o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 23. kolo GL nabízí derby pražských "S"

preview pátek, 12.04.2013 10:30 - přejít do komentářů
Vedle derby se odehraje zajímavý zápas i na Slovácku a v Trnavě
images/clanky/preview-23-kolo-gl-nabizi-derby-prazskych-s--4872.jpg

V nastávajícím 23. kole Gambrinus ligy čeká celou českou scénu opravdový bonbonek. Střetnou se dva slavné pražské kluby, čímž je postaráno o jasný šlágr kola s nábojem v hledišti jako hrom. Nicméně 23. kolo, to není jenom velké pražské derby, ale v nabídce jsou i jiné zajímavé duely.

Aktuální bitva o Prahu má start v sobotu v 19:15 hodin. Výhodu domácího prostředí mají tentokrát Sparťané. Jak už to před tímto grandiózně prestižním soubojem bývá, oba rivalské tábory vrcholně mobilizují síly na hodinu „h“. Ani neuspokojivé umístění týmu oproti dřívějším letem nebere sešívaným elán se pořádně ukázat na Letné. Jen je pro všechny velká škoda, že jim byla zakázána optická prezentace. Bíločervení mají před zápasem naplánovaný pochod, na utkání by se měli všichni objevit v dresech a lze čekat bouřlivé vystoupení. Pochopitelně i v táboře Sparty jsou přípravy v plném proudu. Od domácích by měly být k vidění choreografie a kotel se určitě pořádně opře i do supportu. Velké pražské derby je tady a nuda to určitě nebude, i kdyby si hráči na travníku neuměli přihrát. Protože na obou stranách budou nažhavené tábory, které utkání dají říz.

Derby se v tomto kole odehraje také na Moravě – Brno bude hostit Olomouc. Duel je naplánován na páteční večer, a i když je trochu nečitelný po divácké stránce, tak lze věřit tomu, že jen přece přinese dobrou atmosféru.

Další potenciál k velmi dobré atmosféře lze spatřit v souboji Liberce s Hradcem Králové. Severočeši si doma udržují laťku poměrně vysoko a Východočeši prakticky všude přispívají k solidní atmosféře. Oboustranně aktivní vystoupení by mohlo proběhnout také v Uherském Hradišti, kde Slovácko přivítá Viktorii Plzeň. O domácím Slovácku jde hovořit podobně jako o Liberci a u hostů z Plzně bude hodně záležet, kolik jich bude.

Další silný zástupce z hlediska fanoušků, Baník Ostrava, se představí v Mladé Boleslavi. Na Chachary sice již po několikáté připadl krajně nevhodný pondělní termín, ale všem je známo, že ani tato skutečnost jim nezabrání v početné výpravě a udělání pořádného „haló“ na stadionu.

Program kola doplňují utkání Dukla Praha – Jablonec, Teplice – České Budějovice a Příbram – Jihlava. Dukla má své tradiční příznivce, z Jablonce lze čekat skupinu, která si venkovní utkání znovu pořádně užije, Teplice se mohou opřít o podporu Sektoru 15 a v neposlední řadě lze zmínit v poslední době aktivní asi dvě desítky fanoušků Příbrami, od kterých lze znovu čekat snahu o podporu. Je možné, že se v Příbrami objeví i skupinka z Jihlavy.

23. kolo Gambrinus ligy
12.04. 20:15 Brno – Olomouc
13.04. 16:00 Příbram – Jihlava
13.04. 16:00 Dukla Praha – Jablonec
13.04. 16:00 Liberec – Hradec Králové
13.04. 16:00 Teplice – České Budějovice
13.04. 19:15 Sparta Praha – Slavia Praha
14.04. 16:00 Slovácko – Plzeň
15.04. 18:00 Mladá Boleslav – Ostrava

Fotbalová národní liga pokračuje také 23. kolem.

12.04. 18:00 Zlín – Varnsdorf
13.04. 10:15 Střížkov – Žižkov
13.04. 10:15 Pardubice – Táborsko
13.04. 10:15 Sokolov – Most
13.04. 16:30 HFK Olomouc – Ústí nad Labem
14.04. 16:30 Karviná – Opava
14.04. 16:30 Znojmo – Vlašim
14.04. 17:00 Bohemians 1905 - Čáslav

V Corgoň lige nás v sobotu čaká tradičné derby medzi Trnavou a Slovanom. Pôvodne mali byť Spartakovci a Belasí na Južnej tribúne, no pár dní pred zápasom sa rozhodlo, že domáci "kotel" bude na Severnej. Slovanisti dostali 700 lístkov a je viac než pravdepodobné, že lístky sa vypredajú. Bratislavčanom sa chystajú pomôcť aj faanúšikovia z Brna. Nechajme sa prekvapiť, čo si pre nás pripravia oba fanúšikovské tábory.

Pomerne zaujímavá situácia panuje aj v Prešove, kam zavíta Ružomberok. Domáci majú dlhodobé problémy s vedením klubu no rozhodli sa, že bojkot nikam nevedie a v sobotu ich uvidíme v kotli. Na východ pocestujú aj Liptáci, ktorí plánujú počas zápasu nahrávať zábery do nového promo klipu.

Dobrú atmosféru očakávame na zápase medzi Košicami a Trenčínom. Košičania majú zápas čo zápas slušne zaplnený kotol, väčšinou nechýba aj nejaká pyrotechnika. Taktiež návštevy v Košiciach su na naše pomery veľmi slušné. Trenčania nerobia organizovaný výjazd a tak uvidíme, či si nejakí Trenčania nájdu cestu do Košíc. 

Posledné dva sobotné zápasy - Banská Bystrica x Zlaté Moravce a Žilina x Senica nebudú mať taký náboj, ako tie vyššie spomenuté. Bystričania pred zápasom s Moravcami zablahoželajú Martinovi Poljovkovi, ktorý ako prvý hráč v Corgoň lige dosiahol 400 zápasovú métu. V Žiline budú doma zrejme hostia, Železná Únia plánuje výjazd do Žiliny.

Kolo nám uzavrie zaujímavý zápas na kopaniciach. Domáci Myjavčania patria túto sezónu k tomu najlepšiemu v lige. No vyzerá to tak, že ľady sa pohli v Nitre. Nitrančania mesice - roky, nepodporovali futbalový klub kvôli vzťahom s vedením. No posledné zápase sme ich mohli vidieť na domácich zápasoch, ale aj na výjazdoch.

26. kolo Corgoň ligy
13.04. 14:30 Trnava - Slovan
13.04. 14:30 Prešov - Ružomberok
13.04. 14:30 Košice - Trenčín
13.04. 17:30 Banská Bystrica - Zlaté Moravce
14.04. 17:30 Žilina - Senica
13.04. 12:30 Myjava - Nitra

Autor:

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • AC Sparta Praha Letenskej 13.04.2013, sobota, 15:20 + 0 - 0
    Shepp: bolševika máš v kalhotech a choreo bylo rozvinuto mimo sektor ACS, takže jste si ho rozvinuli vlastně pro TS. A když se chceš zabývát historií zákazů, tak první zákaz přišel z vaší strany v roce 2010 na podzim.
  • AC Sparta Praha acs1893 13.04.2013, sobota, 12:58 + 0 - 0
    na poslední derby na strahově tušim jaro 2007 kdy byly ty velký výtržnosti sme toho měli hafo a taky nám to zakázali
  • SK Slavia Praha Shepp 13.04.2013, sobota, 11:23 + 0 - 0
    Já si myslim, že ta historie zakazování je zhruba od toho momentu kdy bolševik nevědomky rozvinul v Edenu to choreo Řepka je čurák.
  • FC Baník Ostrava chachar1922 13.04.2013, sobota, 09:44 + 0 - 0
    chachar007: my ho taky měli zakázané
  • AC Sparta Praha ceva 13.04.2013, sobota, 09:33 + 0 - 0
    Kdo by se divil že slávisti mají zakázané choreo, když nám ho u nich taky zarazili...
  • SK Slavia Praha nevimjmeno2 12.04.2013, pátek, 22:20 + 1 - 2
    derby je naš!
  • FC Baník Ostrava chachar007 12.04.2013, pátek, 20:17 + 0 - 0
    Zdravím, jen bych se chtěl zeptat, proč je zakázané choreo pro slávisty, je to odveta za Eden, že tam sparťani taky nemohli mít ? zajímavé, že například Plzni to povolili na Letné, díky za odpověď :-)
  • AC Sparta Praha HON 12.04.2013, pátek, 17:53 + 0 - 0
    To my mame letos docela super terminy, az me to prekvapuje. Jsem zvedavej na ten pokus s tema jednotnyma prenosama, to vypadnou tyhlety pondelky a patky.
  • FC Baník Ostrava chachar1922 12.04.2013, pátek, 17:50 + 0 - 0
    saiwer: ono to není jen letos, posledních x let, máme víc výjezdů v pondělí a pátky než o víkendu.. je to hnus, Bolka letos bude hodně slabá..
  • SK Slavia Praha saiwer 12.04.2013, pátek, 16:56 + 0 - 0
    chachar1922: No, máte to letos na hovno, to zase jo.
  • FC Baník Ostrava chachar1922 12.04.2013, pátek, 16:22 + 0 - 0
    fízl diktuje.. Baník opět v pondělí a to samozřejmě i v Brně.. hnus
  • Zbrojovka Brno flvv 12.04.2013, pátek, 16:13 + 0 - 0
    bitva o Prahu, alespon podle tabulky je Sparta-Dukla
  • FC Baník Ostrava dzandra 12.04.2013, pátek, 16:02 + 0 - 0
    acs: no s chacharama jste meli na letny celkem problem, tak si nehon na netu ego. ale zitra se mrknu jak vamto pujde
  • FC Viktoria Plzeň Zdeněk81 12.04.2013, pátek, 15:26 + 0 - 0
    Chtěl bych vidět kolik by na Spartu přišlo lidí kdyby hrála 10 flek jako Slávie a hostila Příbram nebo Teplice
  • FC Viktoria Plzeň Zdeněk81 12.04.2013, pátek, 15:24 + 0 - 0
    Michal1892:Tady na těch videích jasně uvidíš že nás nefandilo jen 369.Kolega byl nasranej na některý naše fans tak to ve vzteku napsal a někteří lidi se toho prostě chytli.To nic nemění na tom že řada lidí měla ve fandění mezery http://www.vyjezdaci.cz/article/detail/id/151
  • FC Viktoria Plzeň Zdeněk81 12.04.2013, pátek, 15:16 + 0 - 0
    ACS:Hele my Vás taky neslyšeli.
  • FK Viktoria Žižkov tondik 12.04.2013, pátek, 15:08 + 0 - 0
    Bitva o Prahu je především Střížkov - Žižkov :))
  • 1.FC Slovácko eLucky 12.04.2013, pátek, 14:15 + 0 - 0
    Na blbé kecy na fórech ste vládci Prahy rudoši
  • SK Slavia Praha Shepp 12.04.2013, pátek, 13:51 + 0 - 0
    Koukám bolševik se docela cejtí. Já bych si počkal až bude po všem a pak teprve hodnotil výkony obou táborů. Každopádně my nemáme co ztratit. Fotbalově můžeme jenom překvapit a o to víc si to tam jdem užít.
  • AC Sparta Praha acs1893 12.04.2013, pátek, 13:26 + 0 - 0
    chtěl bych vidět slávisty kdyby jim tam nebyl vpuštěn strašák....to by se neodvážily zařvan ani slavie do toho a jen by koukali kolem jak tupé stádo ovcí :D
  • AC Sparta Praha HON 12.04.2013, pátek, 12:27 + 0 - 0
    Ach jo.
  • 1.FC Slovácko eLucky 12.04.2013, pátek, 12:10 + 1 - 0
    to ACS: před rokem sme Vás přeřvali na Letné aj my:D Víc pokory a práce, míň keců;)
  • SK Slavia Praha Michal1892 12.04.2013, pátek, 11:51 + 0 - 0
    ACS: Ty si koště, prej 2000 plzeňáků. Kolik jich fandilo ty nulo?
  • SK Slavia Praha Ježek 12.04.2013, pátek, 11:47 + 0 - 0
    acs drazí komunisté, uvědimujeme si vaší krutou formu ale přesto to zkusíme, smrt bolševikovi
  • SK Sigma Olomouc PEPSI 12.04.2013, pátek, 11:36 + 0 - 0
    dens hurá do Brna se podívat na tu chátrající odnoš slovana:-)
  • bez klubu Vincent 12.04.2013, pátek, 11:18 + 2 - 0
    ACS: Všichni jsou posraní z tebe..
  • FK Baník Most Kumbi1909 12.04.2013, pátek, 11:14 + 0 - 0
    Z Mostu nás do Sokolova jede docela dost, takže domácí kulisa je jasná! ... Docela jsem zvědavej na derby a na Slovácko proti Plzni ;)
  • AC Sparta Praha ACS 12.04.2013, pátek, 11:09 + 0 - 2
    Drazí židé, v minulých derby na Letné jsme vám to dost usnadnili. Zítra se toho teda opravdu nebojím. V letošní sezoně nás doma nepřeřval ještě nikdo. Ani 2000 plzeňáků, ani chachaři, dokonce ani Feyenoord. ACS!!! Jude slavie!!!
clbanner



Videa

Naše srdce hoří láskou k městu


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost před 2 hodinami

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost


Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku před 3 hodinami

Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku


VIDEO: Naše srdce hoří láskou k městu včera, 22:36

VIDEO: Naše srdce hoří láskou k městu

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost před 2 hodinami

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost


Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku před 3 hodinami

Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku


VIDEO: Naše srdce hoří láskou k městu včera, 22:36

VIDEO: Naše srdce hoří láskou k městu

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Derby bez atmosféry, Plzeň v... 21.08.2020, pátek, 15:40

Derby bez atmosféry, Plzeň v...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...

Komentáře
před 4 hodinami - Oskar
Super!! je dobré vědět i vidět...
včera, 13:55 - Kyby
Moc pěkné!!! Jebat RedBull...
16.09.2020, středa, 15:52 - Rst
sorry https://www.idnes.cz/fo...
16.09.2020, středa, 15:51 - Rst
https://www.idnes.cz/fotbal/do...
15.09.2020, úterý, 23:24 - acs1893
tam nebyly vubec ty mlady ultr...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace