o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 25. kolo Synot ligy se blíží!

preview čtvrtek, 14.04.2016 12:00 - přejít do komentářů
Víkend plný fotbalu před námi...
images/clanky/preview-25-kolo-synot-ligy-se-blizi!-7477.jpg

25. kolo nejvyšší české fotbalové soutěže bude opět rozloženo do tří hracích dnů – pátku, soboty a neděle, a nabídne hned několik zajímavých duelů.

V páteční předehrávce se na pražské Julisce od 18:00 střetne Dukla Praha s Jabloncem. Snad se i přes nepříznivý termín výkopu dokáží jablonečtí vyhecovat a dorazí po necelém týdnu do Prahy opět v počtu alespoň několika desítek nejvěrnějších.

Hlavním hracím dnem je sobota a hned čtyři zápasy mají výkop od 17:00. V Olomouci poměří síly Sigma s pražskou Slavií a můžeme jen doufat, že příjezd nenáviděného soupeře donutí Hanáky dorazit do kotle ve větším počtu, než tomu bylo proti Baníku. Slávisté již mobilizují na svůj jediný jarní vlakový výjezd, a pokud by se opakovaly události z poslední návštěvy Olomouce v únoru 2014, mohli by mít o zábavu postaráno.

To fanoušci Teplic by si pravděpodobně v kotli představovali vyšší návštěvnost, a je tak na nich, aby proti hratelnému, i když divácky méně atraktivnímu soupeři ze Zlína ukázali, že umí vytvořit dobrou atmosféru. Zápas dvou výsledkově se trápících týmů začíná na Stínadlech taktéž v 17 hodin.

Jiné starosti budou mít ve stejnou dobu fanoušci Mladé Boleslavi, jejichž tým bojující o poháry se představí ve vzdáleném Uherském Hradišti proti Slovácku. Termín není na výjezd špatný a domácí se bezpochyby představí v dobrém světle, jak již bývá na jejich stadionu zvykem.

Týmy ze dvou hornických měst se potkají v Příbrami, kam zavítá venku vždy silný Baník Ostrava, a je tak otázkou, kteří hráči nakonec budou mít to pravé domácí prostředí. Příbramští by se měli snažit, aby to byli jejich borci, neboť proti poslednímu týmu tabulky potřebují brát ideálně všechny body, chtějí-li hrát nejvyšší soutěž i v příští sezóně.

Sobotní program zakončí večerní duel Slovanu Liberce s Vysočinou Jihlava. Domácí bojují zatím úspěšně o evropské poháry, Vysočině by zas výhra mohla zajistit jistotu udržení ligy. Na první sestupovou příčku si jihlavští sice udržují pár kol před koncem ligy náskok šesti bodů, ale soupeři v tabulce pod nimi mají v tomto kole papírově slabší soupeře.

Nedělní program nabídne pouze dva zápasy, zato se bude jistojistě na co dívat. Brno se ve Štruncových sadech utká od 16:45 s obhájcem titulu z Plzně a vzhledem k družbě obou táborů se dá očekávat bouřlivá kulisa i početný výjezd fanoušků z Moravy.

Program kola zakončí od 18:45 pražské derby – Bohemians vs. Sparta. Klokani prožívají euforii ze záchrany Ďolíčku a určitě dokáží svůj stadion vyprodat. Vzhledem k malému sektoru hostí se očekává, že Letenští také svůj sektor zcela zaplní. Na představení ultras Sparty pak bude mít nejspíš vliv i případný výsledek čtvrteční odvety čtvrtfinále Evropské ligy proti Villarelu. Pokud by se podařilo postoupit Spartě mezi nejlepší čtyři týmy EL, budou asi její fans slavit nejen přes neděli, ale až do příští středy, kdy je čeká další  derby na Dukle. To je náhradou za utkání 19. kola, které bylo kvůli nepřízni počasí ještě před začátkem zrušeno.

O motivaci má snad každý tábor postaráno, tak vyrazte do ochozů podpořit svůj tým! Sezona jde pomalu do finiše, a jestli mají hráči splnit to, co od nich fanoušci očekávají, je potřeba je v zápasech povzbuzovat ze všech sil!

A také nezapomeňte na naši tipovačku!

15.04.2016 18:00              Dukla Praha – Jablonec
16.04.2016 17:00              Příbram – Ostrava
16.04.2016 17:00              Sigma Olomouc – Slavia Praha
16.04.2016 17:00              Slovácko – Mladá Boleslav
16.04.2016 17:00              Teplice – Zlín
16.04.2016 20:15              Liberec – Jihlava            
17.04.2016 16:45              Plzeň – Brno
17.04.2016 18:45              Bohemians 1905 – Sparta Praha 

Autor: David Stránský (DS)

Autor: ds

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FC Baník Ostrava Casual88 15.04.2016, pátek, 08:24 + 1 - 0
    MajorMaisner: Synku kdyz Pribram hraje doma, tak asi budou v domacim prostredi, ale tim ze tam jede venku silny Banik, tak je otazka kdo bude mit domaci prostredi. Ty jsi to fakt nepochopil? :-) Nebo myslis, ze jsme venku silni herne? :-D
  • FC Baník Ostrava BrokFCB 15.04.2016, pátek, 00:29 + 0 - 0
    MajorMaisner: hlavně aby si sám na tom výjezdu v Příbrami byl :) Bude tam tak 100 lidí (na příbram to stačit bude), ale ani tak to nebude žádná hitparáda. Už by ses mohl vzpamatovat s těmi tvými výlevy..
  • SK Slavia Praha dave.fsp 14.04.2016, čtvrtek, 22:43 + 1 - 0
    @MajorMaisner: Mám rád, když někdo začne příspěvek nějakým tím peprným vulgarismem, ono to pak totiž nevypadá tak hloupě jako třeba v diskuzi na všech těch Novinkách, iDNESU apod., a samozřejmě to poskytuje hodně prostoru pro normální diskuzi. Hlavně se těším, až si z těchto portálů bude tady zas někdo utahovat, přitom se očividně podle tebe takhle lidé bavit chtějí. Ale abych ti osvětlil ty mylné domněnky. Slovácko mi nepřijde zas tak špatné – pořád je to u nás nadprůměr, a o Spartě nebyla ve spojení s dnešní EL řeč o vyprodání sektoru, ale o tom, jak se v Ďolíčku obecně předvedou, ale to jen tak na okraj. Vím, jak to vypadá na tribunách v ČR, a přijde mi to často velmi smutné. Když ale napíšu preview ve stylu: "Jablonečáků přijede na Duklu pět, protože je to v pátek odpoledne a ono jich vlastně zas tolik nejezdí, Slovácko už zažilo lepší časy, tak se raději ani neobtěžujte tam chodit, do Plzně ať z Brna nikdo nejezdí - sice máte družbu, ale přeci nechcete trávit celý den v autobuse či ve vlaku a výjezdy vás asi stejně moc nebaví, takže tak čtyřicet lidí bude ohromný úspěch, Bohemáci chodí a chodit budou a Sparťani taky, tady dáme asi jen datum výkopu, z Příbrami to raději rovnou přesuňte do Vítkovic, když nechodí místní do kotle, tak ani na tu hlavní ať nikdo neleze a ušetříme Baníkovcům čas a nějakou tu zlatku," tak se na to můžeme všichni vykašlat, smířit se s tím, že to, co máme, je vrchol, a lepší už to nikdy nebude, a nemusíme se tady tím vlastně vůbec zabývat. Takže jestli tohle preview neodráží to, jak to třeba na některých zápasech bude nakonec vypadat, není to proto, že bych byl kokot, jak jsi poznamenal, ale protože jsem chtěl napsat něco alespoň lehce pozitivního, co možná i kdyby jen jednoho člověka nakonec přesvědčí, že vlastně motivaci jít na fotbal má. K tomu, jak to nakonec bude, jsou články se souhrnem kola, tohle má být malou reklamou na něco, co očividně bohužel pořád tolik netáhne.
  • 1.FC Slovácko Greif 14.04.2016, čtvrtek, 18:54 + 0 - 0
    V tom se s tebou dá souhlasit .. ale stále patříme na 5-6 místo v čr ;) :p
  • bez klubu puklinek 14.04.2016, čtvrtek, 18:49 + 0 - 0
    MajorMaisner: Primitivní tupé hovado, vypadni!
  • FC Baník Ostrava MajorMaisner 14.04.2016, čtvrtek, 17:59 + 1 - 4
    Co za kokota psalo tenhle článek? Slovácko se představí doma jak je jeho zvykem v dobrém světle? To nemyslí autor vážně, vždyť jsou úplně marný. Stejně tak otázka, kdo bude mít domácí prostředí v Příbrami? Demence, když Příbram nemá fans a my máme nejlepší výjezdy z ligy. Bouřlivá kulisa na zápase Plzeň X Brno, tim mě autor vyloženě dorazil :D Rád bych někdy viděl ten početný výjezd brněnských. Jinak v Ďolíčku mají plno skoro každej zápas, takže nějaká euforie nehraje vůbec roli a stejně tak jakej může mít vliv na rudý dnešní výsledek? Vždyť tenhle zápas je pro Spartu nadstavba, něco navíc, vliv na vyprodání sektoru to vážně mít nebude. Příště ať to píše někdo jinej, kdo si tam nebude dávat svoje mylný domněnky.
clbanner



Videa

Naše srdce hoří láskou k městu


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama před 35 minutami

V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama


Tribuna Sever se rozzářila působivou pyrošou včera, 13:34

Tribuna Sever se rozzářila působivou pyrošou


Policajná demencia na sliezskom derby 18.09.2020, pátek, 23:14

Policajná demencia na sliezskom derby

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama před 35 minutami

V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama


Policajná demencia na sliezskom derby 18.09.2020, pátek, 23:14

Policajná demencia na sliezskom derby


Pravda o fotografii páru je ještě smutnější... 18.09.2020, pátek, 20:47

Pravda o fotografii páru je ještě smutnější...

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...


Bojkot, podpora za stadionem... 23.08.2020, neděle, 16:16

Bojkot, podpora za stadionem...

Komentáře
včera, 23:21 - Kyby
Stejní vyjebanci všude na svět...
včera, 20:44 - čolo
Jebac chorzowskie psy, no i ta...
včera, 07:10 - nejsem robot
....vymyrdané mozky-jak cajti ...
18.09.2020, pátek, 23:43 - bukanerosrayo
A to si človek myslí, že slove...
18.09.2020, pátek, 14:59 - Oskar
Super!! je dobré vědět i vidět...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace