o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: 2. kolo HET ligy

sobota, 05.08.2017 - přejít do komentářů
Fotbalová liga pokračuje svým druhým kolem...
/titleImg/preview-2-kolo-het-ligy/1/8058.jpg?width=570

Po vsuvce, v podobě vystoupení našich 4 klubů v pohárové Evropě, se opět hlásí o slovo domácí fotbal a to konkrétně 2. kolo HET ligy!

Mladá Boleslav, stejně jako pražská Sparta již v letošních evropských soutěžích řekli svá poslední slova a mohou se tak plně soustředit na domácí soutěž. Slavia, Zlín a Plzeň ještě souboje v Evropě čekají. Ale to se netýká tohoto víkendu ani následujícího týdne. Toto ligové kolo je rozděleno do 3 dnů. Hraje se v sobotu, neděli a dohrává v pondělí. Začneme tedy sobotou.

Sobota 5. 8. 2017
4 zápasy a všechny začínají v 17:00. 
Na teplických Stínadlech vyběhnou domácí proti pražské Dukle. Nedaleký výjezd mají před sebou fanoušci Zbrojovky Brno, míří do Zlína. 
První domácí zápas čeká i Ďolíček. Klokani z Bohemians Praha přivítají hosty z Karviné a Sigma Olomouc se  doma na Andrově stadionu utká s Libercem.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Neděle 6. 8. 2017
Nedělní hrací den pro nás přichystal 3 zápasy s jasným šlágrem kola. Po roce se proti sobě opět postaví Tribuna Sever a Chachaři. Mnozí ještě vzpomínají na zápas Baníku na Slavii z předloňské sezóny. Tentokrát se karta otáčí a Baník bude v pozici domácího týmu. Samozřejmě se bude hrát na Městském stadionu ve Vítkovicích a z Ostravy pomalu začínají znít hlasy o vyprodaném utkání. Zajímavé bude sledovat počet fanoušků Slavie, kteří vyráží vlakem, jen pár hodin po návratu z Běloruska. V neděli od 18:00!
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

V dalším nedělním utkání přivítá Vysočina Jihlava na svém stadionu 1. FC Slovácko a plzeňská Viktorka zamíří do Jablonce. Tyto dva zápasy mají výkop shodně v 16:00.

Pondělí 7. 8. 2017
I poslední utkání 2. kola HET ligy je zajímavé. Střetnou se dva týmy, které v tomto týdnu vypadly z Evropské ligy. Na stadionu v Mladé Boleslavi vyběhnou domácí proti pražské Spartě. Bohužel se jedná o pondělní termín, přesto se dá očekávat slušná výprava z Prahy a kdo ví, někteří možná vyrazí i pěšky, jak už se stalo pěknou tradicí v rámci Seniorova memoriálů. Uvidíme.

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

A na který stadion vyrazíte Vy?

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace