o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 22. kolo GL je tady...

preview pátek, 28.03.2014 15:00 - přejít do komentářů
Pátek je tady a fotbal se hlásí o slovo...
images/clanky/preview-22-kolo-gl-je-tady-5847.jpg

Tak zase po týdnu. Je tady pátek a to znamená, že se o slovo hlásí fotbal. V pátek, v sobotu, v neděli a v pondělí pokračuje nejvyšší fotbalová soutěž svým 22. kolem. Pokračuje také druhá nejvyšší soutěž - Fotbalová národní liga, a také slovenská Corgoň liga. Přinášíme preview!

A začneme v Jihlavě. Do Jihlavy míří v páteční podvečer olomoucká Sigma a utkání by mohla provázet zajímavá atmosféra. Druhým pátečním utkáním je zápas v Ďolíčku, Bohemians - Baník Ostrava. Vstupenky na jméno, sektor pro hosty omezen na 250. A lístky v den utkání nekoupíte. Jak se to podepíše na návštěvě a atmosféře utkání? Kolik baníkovských příznivců dorazí bez zakoupeného lístku? Uvidíme v pátek večer.

Kolo pokračuje dvěma zápasy v sobotu. Fanaticos ze Slovácka zamíří do Příbrami a Plzeňská Viktoria hostí Liberec

V neděli se pak odehrají hned 3 zápasy. Prvním je souboj Jablonce s Teplicemi. Druhým pak zápas Zbrojovky Brno proti pražské Dukle a jako poslední se v neděli večer uskuteční zápas Sparta Praha versus Znojmo.

Pondělní dohrávku obstará zápas Mladé Boleslavi proti hostům ze Slavie.

Ze zápasů FNL můžeme vypíchnout například pardubický výjezd na hřiště Loko Vltavín, utkání Budějovic v Ústí nad Labem, souboj Hradce Králové s Varnsdorfem a také Baníku Most proti Karviné.

Oproti kolu minulému nás žádný velký šlágr nečeká. Zajímavě se však jeví utkání v Ďolíčku, ve Štuncových sadech, možná v Jablonci i Mladé Boleslavi. 
Uvidíme, která utkání naplní očekávání a která naopak zklamou. A proto: Všichni na stadiony!

Česko - Gambrinus liga
pá 28.03.2014 18:00 FC Vysočina Jihlava SK Sigma Olomouc  
pá 28.03.2014 20:15 Bohemians Praha 1905 FC Baník Ostrava 
so 29.03.2014 16:00 1.FK Příbram 1. FC Slovácko  
so 29.03.2014 20:15 FC Viktoria Plzeň FC Slovan Liberec  
ne 30.03.2014 15:00 FK Baumit Jablonec FK Teplice  
ne 30.03.2014 17:00 FC Zbrojovka Brno FK Dukla Praha 
ne 30.03.2014 19:00 AC Sparta Praha 1.SC Znojmo FK  
po 31.03.2014 18:00 FK Mladá Boleslav SK Slavia Praha 

Slovensko - Corgoň liga
29.03. 14:30 FC Nitra - Spartak Myjava 
29.03. 15:00 Spartak Trnava - AS Trenčín  
29.03. 15:00 Banská Bystrica - MFK Košice  
29.03. 16:30 Dunajská Streda - MŠK Žilina  
29.03. 17:30 Zlaté Moravce - MFK Ružomberok  
31.03. 18:30 Slovan Bratislava - FK Senica  
01.04. 19:00 Spartak Myjava - Zlaté Moravce  

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FC Slovan Liberec jabra01 29.03.2014, sobota, 13:26 + 0 - 0
    Už asi 8 let chodím a mám permanentku na severní tribunu a poslední dvě sezony pozoruji vztahy mezi oběma tábory. Jezdím na blízké výjezdy, protože na ty dlouhé mi to prostě rodina a práce nedovolí. Nemám nic společného se současným kotlem ani Chaotix. Pouze sem píšu svůj svobodný názor a to co jsem pochopil z vyjádření vedení slovanu a popř. reakcí a to na téhle diskusi. pokud máš jiný názor a chápe to jinak, tak mi to tu přelumoč s pádnými argumenty a s pasážemi, kde je psáno, že právě Chaotix se nedostanu k lístkům :-)
  • Zbrojovka Brno Gudas1913 29.03.2014, sobota, 12:29 + 0 - 0
    jabra- Moc se v Libereckech vztazich nevyznam ty ses ten bonzak?Nejtrapnejsi sou v tom vasim kotlu ty transparenty AMF, sasci!
  • FC Slovan Liberec jabra01 29.03.2014, sobota, 11:29 + 0 - 0
    Zapomněl heslo ke svému starému profilu, ale tohle stálo za opětovnou registraci. :-) A je to tu zase. Bohužel do Plzně nejedu. Mám rodinu a nemám bohužel časové možnosti být od 16 hodin do nějakých 2 v moci v tahu. :-) Ale kdo tu říká, že Chaotici mají zákaz jet do Plzně, to je podle mě totální kravina. Mám pocit, že si tu někteří sami na sebe hází kolektivní vinu. Nehledě na to, že jak je psáno v článku, tak před jarem byli pokecat s vedením o tom, že nebudou dělat problémy. Viz.: "Není to poprvé, kdy na sebe tato skupina fanoušků na Západní tribuně negativně upozornila. Účinkem se bohužel minula i schůzka se zástupci klubu před začátkem jarní části, při níž jsme byli těmito příznivci ujišťováni, že od nich žádné excesy a porušení dohod už nehrozí. S ohledem na tyto incidenty a na aktuální diskuzi ohledně bezpečnosti na fotbalových stadionech budou na základě dohody obou klubů vstupenky do sektoru hostů při nadcházejícím ligovém utkání Slovanu v Plzni distribuovány pouze přes náš klub. Jsme připravení stejný postup v případě potřeby uplatňovat i při dalších venkovních zápasech." (citace: http://slovanliberec.cz/clanek.asp?id=Vyhodnoceni-problemovych-situaci-na-tribunach-pri-derby-s-Jabloncem-3692) A z tohoto článku také nevyplívá, že by nesměli na stadion. Spíš, že by si měli pro lístky zajít za někým z vedení klubu. Nebo cítí vinu za své činy a nepřiznají si jí. Proto to svádí na jiné? posuďte sami. S pozdraven ze Severní tribuny. :-)
  • SK Sigma Olomouc Srát_na_židy 29.03.2014, sobota, 09:52 + 2 - 0
    A co je pustit při výjezdech na domácí tribunu?Někam bokem?
  • Zbrojovka Brno Stanley 29.03.2014, sobota, 09:39 + 1 - 0
    Tak solidní diskriminace..navíc porušení LZPS:)
  • FC Slovan Liberec Sid 29.03.2014, sobota, 01:27 + 0 - 0
    No to je opravdu paráda. Takže já, jako fanoušek, co chodí do sektoru Chaotix nemohu jít podpořit svůj klub do sektoru hostů v Plzni. Hold, buzeran*i (jinak to už napsat nejde)ze Suprac Core, co mají ve svém středu blbečka z klubu nám zajistí, aby jsme nemohli na výjezdy. Tak tady lidi vídíte moderní fotbal a moderní "ultras". Názorná ukázka toho, co jsou SC zač! AMF!
  • Zbrojovka Brno flvv 28.03.2014, pátek, 22:31 + 0 - 0
    co to je za kokotinu, proč vám zakazujou výjezdy? :-X
  • FK Viktoria Žižkov tondik 28.03.2014, pátek, 21:39 + 0 - 0
    Tak v FN lize si myslím, že určitě bude celkově lepší atmosféru, než v Ústí a v Mostě (kde očekávám 0 z Karviný) teda ve Frýdku-Místku....
  • Zbrojovka Brno Gudas1913 28.03.2014, pátek, 19:19 + 0 - 0
    Liberec je ukazka toho jak budou kluby chtet dal vychovavat fans. Bonzovat, udavat,pokutovat, zavirat!!! Je me na bliti
  • FC Slovan Liberec mira 28.03.2014, pátek, 18:10 + 0 - 0
    flvv- za tohle rozhodne nemuze banik, tvl se mi zdas
  • FC Slovan Liberec MiraLbc 28.03.2014, pátek, 17:31 + 0 - 0
    To snad není možný kam to spěje . ty kroky proti Chaotix , to mi připomíná ne až tak dávnou historii, kdy kotel opustili Liberečtí Hools . Odporná hnusná buzerace od vedení a od tý chatry jménem Supras Unisono . Snad to kluci ze "Západní" ustojí a nezabalí to !! Je z toho člověku nablití !!
  • Zbrojovka Brno flvv 28.03.2014, pátek, 16:46 + 0 - 0
    a je to tady, buzerace začíná, díky baníčku
  • FC Baník Ostrava A1922 28.03.2014, pátek, 16:31 + 0 - 0
    chudáci chaotix...
  • FC Slovan Liberec mira 28.03.2014, pátek, 15:57 + 0 - 0
    http://www.fcslovanliberec.cz/clanek.asp?id=Vyhodnoceni-problemovych-situaci-na-tribunach-pri-derby-s-Jabloncem-3692
  • FC Slovan Liberec kotel 28.03.2014, pátek, 15:09 + 0 - 0
    Z doslechu:v plzni se bohužel do sektorů hosti nedostane část fanoušků slovanu.co myslíte kdo v tom má prsty?!
clbanner



Videa

Oslavy třetího místa FK Jablonec


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG: Návštěva EURO - Skotsk... včera, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsk...


Musí to mít pořádný refrén! ... 25.03.2021, čtvrtek, 09:37

Musí to mít pořádný refrén! ...


Tour de Hodolany 1912 slaví ... 18.03.2021, čtvrtek, 03:00

Tour de Hodolany 1912 slaví ...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
BLOG: Návštěva EURO - Skotsko x Česká Republika včera, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsko x Česká Republika


VYPRODÁNO! Nudný šampionát zachraňují Maďaři 20.06.2021, neděle, 16:36

VYPRODÁNO! Nudný šampionát zachraňují Maďaři


Pyroeden21: 500 ohňů, 35 kompaktů, 344 fanatiků... 15.06.2021, úterý, 20:16

Pyroeden21: 500 ohňů, 35 kompaktů, 344 fanatiků...

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
BLOG: Návštěva EURO - Skotsko x Česká Republika včera, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsko x Česká Republika


VYPRODÁNO! Nudný šampionát zachraňují Maďaři 20.06.2021, neděle, 16:36

VYPRODÁNO! Nudný šampionát zachraňují Maďaři


Pyroeden21: 500 ohňů, 35 kompaktů, 344 fanatiků... 15.06.2021, úterý, 20:16

Pyroeden21: 500 ohňů, 35 kompaktů, 344 fanatiků...

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Návštěva v sektoru, šarvátky... 30.05.2021, neděle, 10:11

Návštěva v sektoru, šarvátky...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012, sobota, 07:00

Britská nemoc – díl druhý (N...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012, středa, 13:30

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

Komentáře
včera, 14:50 - Rst
Joe: Vysoce kvalitní slohová ...
včera, 14:21 - Doyle
Díky za report. Bylo mi normál...
včera, 13:31 - Joemaster
Jen technicka: spravne je ...
07.06.2021, pondělí, 10:27 - RavenFCB
O takovem grafity jsem vzdy sn...
06.06.2021, neděle, 11:08 - Kyby
Super!!!
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace