o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview 21 kola SL a 19. kola FNL

preview pátek, 20.03.2015 12:11 - přejít do komentářů
Synot liga i FNL pokračují, je tady víkend a s ním fotbal!
images/clanky/preview-21-kola-sl-a-19-kola-fnl-6806.jpg

Čekání na fotbal nám vyplnila středeční dohrávka 19. kola v Plzni a už je tady pátek a spolu s pátkem přichází víkend, spolu s víkendem přichází fotbal a protože přichází fotbal, je tady naše víkendové preview.

Tentokrát se odehraje všech 8 zápasů. Začneme v pátek a skončím v neděli.

Zápas, který započne 21. kolo, se odehraje v Mladé Boleslavi. V pátek od 20:15 se na místním stadionu představí Baník Ostrava, tentokrát - na venkovním zápase -podporován i svými fanoušky, kteří doma na stadion nechodí.

4 zápasy nás čekají v sobotu. Televizní utkání Sparty s Teplicemi má večerní výkop v 20:15. Předchází mu trojice zápasů se shodným výkopem, od 17:00. Jablonec doma přivítá Příbram, Jihlava zase Hradec Králové a Slovácko se utká s Českými Budějovicemi.

I v neděli nás čekají zajímavé zápasy. Nejprve, od 15:45 se uskuteční souboj mezi plzeňskou Viktorkou a hosty z Liberce. Malé pražské derby mezi Bohemkou a Duklou je na programu od 18:00, stejně jako utkání Slavie v Brně.

20.03.2015 20:15 FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava
21.03.2015 17:00 FK Baumit Jablonec - 1.FK Příbram 
21.03.2015 17:00 FC Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové 
21.03.2015 17:00 1.FC Slovácko - SK Dynamo České Budějovice 
21.03.2015 20:15 AC Sparta Praha - FK Teplice
22.03.2015 15:45 FC Viktoria Plzeň - FC Slovan Liberec 
22.03.2015 18:00 Bohemians Praha 1905 - FK Dukla Praha
22.03.2015 18:00 FC Zbrojovka Brno - SK Slavia Praha 

19. kolo Fotbalové Národní ligy si připravilo také porci zajímavých zápasů. Z nabídky vybírám hlavně utkání Opavy v Olomouci, sledovat se ale určitě vyplatí i zápasy ve Zlíně, v Pardubicích, na Žižkově...

20.3.2015 18:00 FC Fastav Zlín - FK Varnsdorf 
21.3.2015 10:15 FK Fotbal Třinec - FK Ústí nad Labem 
21.3.2015 10:15 FK Pardubice - MFK OKD Karviná 
21.3.2015 15:00 SK Sigma Olomouc - Slezský FC Opava 
21.3.2015 15:00 FC GRAFFIN Vlašim - FK Baník Most 1909
21.3.2015 15:00 FC MAS Táborsko - 1.SC Znojmo FK 
22.3.2015 15:15 FK Viktoria Žižkov - FK Baník Sokolov
22.3.2015 15:00 FK Kolín - MFK Frýdek-Místek 

A co vy? Kam vyrážíte?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FK Viktoria Žižkov tondik 20.03.2015, pátek, 17:07 + 0 - 0
    Loni Sokolov myslím nepřijel vůbec, ale dříve jezdili, tak snad jich pár přijede!
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG: Pokleknout? My se nemá... 15.10.2020, čtvrtek, 19:11

BLOG: Pokleknout? My se nemá...


Hodolanští podporují své muž... 15.10.2020, čtvrtek, 08:57

Hodolanští podporují své muž...


Ultras Trutnov provoněli záv... 12.10.2020, pondělí, 18:46

Ultras Trutnov provoněli záv...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají včera, 18:40

Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají


Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku včera, 18:12

Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku


Zazpívejme si... Gala Song v podání Severních Irů 25.10.2020, neděle, 11:50

Zazpívejme si... Gala Song v podání Severních Irů

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Tisíce medvedíkov na tribúnach pomohlo deťom před 16 minutami

Tisíce medvedíkov na tribúnach pomohlo deťom


Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají včera, 18:40

Millwall - klub bez úspěchů, který všichni znají


Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku včera, 18:12

Při derby plný stadion a fanatizmus na tréninku

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
O víkendu nás čekají protest... 11.10.2020, neděle, 08:08

O víkendu nás čekají protest...


Zásadní informace k nedělní ... 14.10.2020, středa, 14:00

Zásadní informace k nedělní ...


Poklidná demonstrace s nepok... 18.10.2020, neděle, 16:17

Poklidná demonstrace s nepok...

Komentáře
25.10.2020, neděle, 08:57 - Oskar
Super práce. Zatím jediný klub...
25.10.2020, neděle, 08:39 - Rst
BEST IN COVID!, už mi taky jeb...
25.10.2020, neděle, 08:22 - Rst
88: Zpřísňuje je kvůli tomu, ...
24.10.2020, sobota, 23:35 - ratto88
Rst: jasný oni sprisnuji opatř...
24.10.2020, sobota, 10:27 - Rst
Jj, jděte demonstrovat proti o...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace