o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview 21 kola SL a 19. kola FNL

preview pátek, 20.03.2015 - přejít do komentářů
Synot liga i FNL pokračují, je tady víkend a s ním fotbal!
/titleImg/preview-21-kola-sl-a-19-kola-fnl/1/6806.jpg?width=570

Čekání na fotbal nám vyplnila středeční dohrávka 19. kola v Plzni a už je tady pátek a spolu s pátkem přichází víkend, spolu s víkendem přichází fotbal a protože přichází fotbal, je tady naše víkendové preview.

Tentokrát se odehraje všech 8 zápasů. Začneme v pátek a skončím v neděli.

Zápas, který započne 21. kolo, se odehraje v Mladé Boleslavi. V pátek od 20:15 se na místním stadionu představí Baník Ostrava, tentokrát - na venkovním zápase -podporován i svými fanoušky, kteří doma na stadion nechodí.

4 zápasy nás čekají v sobotu. Televizní utkání Sparty s Teplicemi má večerní výkop v 20:15. Předchází mu trojice zápasů se shodným výkopem, od 17:00. Jablonec doma přivítá Příbram, Jihlava zase Hradec Králové a Slovácko se utká s Českými Budějovicemi.

I v neděli nás čekají zajímavé zápasy. Nejprve, od 15:45 se uskuteční souboj mezi plzeňskou Viktorkou a hosty z Liberce. Malé pražské derby mezi Bohemkou a Duklou je na programu od 18:00, stejně jako utkání Slavie v Brně.

20.03.2015 20:15 FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava
21.03.2015 17:00 FK Baumit Jablonec - 1.FK Příbram 
21.03.2015 17:00 FC Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové 
21.03.2015 17:00 1.FC Slovácko - SK Dynamo České Budějovice 
21.03.2015 20:15 AC Sparta Praha - FK Teplice
22.03.2015 15:45 FC Viktoria Plzeň - FC Slovan Liberec 
22.03.2015 18:00 Bohemians Praha 1905 - FK Dukla Praha
22.03.2015 18:00 FC Zbrojovka Brno - SK Slavia Praha 

19. kolo Fotbalové Národní ligy si připravilo také porci zajímavých zápasů. Z nabídky vybírám hlavně utkání Opavy v Olomouci, sledovat se ale určitě vyplatí i zápasy ve Zlíně, v Pardubicích, na Žižkově...

20.3.2015 18:00 FC Fastav Zlín - FK Varnsdorf 
21.3.2015 10:15 FK Fotbal Třinec - FK Ústí nad Labem 
21.3.2015 10:15 FK Pardubice - MFK OKD Karviná 
21.3.2015 15:00 SK Sigma Olomouc - Slezský FC Opava 
21.3.2015 15:00 FC GRAFFIN Vlašim - FK Baník Most 1909
21.3.2015 15:00 FC MAS Táborsko - 1.SC Znojmo FK 
22.3.2015 15:15 FK Viktoria Žižkov - FK Baník Sokolov
22.3.2015 15:00 FK Kolín - MFK Frýdek-Místek 

A co vy? Kam vyrážíte?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FK Viktoria Žižkov tondik 20.03.2015, pátek, 17:07 + 0 - 0
    Loni Sokolov myslím nepřijel vůbec, ale dříve jezdili, tak snad jich pár přijede!
clbanner



Videa

Sestřih výjezdu fanoušků Komety do Zlína


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
Fotoreport: Havlíčkův Brod -... 30.12.2021

Fotoreport: Havlíčkův Brod -...


Choreo i ohňostroj. Fanoušci... 28.11.2021

Choreo i ohňostroj. Fanoušci...


BLOG: Návštěva kvalifikačníc... 18.10.2021

BLOG: Návštěva kvalifikačníc...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Den, kdy policie nechala zem... 10.01.2022

Den, kdy policie nechala zem...


Turci byli v KV aréně jako d... 15.01.2022

Turci byli v KV aréně jako d...


Zbrojováci oslavili narozeni... 19.01.2022

Zbrojováci oslavili narozeni...

Komentáře
19.01.2022, středa, 20:00 - Sowl
Brno patří do první ligy. Leto...
11.01.2022, úterý, 12:55 - Sowl
Hrůza...
15.12.2021, středa, 06:35 - Fafrnek
Malmo sou zidi?
27.11.2021, sobota, 14:15 - davey
Zbytečně tolik fotek stačilo j...
23.11.2021, úterý, 19:28 - FanaticBoy
Tam šlo spíš ukázat ten počet ...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace