o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 21. kolo první fotbalové ligy

preview pátek, 17.03.2017 12:13 - přejít do komentářů
A Slezské derby v Opavě...
images/clanky/preview-21-kolo-prvni-fotbalove-ligy-7916.jpg

Víkend nabízí zajímavé zápasy. A to hned několik. Největší lákadlo se ale objevuje v lize druhé.Velké "Slezské derby" se odehraje v Opavě. Ale je tady jedno velké ALE. Derby na stadionu bude bez Chacharů. Ale pojďme na to postupně.

Pátek 17. 3. 2017
V pátek začíná 21. ligové kolo utkání Sparty se Zlínem. Večerní šlágr nabídne souboj dvou adeptů na pohárovou Evropu. Navíc Sparta po další výměně trenéra zřejmě naštvala fanoušky. Na Letné bude v pátek večer horko...Začíná se ve 20:15.

Sobota 18. 3. 2017
V sobotu si naše nejvyšší fotbalová liga připravila tři zápasy. Nejprve vyběhnou hráči Teplic a Příbrami na Stínadlech (15:00).

Velký zápas je pak na programu v Liberci. Několik autobusů z Prahy míří do Liberce se Slavisty. Těm byla vyčleněna celá tribuna za bránou a očekává se, že se předvedou v opravdu velkém počtu. Na programu mají společný pochod z centra města. Utkání začíná v 16:30.

Večerní sobotní utkání se odehraje v Uherském Hradišti. Místní Slovácko přivítá Mladou Boleslav, start ve 20:15.

Neděle 19. 3. 2017
Na neděli jsou naplánovaný hned čtyři zápasy.

Nejprve přivítají Votroci z Hradce tým z Brna, toto utkání začíná v 15:00, stejně jako zápas Jablonce s Vysočinou.

Viktoriány čeká dlouhý výjezd přes celou republiku až do Karviné (16:30.

No a 17. hodin kolo uzavře pražské derby mezi domácím Bohemkou a Duklou z Julisky.(17:00).

Fotka uživatele Dalibor Durčák.

 

V FNL dojde k dlouho očekávaném souboji Opavy s Ostravou. Situace je však taková, že do prodeje pro Chachary šlou pouze 340 vstupenek. A Chachaři řekli: "Buď všichni, nebo nikdo. A tak začal boj o navýšení počtu vstupenek, ve kterém se angažovali fanoušci domácích i hostí, ale kloudný efekt to nepřineslo. A tak budou na stadionu prázdná místa v rámci bezpečnostních zón. Chachary to ale od cesty do Opavy neodradí a všichni v černém se chystají na cestu.Fotka uživatele Chachaři.cz.Fotka uživatele sfc.4fan.cz.

Ale i další zápasy druhé nejvyšší fotbalové ligy jsou v plánu.

VZHŮRU NA STADIONY !!!

 

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • AC Sparta Praha MP11 18.03.2017, sobota, 11:55 + 1 - 0
    Pepky... po včerejšku jsem zralý na Bohnice. Nemáš tam na cimře volné místo? Probrali by jsme co nového na supporters.cz a bylo by nám fajn.
  • FC Baník Ostrava horajzm 18.03.2017, sobota, 11:11 + 0 - 0
    BrokFCB - a co jsi čekal, zvlášť po té "zlaté tretře" minulé derby. Už po zápase mi bylo úplně jasné, že nám nedají 2 000 lístků už jenom z principu.
  • SK Slavia Praha dennyTS 18.03.2017, sobota, 10:14 + 1 - 0
    Pepky,tvl fakt,na cem jedes? :-D
  • FC Viktoria Plzeň Pepky.. 17.03.2017, pátek, 22:20 + 0 - 0
    Druhou ligu čeká peklo! Přijede Baník, nechceme válku, žádají pořadatelé...posraní zmrdi!!!+1312!!!
  • FC Viktoria Plzeň Pepky.. 17.03.2017, pátek, 21:23 + 0 - 0
    ale hovno,v klidu synku ;-) ..vše je v naprostém pořádku a svět se nezhroutí!!!!!!chachaři udělají to co mají a bude vše ok,samozřějme věřím,že to vše bude zase pecka a budeto mít zase velkou váhu+počítám s milionem krásných komentářů;-)a proto jebat svaz+1312(fotbal je pouze záminka)zdar,FCVP1911
  • FC Baník Ostrava BrokFCB 17.03.2017, pátek, 20:33 + 0 - 0
    Už teď je jasné, že tohle derby bude hodně špatné. Bez nás na stadionu, s téměř tisícovkou policajtů v Opavě padá prakticky jakákoliv možnost konfrontace. Navíc určitě náš počet nebude optimální, dost lidí to bohužel všechno odradí. jak to měl být vrchol našich výjezdů, tak to bude o ničem :(
clbanner



Videa

Choreo a pyro Trnavy v zápase s Žilinou


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG: Návštěva dětského domo... 14.09.2021, úterý, 08:09

BLOG: Návštěva dětského domo...


Jedeme do Baku, aneb Na mist... 08.07.2021, čtvrtek, 10:20

Jedeme do Baku, aneb Na mist...


BLOG: Návštěva EURO - Skotsk... 23.06.2021, středa, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsk...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI vzhůru na dvojzápas do Č. Budějovic! 26.08.2021, čtvrtek, 14:50

VLAJKONOŠI vzhůru na dvojzápas do Č. Budějovic!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání... včera, 21:34

Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání...


V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů 15.09.2021, středa, 20:46

V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů


Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě! 14.09.2021, úterý, 21:14

Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě!

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání... včera, 21:34

Parádní choreo TS, Eden v plamenech i zatýkání...


V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů 15.09.2021, středa, 20:46

V Dunajské Strede 7.144 diváků a pyro obou táborů


Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě! 14.09.2021, úterý, 21:14

Protiraketový systém? Ne, to je Ruch na výjezdě!

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Jedeme do Baku, aneb Na mist... 08.07.2021, čtvrtek, 10:20

Jedeme do Baku, aneb Na mist...


Slezský stadion domovem prot... 30.06.2021, středa, 09:50

Slezský stadion domovem prot...


BLOG: Návštěva EURO - Skotsk... 23.06.2021, středa, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsk...

Komentáře
před 41 minutami - Divák
Od tohoto zápasu jsem toho zas...
před hodinou - dennyTS
👌🏻
03.09.2021, pátek, 20:50 - Fafrnek
Diky no...
03.09.2021, pátek, 15:18 - dennyTS
Pravdu má vždycky Fafrnek
03.09.2021, pátek, 11:16 - Fafrnek
A ted cemu verit...Slovan ze s...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace