o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview 2. kola Synot ligy a 1. kola FNL

preview pátek, 31.07.2015 21:26 - přejít do komentářů
Víkend je tady a s ním pravidelná dávka fotbalu...
images/clanky/preview-2-kola-synot-ligy-a-1-kola-fnl-7024.jpg

Ani jsme se nenedáli a po prvním kole uplynul další týden a spolu s víkendem přichází i druhé kolo naší nejvyšší fotbalové soutěže, tedy druhé kolo Synot ligy.  A spolu s druhým kolem začíná i naše druhá nejvyšší soutěž. Začíná Fotbalová národní liga. Po zmatcích a nejistotách se ve FNL objeví 15 týmů, což znamená, že vždy jeden klub bude v daném týdnu odpočívat a hrát se tedy bude jen a sedmi stadionech. Pojďme se podívat, co nás tento víkend čeká.

Zápasy Synot ligy jsou rozděleny do dvou dnů. Hraje se v sobotu a v neděli. Kéž by to tak bylo pokaždé, bohužel hned příští kolo se hraje hned ve čtyřech hracích dnech - od pátku do pondělí. Ale to probereme až u dalšího preview.

Chachaři z Baníku vyrážejí do Prahy. Konkrétně na Spartu. Šlágr kola je jasný a odehraje se na Letné, v sobotu od 15:00 v přímém přenosu O2TV a hlasy z obou táborů naznačují, že se máme na co těšit. Na tribunách se budou dít zajímavé věci. Přijďte na stadion, a pokud nemůžete, sledujte UltrasOnlajn, kde se pokusíme zprostředkovat aktuální dění.


 

Další tři sobotní zápasy začínají v 17:00. Nováčci Synot ligy se poprvé představí na domácích stadionech. Zlín přivítá Jihlavu, se kterou se zatím střel v lize pouze dvakrát. V sezóně 2005/2006 a oba zápasy skončily remízou. Olomoucká Sigma doma přivítá Příbram a druhý domácí zápas v řadě čeká Teplice. Na Stínadla se vypraví Fanaticos ze Slovácka.

Večerní televizní zápas ČTSport obstará utkání Na Julisce. Dukla Praha přivítá mistrovskou Plzeň. Tento zápas začíná ve 20:15.

Na neděli pak zbývají tři zápasy. Mladá Boleslav vs. Brno a Slavia Praha vs. Liberec - obě utkání začínají v 17:00 a zvlášť od toho v Edenu také očekáváme zajímavé novinky, dle informací Tribuny Sever. Více uvidíme v neděli. 

Kolo pak uzavře zápas Na Střelnici. Od 18:00, opět v televizním přenosu ČTSport se utká domácí Jablonec s Bohemians Praha 1905. Zelení proti zeleným. Jablonec proti Klokanům. Tímto zápasem  bude pro tento víkend Synot liga dokončena.

so  01.08.2015  15:00   AC Sparta Praha - FC Baník Ostrava  
so  01.08.2015  17:00   FK Teplice - 1.FC Slovácko 
so  01.08.2015  17:00   FC Fastav Zlín - FC Vysočina Jihlava  
so  01.08.2015  17:00   SK Sigma Olomouc - 1.FK Příbram  
so  01.08.2015  20:15   FK Dukla Praha - FC Viktoria Plzeň 
ne  02.08.2015  17:00   FK Mladá Boleslav  - FC Zbrojovka Brno  
ne  02.08.2015  17:00   SK Slavia Praha - FC Slovan Liberec 
ne  02.08.2015  18:00   FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  
 


Ale ještě jsou tady zápasy Fotbalové národní ligy.

Týmem, který první kolo odpočívá je exligový Hradec Králové. Zápas Karviné proti Varnsdorfu je odložen z důvodu zdravotní situace v kádru Varnsdorfu a tak nás čeká pouze 6 utkání.
To první se uskutečnilo již v pátek, kdy Ústí nad Labem remizovalo s Táborskem 1:1.

Další zápasy jsou na programu v sobotu a v neděli a nejzájimavě se jeví utkání v Opavě, kam zavítá nedaleký Frýdek-Místek. Dalším zajímavým by pak mohl být zápas Třince s Béčkem Olomouce a první mistrovské utkání Slavoje Vyšehrad se Znojmem, na žižkovském hřišti pod vysílačem, v tradiční žižkovský čas. Uvidíme, co dalšího zajímavého první kolo FNL přinese.

31.7.2015           FK Ústí nad Labem   FC MAS Táborsko  1:1 (0:1)
1.8.2015  10:15   FK Baník Sokolov   FK Pardubice 10:15
1.8.2015  10:15   FK Fotbal Třinec   SK Sigma Olomouc B 10:15
1.8.2015  --:--     MFK OKD Karviná   FK Varnsdorf odloženo
1.8.2015  17:00   FC GRAFFIN Vlašim   SK Dynamo České Budějovice 17:00
1.8.2015  18:00   Slezský FC Opava   MFK Frýdek-Místek 18:00
2.8.2015  10:15   FK Slavoj Vyšehrad   1.SC Znojmo FK 10:15


Jste rádi, že začíná Fotbalová národní liga? Na který zápas se těšíte? A na který se vypravíte?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
clbanner



Videa

Naše srdce hoří láskou k městu


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Pravda o fotografii páru je ještě smutnější... před 33 minutami

Pravda o fotografii páru je ještě smutnější...


PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost před 4 hodinami

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost


Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku před 4 hodinami

Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Pravda o fotografii páru je ještě smutnější... před 33 minutami

Pravda o fotografii páru je ještě smutnější...


PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost před 4 hodinami

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost


Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku před 4 hodinami

Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Derby bez atmosféry, Plzeň v... 21.08.2020, pátek, 15:40

Derby bez atmosféry, Plzeň v...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...

Komentáře
před 6 hodinami - Oskar
Super!! je dobré vědět i vidět...
včera, 13:55 - Kyby
Moc pěkné!!! Jebat RedBull...
16.09.2020, středa, 15:52 - Rst
sorry https://www.idnes.cz/fo...
16.09.2020, středa, 15:51 - Rst
https://www.idnes.cz/fotbal/do...
15.09.2020, úterý, 23:24 - acs1893
tam nebyly vubec ty mlady ultr...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace