o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: 26. kolo - Sparta míří do Ostravy

preview pátek, 27.04.2018 15:10 - přejít do komentářů
a čeká nás také další Podještědské derby
images/clanky/preview-26-kolo-sparta-miri-do-ostravy-8380.jpg

Opět po týdnu čtete preview článek, abyste se dozvěděli o tom, co nás v následujících dnech čeká v rámci české nejvyšší fotbalové ligy. A odpověď je jasná, čeká nás toho poměrně dost. Nejzajímavěji se jeví utkání v Ostravě se Spartou, dále pak nedělní derby, jenž nazývá se "Podještědské". Krom toho se ale hraje také ve Zlíně, na Slavii, na Dukle, v Jihlavě, v Teplicích a v Plzni. Pátek, sobota, neděle a 8 zápasů HET ligy.


PÁTEK 27. 4. 2018
Pátek bude ve znamení záchranářských bojů, utkají se mezi sebou 4 celky a všechny jsou nějak namočeny do bojů o záchranu v lize. Hraje se na Julisce, kde Dukla přivítá Zbrojovku Brno a pak také v v Jihlavě, kde se představí Mladá Boleslav. Oba tyto zápasy začínají v 18:00.


SOBOTA 28. 4. 2018
Na sobotu jsou naplánovány dva zápasy. Tím prvním bude ostře sledované utkání ve Vítkovicích, kde se proti sobě postaví tradiční rivalové Baník a Sparta. Utkání je již týden dopředu vyprodané, očekává se početný výjezd Sparťanů a určitě bude na co koukat...Navíc je to po čtyřech letech poprvé, co se v Ostravě proti sobě sejdou oba fanouškovské tábory. Sobota, 15:00!

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Druhé utkání sobotního dne se odehraje až večer od 20:15. Do Štruncových sadů v Plzni dorazí z opačného konce republiky MFK Karviná.


NEDĚLE 29. 4. 2018
Na neděli zbyla porce čtyř zápasů. To první utkání se uskuteční v Edenu od 15:00. Domácí Slavia Praha přivítá hosty ze Slovácka.

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Dvě hodiny na to (v 17:00) se poprvé dotknou balónu v zápase Teplice vs. Sigma Olomouc
Na stejný čas je naplánován i výkop utkání Zlín vs. Bohemians Praha 1905.

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

V podvečer od 18:30 se bude hrát poslední zápas 26. kola a bude to "Podještědské derby". Tentokrát na jablonecké Střelnici!

Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.


Tak který zápas Vás láká? A kam se chystáte?

Fotka uživatele Dalibor Durčák.
 

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FC Viktoria Plzeň pepky 28.04.2018, sobota, 20:15 + 0 - 0
    Synku ser na lidi,hlavně fandí barvám které nosíš.
  • 1.FC Slovácko stanik 28.04.2018, sobota, 16:31 + 0 - 0
    Slavia vs. Slovácko. Věřím našim borcum. Remíza nebo výhra FcS. Pak se mě tu můžete všichni vysmát.
clbanner



Videa

Naše srdce hoří láskou k městu


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Pravda o fotografii páru je ještě smutnější... před 31 minutami

Pravda o fotografii páru je ještě smutnější...


PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost před 4 hodinami

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost


Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku před 4 hodinami

Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Pravda o fotografii páru je ještě smutnější... před 31 minutami

Pravda o fotografii páru je ještě smutnější...


PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost před 4 hodinami

PREVIEW: Tribuna Sever dbá na bezpečnost


Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku před 4 hodinami

Baník dál válí! Fanoušci odpalují doma i venku

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Derby bez atmosféry, Plzeň v... 21.08.2020, pátek, 15:40

Derby bez atmosféry, Plzeň v...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...

Komentáře
před 6 hodinami - Oskar
Super!! je dobré vědět i vidět...
včera, 13:55 - Kyby
Moc pěkné!!! Jebat RedBull...
16.09.2020, středa, 15:52 - Rst
sorry https://www.idnes.cz/fo...
16.09.2020, středa, 15:51 - Rst
https://www.idnes.cz/fotbal/do...
15.09.2020, úterý, 23:24 - acs1893
tam nebyly vubec ty mlady ultr...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace