o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview 22.kola SL a 21. kola FNL

preview pátek, 03.04.2015 - přejít do komentářů
Valíme na stadiony! Klubový fotbal je zpátky.
/titleImg/preview-22kola-sl-a-21-fnl/1/6837.jpg?width=570

Reprezentační přestávka a spolu s ní dva repre zápasy jsou za námi, pachuť v ústech zůstává, každopádně se blíží víkend a spolu s ním pokračování seriálů Synot liga. Ta přichází se svým již 22. dílem. FNL pak napíše kapitolu č. 21.


Tentokrát jsou fotbalové zápasy rozprostřeny jen do dvou dní. V sobotu a v neděli se odehraje na osmi stadionech všech 8 zápasů, do kterých se zapojí všech 16 týmů.

Nejzajímavěji se nám jeví sobotní televizní zápas v Edenu. Jen kousek to budou mít fanoušci hostí, kteří se k utkání přesunou pochodem od svého stadionu v Ďolíčku. Utkání SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 začíná ve 20:15 a spadá pod novou kategorii, která je FAČRem označovaná jako "DUEL RIVALŮ".

Mezi další zajímavé zápasy by se mohl zařadit sobotní výjezd pražské Sparty, která míří Pod Lízátky do Hradce Králové. Výkop utkání je stanoven na 14:30.

Viktoriáni z Plzně jedou na Bazaly. Chachaři stále nechodí a tak se můžeme jen domýšlet v jakém počtu se Plzeň v Ostravě objeví. Utkání začíná v neděli ve 14:45.

Hned 4 utkání začínají v sobotu od 17:00. Na Julisce se proti Dukle postaví Slovácko. Do Příbrami přijede Jihlava, Jablonec vyrazí na Střelecký ostrov do Českých Budějovic a na Stínadlech v Teplicích se představí celek Mladé Boleslavi.

22. kolo pak uzavře nedělní utkání, které začíná v 17:00 na stadionu U Nisy. Liberec vs. Zbrojovka Brno.

04.04. 14:30 Hradec Králové - Sparta Praha
04.04. 17:00 České Budějovice - Jablonec
04.04. 17:00 Dukla Praha - Slovácko
04.04. 17:00 Příbram - Jihlava
04.04. 17:00 Teplice - Mladá Boleslav
04.04. 20:15 Slavia Praha - Bohemians 1905
05.04. 14:45 Ostrava - Plzeň
05.04. 17:00 Liberec - Brno


O kolo zpět je Fotbalová národní liga, která pokračuje 21. kolem:

04.04. 10:15 Pardubice - Znojmo
04.04. 14:00 Sigma Olomouc - Třinec
04.04. 16:30 Mas Táborsko - Opava
04.04. 16:30 Vlašim - Ústí n. L.
04.04. 18:00 Zlín - Karviná
05.04. 10:15 Žižkov - Frýdek-Místek
05.04. 16:30 Kolín - Most
05.04. 16:30 Varnsdorf - Sokolov

Které utkání Vám příjde zajímavé, na které se těšíte a které osobně navštívíte?

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • Bohemians 1905 BFC 06.04.2015, pondělí, 11:40 + 0 - 0
    primitiv: čím blíž, tím větší derby?? Co to je za demagogii. :D Spíš by se to mělo brát z historickýho (tj. tradičního) hlediska.
  • Bohemians 1905 primitiv 05.04.2015, neděle, 00:25 + 0 - 0
    Derby znamená čím blíž tím větší Derby (Sparta a Slavia hráli 100 metrů od sebe na Letné!)... Eden leží asi kilometr od Bohemians... Asi tak)
  • FC Baník Ostrava _Peter 04.04.2015, sobota, 20:58 + 0 - 0
    Proč by to pro ně nemohlo být derby, když jedni jezdí za druhýma tramvají? Mají to k sobě blíže, než vy z jednoho konce Prahy na druhý.
  • FC Viktoria Plzeň Zdeněk81 04.04.2015, sobota, 14:14 + 0 - 0
    YoungH:Nebo také ve stejném regionu.
  • SK Slavia Praha YoungH 04.04.2015, sobota, 13:34 + 0 - 0
    Měl by jsi si zjistit co znamená slovo derby. Derby je zápas dvou klubů sídlící ve stejném městě a né nějakých klubů z prdele světa, které spojuje maximálně světová strana.
  • FK Jablonec vesničan 04.04.2015, sobota, 11:01 + 0 - 0
    hodný_pán88:to mi chceš tvrdit že LBC-JBC není žádný derby? Jo možná pro tebe ne protože nejsi fanoušek ani jednoho týmu.Pro hodně lidí z obou stran to je zápas sezony. Derby je pro mě víc než zápas,rozhodně se na match se Slovan těším víc než na match se Spartou,Slávií nebo Plzní.
  • SK Slavia Praha nevimjmeno2 04.04.2015, sobota, 01:20 + 0 - 0
    Já jim dám bitvu rivalů...BITVA O VRŠOVICE!!!
  • FC Viktoria Plzeň Zdeněk81 04.04.2015, sobota, 00:08 + 0 - 0
    Asi tak
  • SK Slavia Praha hodný_pán88 03.04.2015, pátek, 17:18 + 0 - 0
    Duel rivalů, to by mě zajímalo, který chuj to zase na FAČRu vymyslel a podle kterých kritérií vybíral tu rivalitu. Rivalitu v Čechách v SL vidím v zápasech SKS - ACS, FCB - ACS, ale jinak? Hlavně mi tu nikdo neříkejte LBC - JBC, to je zas výmysl Pelty, kterej už neví, jak ty lidi v JBC dotáhnout na fotbal a tak si vymyslel píčovinu jako Podještědské derby, kde se stejně nic neděje.
clbanner



Videa

Choreo a pyro Trnavy v zápase s Žilinou


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Výjezd fanouš... 16.10.2021

BLOG FANOUŠKŮ: Výjezd fanouš...


BLOG: Návštěva dětského domo... 14.09.2021

BLOG: Návštěva dětského domo...


Jedeme do Baku, aneb Na mist... 08.07.2021

Jedeme do Baku, aneb Na mist...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Poslechli Žyletu! Poklekli a... 30.09.2021

Poslechli Žyletu! Poklekli a...


Invaze Chacharů do Olomouce ... 18.09.2021

Invaze Chacharů do Olomouce ...


Oslava Novojičínska a vzkaz ... 26.09.2021

Oslava Novojičínska a vzkaz ...

Komentáře
14.10.2021, čtvrtek, 16:49 - Hellvlis
Časť kotla je do ľavá časť kot...
05.10.2021, úterý, 17:22 - Pozorovatelcz
Co nějaké srandy v ulicích, ne...
05.10.2021, úterý, 06:23 - huyavan
Choreo na protilehlé s vlajkam...
04.10.2021, pondělí, 17:25 - dennyTS
Souhlas, tyhle žabomyší války ...
04.10.2021, pondělí, 16:40 - acs1893
Ty derby kdy dostanou hosté je...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace