pondělí, 22:21 + 0 - 0
    Torino curak se ti nelibi?:o)Tak si tam predstav kokota nebo chuja:oo)Doyle ve dve v noci mas farat do baby a pak mozna tvuj zivot bude splnovat...:-)
  • bez klubu Andrewson 06.03.2017, pondělí, 13:25 + 0 - 0
    Čaute, rád bych Vás požádal jako fanoušky různých klubů o vyplnění mého dotazníku týkající se mé diplomové práce. Děkuji moc :) https://goo.gl/forms/T4W0sfX1zanuh3tm1
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 06.03.2017, pondělí, 06:23 + 0 - 0
    Mate 😎, Mate 😑. Tvá sochařská představivost mne docela zklamala 😖. Čekal jsem něco více kreativního 😊. Tohle stojí za pěkný 💩. No 😑, snad se do příště trošku polepšíš 😉. Já chci tuhle sochu 🗽, jen větší 😁 !!!
  • Zbrojovka Brno Doyle 06.03.2017, pondělí, 02:20 + 0 - 0
    a ja si ve dve v noci procitam konverzaci o soše ve tvaru čuraka a ovčim syru z mleka... muj zivot nesplnuje, co jsem od něj očekaval :/
  • AC Sparta Praha MP11 06.03.2017, pondělí, 00:53 + 0 - 0
    Jen místo frgálu navrhuji ovčí sýr z mléka od ovce chuje.
  • 1.FC Slovácko Da chuj 05.03.2017, neděle, 23:27 + 0 - 0
    Mat- Ale vesnice znas pekne :D
  • 1.FC Slovácko Da chuj 05.03.2017, neděle, 23:26 + 0 - 0
    Mat- :-DDDDD
  • FC Baník Ostrava Mat1922 05.03.2017, neděle, 22:52 + 0 - 0
    A ta socha by byla v Hradisti ve tvaru curaka s vysmajlikovanym textem:Jak se Torino potkal s chujem u babicky v Hrozenkove na frgalu.
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 05.03.2017, neděle, 20:43 + 0 - 0
    Díky kluci 😉, moc si toho vážím 😁. Snad přispějí také fanoušci dalších klubů 😁, mám tušení 😉, že zejména ostravští hodně překvapí 😉. 😁
  • 1.FC Slovácko Da chuj 05.03.2017, neděle, 20:28 + 0 - 0
    Naprosto souhlasim a cepinem :D
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 05.03.2017, neděle, 20:12 + 0 - 0
    Čau Cepin 😁, jeeee 😊 !!! To je milý 😉. Děkuju 😁😁😁.
  • SK Slavia Praha Cepin 05.03.2017, neděle, 20:09 + 0 - 0
    Terorrino: ty vole zakládám organizaci na výstavbu tvý sochy - cele ze smajlíků - protože ty už ses posunul z úrovně legendy na poloboha 8-)--+-C
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 05.03.2017, neděle, 19:49 + 0 - 0
    Zakončil bych to tím ☺, že každý jsme jiný 😉. Někdo je v poho 😁 a někdo je prudší 😉 a občas se najde i výmaz 😎. Zatím čau Da chuju ☺.
  • 1.FC Slovácko Da chuj 05.03.2017, neděle, 19:41 + 0 - 0
    No vsak prave ... :D
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 05.03.2017, neděle, 19:34 + 0 - 0
    To nevím 😁, prostě to tak bylo 😁 a nedělal bych z toho vědu 😉. I když možná to divný je ☺. Co kdybych byl chuligán 😁 a nebo já na nějaké narazil ☺ !? Zřejmě to nebylo tak dobře zabezpečené 😎, fakt to neřeším 😁. Mně jde jen o fotbal ☺ a každý ať fandí komu chce ☺.
  • 1.FC Slovácko Da chuj 05.03.2017, neděle, 19:23 + 0 - 0
    Praveze se divim ze vam ti cajti aj dovolili se nekam pohnout :D
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 05.03.2017, neděle, 19:16 + 0 - 0
    Da chuju ☺, no já nevím ☺, brzy před zápasem a po zápase to nebyl problém. Chodili jsme běžně okolo Vašich fans ☺ a oni okolo nás a divný mi to nepřišlo ☺. Jestli to bude tím 😁, že babička byla z Hrozenkova 😉 !? 😁
  • 1.FC Slovácko Da chuj 05.03.2017, neděle, 18:49 + 0 - 0
    Torino- To se divim ze ses dostal i nekam pryc nez jen od vasich fans
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 05.03.2017, neděle, 17:17 + 0 - 0
    Já byl v sektoru našich ✌. V šedé mikine tam byl od někde borec s manželkou a dítětem ☺. V pravo od našich ☺, ale co to je za sektor 😎, to nevím 😇.
  • 1.FC Slovácko Da chuj 05.03.2017, neděle, 15:09 + 0 - 0
    Torino- Ja pockej nebyls ty nahodou ten borec v sede mikine co sedel na C ? :D
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 04.03.2017, sobota, 22:34 + 0 - 0
    Nazdar Da chuju :-), par policístu a par securitaku tam bylo. ;-), ale kdyz mas bezny oblicej :-) a chovas se normalne :-) - tak v poho ;-). Nikdo nechtel moji salu :-D a ja rozhodne take zadnou nechtel :-D !!! Myslim :-), ze u normalu je to normalni :-D.
  • 1.FC Slovácko Da chuj 04.03.2017, sobota, 21:52 + 0 - 0
    Torino- Jak ses dostal k normalnim lidem pres tu policii na kazdem kroku ? :D
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 04.03.2017, sobota, 20:53 + 0 - 0
    Podekovani do Hradiste :-), bylo fajn potkavat normalni lidi ;-). Jen ten bod je trochu malo :-(.
  • 1.FC Slovácko Da chuj 04.03.2017, sobota, 09:33 + 0 - 0
    Plzen vyprodala sektor ? Ocekavam ze pulka bude jen sedet :D
  • FC Viktoria Plzeň Pepky.. 03.03.2017, pátek, 23:07 + 0 - 0
    móóóc povedené foto!!!nahřišti jsou pouze peníze..na tribunách srdce...FCVP1911
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
SOUHRN: Pohled na tribuny ve 4. ligovém kole F:L včera, 21:30

SOUHRN: Pohled na tribuny ve 4. ligovém kole F:L


FotoReport: Bohemians Praha - FC Viktoria Plzeň včera, 21:25

FotoReport: Bohemians Praha - FC Viktoria Plzeň


FotoReport: FC Viktoria Žižkov - FK Hradec Králové včera, 19:40

FotoReport: FC Viktoria Žižkov - FK Hradec Králové

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
SOUHRN: Pohled na tribuny ve 4. ligovém kole F:L včera, 21:30

SOUHRN: Pohled na tribuny ve 4. ligovém kole F:L


FotoReport: Bohemians Praha - FC Viktoria Plzeň včera, 21:25

FotoReport: Bohemians Praha - FC Viktoria Plzeň


FotoReport: FC Viktoria Žižkov - FK Hradec Králové včera, 19:40

FotoReport: FC Viktoria Žižkov - FK Hradec Králové

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...


Shrnutí současné situace v M... 01.09.2020, úterý, 18:10

Shrnutí současné situace v M...

Komentáře
23.09.2020, středa, 20:59 - davey
Možná by nebylo špatné aby to ...
23.09.2020, středa, 19:11 - davey
Všude je to s těma psama stejn...
23.09.2020, středa, 19:06 - davey
Ta poslední fotka tvl... už je...
23.09.2020, středa, 14:17 - zbarda
Jaký je problém mezi ultras po...
23.09.2020, středa, 11:23 - acs1893
kéž by, to by to vypadalo po h...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace