o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: 6. kolo FORTUNA:LIGY

pátek, 24.08.2018 - přejít do komentářů
Po týdnu opět na ligový fotbal
/titleImg/preview-6-kolo-fortunaligy/1/8512.jpg?width=570

Už šesté kolo nejvyšší fotbalové soutěže je před námi. Letí to, viďte? Opět nás čekají čtyři hrací dny a osm zápasů rozdělených od pátku až do pondělí. A některé zápasy se nám jeví zajímavě.


Třeba hned ten páteční. Bohemians Praha 1905 na svém stadionu přivítá Spartu. Sektor hostí bude opět vyprodán, uvidíme, kolik příznivců rudých barev se objeví na hlavní tribuně. Jediné páteční utkání začíná v 18:30.


Zato v sobotu, to už jsou připraveny hned čtyři zápasy. Nejprve trojice zápasů od 17:00. Příbram přivítá hosty z Liberce, rozjetý Baník se pokusí získat další body v souboji s pražskou Duklou a v regionálním derby se střetne Opava s Karvinou, avšak jak víte, hrát se bude v Brně.
O večerní program pro fotbalové příznivce se postarají v Teplicích. Po Spartě se na stadionu Na Stínadlech představí druhý pražský "S" klub a to Slavia Praha a Tribuna Sever on tour. Začíná se v 19:00.


Na neděli připadají dva zápasy. Viktoria Plzeň se utká s Mladou Boleslaví doma na svém stadionu od 15:00 a později téhož dne se odehraje druhé nedělní utkání. V Jablonci se předvede náš pohárový zástupce Sigma Olomouc. (18:00).


Pondělní dohrávku obstará derby mezi Slováckem a Zlínem. Minule vyrazili Zlíňáci na výjezd lodí, tak uvidíme, co vymyslí tentokrát a něco mi říká, že ani Fanaticos ze Slovácka se nenechají zahanbit. Hraje se od 18:00.


Tak co říkáte na los 6. kola? Kam vyrazíte?

Není dostupný žádný alternativní text.

A ještě nabízíme pár fotek pro připomenutí, jak to vypadalo v posledním vzájemném střetnutí Slovácka se Zlínem.

Na obrázku může být: obloha, venku a vodaNa obrázku může být: venku a vodaNa obrázku může být: obloha, venku a vodaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, tančící lidé, boty a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadiónNení dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadión

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace