o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview 21. kola Synot ligy

preview pátek, 11.03.2016 16:33 - přejít do komentářů
Je tady již 21. kolo naší nejvyšší fotbalové soutěže...
images/clanky/preview-21-kola-synot-ligy-7425.jpg

Dva zápasy v pátek, pět zápasů v sobotu a dohrávka kola v neděli. Tak vypadá nadcházející kolo Synot ligy. Již 21. kolo.

Už v tuto chvíli jsou na cestě  Chachaři zBaníku, kteří míří do Jablonce podpořit svůj mladý tým. Utkání se hraje od 17:30.

Páteční večerní zápas se odehraje v Edenu. Sešívaní přivítají nováčka soutěže ze Zlína. Začátek je naplánován na 20:15.

V sobotu se hned 4 zápasy hrají od 17:00.
V Příbrami, kde se představí Liberec, na pražské Julisce, kde Dukla vyzve Jihlavu, stejně jako v na Městském stadionu Miroslava Valenty, kde se domácí Slovácko střetne se Zbrojovkou Brno (Fanoušci z Brna v čele se Petrem Švancarou a Milanem Pacandou opět vyrážejí společně autami, podniknou tzv. spanilou jízdu na Slovácko).

Hrát se bude taky na Stínadlech, a to zápas Teplic s Mladou Boleslaví.

Sobotní hrací den ukončí souboj mistrovské Viktorie s Klokany z Bohemky. Tento večerní zápas začíná ve 20:15.

No a v neděli nás čeká jediný zápas. Zápas účastníka Evropské ligy - Sparty, která zavítá na Andrův stadion a od 15:00 se utká se Sigmou.
To je pro tento týden z naší nejvyšší soutěže vše. Už máte natipované výsledky v supportersTipovačce?
A kam vlastně míříte? A jaký zápas Vám příjde zajímavý?
 

pá 11.03.2016    17:30    FK Jablonec - FC Baník Ostrava
pá 11.03.2016    20:15    SK Slavia Praha - FC Fastav Zlín        
so 12.03.2016    17:00    1.FK Příbram - FC Slovan Liberec        
so 12.03.2016    17:00    FK Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava        
so 12.03.2016    17:00    1.FC Slovácko - FC Zbrojovka Brno        
so 12.03.2016    17:00    FK Teplice - FK Mladá Boleslav        
so 12.03.2016    20:15    FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905        
ne 13.03.2016    15:00    SK Sigma Olomouc - AC Sparta Praha    

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
clbanner



Videa

Choreo a pyro Trnavy v zápase s Žilinou


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG: Návštěva dětského domo... 14.09.2021, úterý, 08:09

BLOG: Návštěva dětského domo...


Jedeme do Baku, aneb Na mist... 08.07.2021, čtvrtek, 10:20

Jedeme do Baku, aneb Na mist...


BLOG: Návštěva EURO - Skotsk... 23.06.2021, středa, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsk...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI vzhůru na dvojzápas do Č. Budějovic! 26.08.2021, čtvrtek, 14:50

VLAJKONOŠI vzhůru na dvojzápas do Č. Budějovic!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání... včera, 21:34

Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání...


V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů 15.09.2021, středa, 20:46

V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů


Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě! 14.09.2021, úterý, 21:14

Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě!

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání... včera, 21:34

Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání...


V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů 15.09.2021, středa, 20:46

V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů


Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě! 14.09.2021, úterý, 21:14

Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě!

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Jedeme do Baku, aneb Na mist... 08.07.2021, čtvrtek, 10:20

Jedeme do Baku, aneb Na mist...


Slezský stadion domovem prot... 30.06.2021, středa, 09:50

Slezský stadion domovem prot...


BLOG: Návštěva EURO - Skotsk... 23.06.2021, středa, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsk...

Komentáře
před 23 minutami - Divák
Od tohoto zápasu jsem toho zas...
před hodinou - dennyTS
👌🏻
03.09.2021, pátek, 20:50 - Fafrnek
Diky no...
03.09.2021, pátek, 15:18 - dennyTS
Pravdu má vždycky Fafrnek
03.09.2021, pátek, 11:16 - Fafrnek
A ted cemu verit...Slovan ze s...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace