o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: Invaze Chacharů do Olomouce

preview pátek, 15.03.2013 11:22 - přejít do komentářů
Nuda nebude ani v Hradci, kam míří Sparta a Eden uvidí souboj Slavie s Libercem
images/clanky/preview-invaze-chacharu-do-olomouce-4816.jpg

Gambrinus liga uzavírá svou druhou třetinu, ve čtyřech dnech se odehraje osm zápasů 20. kola. Jakou kvalitu zápasy budou mít, to v tuto chvíli nevíme, jakou atmosféru zápasy budou mít, to taky nevíme, ale program kola napovídá, že při třech utkáních by mohla být kulisa velmi dobrá až výborná z obou stran. Želízka v ohni pro kvalitní představení jsou pak i v některých dalších duelech.

Prvním z nadějných soubojů je souboj Olomouce s Ostravou, který vypukne v pátek večer. V prestižním střetnutí se oba tábory budou chtít vytáhnout a atmosféra by tak mohla mít velké grády. Mimo jiné bude zajímavé sledovat, jak až početná bude výprava od Baníku, která dostala celou tribunu za brankou.

Druhým utkáním, u kterého sázíme na oboustranně pěknou atmosféru, je sobotní utkání Slavie s Libercem. Na české poměry o velmi kvalitním vystoupení sešívaných na domácí půdě není téměř pochyb a ruku k dílu se budou snažit přidat i Severočeši, kteří se zatím v jarní části prezentují velmi dobře.

Do třetice výborně se jeví nedělní duel Hradce Králové se Spartou Praha. I zde se dá očekávat kvalitní souboj mezi fanoušky a celkově bouřlivá atmosféra.

Dále v programu kola najdeme tři zápasy, při kterých budou téměř jistě dominovat domácí fanoušci. Pěknou fotbalovou kulisu lze očekávat rozhodně od fanoušků Slovácka a Plzně. Na Slovácku se představí Příbram, v Plzni Dukla Praha. Výhody domácího prostředí by měli využít i fanoušci Jihlavy, kteří budou zároveň usilovat o co nejhlasitější podporu. Do Jihlavy zavítá Mladá Boleslav.

Dále nás čeká ještě duel mezi Jabloncem a Teplicemi, kde lze odhadovat na obou stranách desítky fanoušků a snahu o solidní fandění, a také duel Českých Budějovic s Brnem, kde se snad rovněž najdou skupiny fanoušků, které zabrání tichu na stadionu.

20. kolo Gambrinus ligy
15. 03. 18:00 České Budějovice – Zbrojovka Brno
15. 03. 20:15 Sigma Olomouc – Baník Ostrava
16. 03. 15:40 Slavia Praha – Slovan Liberec
16. 03. 17:00 Slovácko – Příbram
17. 03. 15:00 Jablonec – Teplice
17. 03. 17:00 Hradec Králové – Sparta Praha
17. 03. 18:00 Viktoria Plzeň – Dukla Praha
18. 03. 17:00 Vysočina Jihlava – Mladá Boleslav

Dalším kolem bude pokračovat o víkendu i Národní fotbalová liga. Slušné souboje, respektive potenciálně slušnou atmosféru, lze shledat v rámci zápasů Most - Žižkov a Pardubice - Opava. Bohemku, tradičního představitele kvalitních vystoupení, čeká tentokrát daleká cesta do Karviné, tak je otázkou, kolik fanoušků se do Slezska vydá. Za zmínku stojí také zlínští ševci, kteří se budou snažit vytáhnout při domácím zápase se Znojmem.

19. kolo NFL (18. zápasy)
16. 03. 10:15 Pardubice – Opava
16. 03. 10:15 Sokolov – Vlašim
16. 03. 10:15 Ústí nad Labem – Čáslav
16. 03. 10:15 Střížkov – Varnsdorf
16. 03. 14:30 Most – Žižkov
16. 03. 15:00 HFK Olomouc – Táborsko
16. 03. 17:00 Zlín – Znojmo
17. 03. 15:00 Karviná – Bohemians 1905

Keďže počasie sa zbláznilo, v 22. kole Corgoň ligy nás zrejme nečakajú žiadné vysoké návštevy či choreografie. Kvôli sneženiu sa zrušilo víkendové kolo 2. ligy a taktiež nižších líg. V piatok sa na Záhorí v predohrávke stretne Senica s Nitrou. V Senici vzniklo nové ultras hnutie - Železná Únia 1921. Uvidíme, čo si na zápas s poslednou Nitrou pripravia. Fanúšikov Nitry na 99% na Záhorí neuvidíme.

Najzaujímavejší sobotný duel nás čaká v Trnave, kam zavíta Prešov. V Trnave vládne vždy výborná atmosféra, inak tomu nebude zrejme ani teraz. No ťažko povedať, čo čakať od fanúšikov Tatrana. Tí majú dlhodobo problémy s vedením.

Nič svetoborné sa neočakáva na zápase medzi Trenčínom a Zlatými Moravcami. Prevahu v hľadisku budú mať určite domáci, no ani v Trenčíne to nie je žiadna sláva. Nechajme sa prekvapiť, tento duel môže len príjemne prekvapiť.

Na Myjave dnes ráno množstvo fanúšikov odhŕňalo sneh z plochy, pretože najhoršia situácia je práve na kopaniciach. Je tak otázne, či sa duel medzi Myjavou a Ružomberkom vôbec odohrá. Bola by škoda, keby bol preložený, pretožne Ružomberčania plánujú autobusový výjazd. V pláne majú aj Harlem Shake.

Sobotný program Corgoň ligy nám uzavrie duel na Pasienkoch. Slovan aj Bystrica v prvých jarných dvoch kolách naplno bodovali, takže po futbalovej stránke pôjde o zaujímavý duel. V domácom kotli sa objavia aj hráči Slovana Jirko Kladrubský a Erik Čikoš, ktorí budú spolu s Belasou Šlachtou hnať vopred aktuálneho lídra tabuľky. Výjazd z Banskej Bystrice sa neočakáva.

Bodkou 22. kola Corgoň ligy bude zápas medzi Žilinou a Košicami. Z domácej strany zrejme nepôjde o svetoborný support, keďže policajný fanklub Šošoni 1906 je zatiaľ slabučký ako čaj. Naopak Košičania sú príjemným oživením tohto ročníka ligy, uvidíme, koľko ich pricestuje do Žiliny.

22. kolo Corgoň ligy
15.03.2013  17:30  Senica - Nitra
16.03.2013  14:30  Spartak Myjava - Ružomberok
16.03.2013  14:30   Spartak Trnava - Tatran Prešov
16.03.2013  17:30   Trenčín - Zlaté Moravce
16.03.2013  17:30   Slovan Bratislava - Banská Bystrica
17.03.2013  12:30 Žilina - Košice

Autor: & og

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FC DAC 1904 Dunajská Streda M_L 16.03.2013, sobota, 16:04 + 0 - 0
    Všem chacharům: Možná jako rekace na několikeré "Jebat Olomouc!" to zaznělo, ale určitě né z kotle při útoku policie a security. To zněli úplně jiné věci. Na druhou stranu co řve zbytek stadionu nijak neovlivníme. Myslím, že s tím taky máte zkušenosti např. s utkání se Spartou kdy vaše bojůvka útočila na sektor a fanoušci řvali různé věci o polácích, atd...
  • FC Baník Ostrava ostravak 16.03.2013, sobota, 11:36 + 0 - 0
    no zrovna pár jedinců to nebylo ale budiž... ale prdel byla jak baníkovci nakonec vrátili ulovený obušek cajtům :D:D
  • SK Sigma Olomouc BadBlueBoys 16.03.2013, sobota, 11:27 + 1 - 0
    Nejvíc jsem měl prdel z naších security kteří tam byli v rohu a byli posraní :-D
  • FC Baník Ostrava TomekFCBGKS 16.03.2013, sobota, 11:27 + 0 - 0
    Jéébat Olomouc, mají co chtěli. Security s obuškem na toho fanouška nepřiměřený útok až se ho Vladan Miloslavjev musel zastát vlastním tělem. Můžou být rádi, že po tomto, se to neurvalo a nevběhli na ně všichni! ACAB!!!
  • SK Sigma Olomouc BadBlueBoys 16.03.2013, sobota, 11:25 + 0 - 0
    V té době to řvalo možná pár jedinců. Ja osobně třeba určitě ne. Nemám rád Baník ale co nesnesu jsou zkurvení acabáci a security takže v tomto jsem byl z fans Baníku
  • FC Baník Ostrava Petr 16.03.2013, sobota, 11:09 + 0 - 0
    Ten skok pořadatele na konci to jsem fakt čuměl, ale co se stalo v té tribuně jsem moc nepochopil, jen jsem zaslechl, že tam někdo dostal dělo na hajzlu z ničeho nic.
  • FC Baník Ostrava ostravak 16.03.2013, sobota, 11:05 + 0 - 0
    BadBlueBoys: možná v té době... ale chceš popřít že ste to řvali??? kdybys byl chlap tak to přiznáš, řvali ste to minimálně 2x, ne-li víckrát!!!!
  • FC Baník Ostrava chachar1922 16.03.2013, sobota, 11:01 + 0 - 0
    BadBlueBoys: celý sektor to slyšel jak se řvalo smrt Baníku. celá osádka našeho auta se o tom bavila, i na sektoru byli lidi v šoku
  • SK Sigma Olomouc BadBlueBoys 16.03.2013, sobota, 10:43 + 1 - 0
    Vůbec jsme v té době neřvali Smrt Baníku... Ale ACAB, a security ven :-))
  • FC Baník Ostrava ostravak 16.03.2013, sobota, 10:35 + 0 - 0
    M_L: ony ani tak nebyly nepokoje na tribuně ale v ní...a každý kdo tam byl tak si o tom udělá obrázek sám. Ano, možná nemuseli být baníkovci takoví "radikální", ale stalo se. a dalo se s tím i počítat po tom co předvedli pořadatelé... a ten skok toho pořadatele na konci zápasu po našem fans, tak to byl vrchol...! VolumePlease: já sem z Ostravy a na stadion jezdím cca hodinu (ty spoje mhd to je na houby) :D
  • FK Viktoria Žižkov tondik 16.03.2013, sobota, 03:11 + 0 - 0
    Volumeplease: Musím říct, že by mě zajímalo odkud se jede z území Prahy 90 minut na Letnou :-O ? I z těch nejokrajovějších částí člověk za tu cca hodinku podle mě na Letný je....
  • FC Baník Ostrava chachar1922 16.03.2013, sobota, 01:51 + 0 - 0
    bohemák: nic moc se nedělo ochranka dělala ramena, jak na ně lidi naběhli tak se to tam valilo a museli jim na pomoc přijít těžkooděnci. toť vše. velké zklamání od fans sigmy, kdy při tom konfliktu řvali smrt Baníku. jak vy s námi, tak my s vámi!
  • Bohemians 1905 Bohemák 15.03.2013, pátek, 23:00 + 0 - 0
    M_L: Co se dělo?
  • FC DAC 1904 Dunajská Streda M_L 15.03.2013, pátek, 22:55 + 0 - 0
    Tak velká spokojenost. Snad i ty hajzle budou. Jen mě mrzí,že při zásahu policie nebylo dle platných regulí přerušeno utkání. Je otázka, kdy to poprvé vytáhnou.
  • AC Sparta Praha VolumePlease 15.03.2013, pátek, 21:12 + 0 - 0
    Hoši tím jsem nechtěl říct, že to bude te mít všichni blízko. Ale spousta lidi je z okolí. Já taky bydlím v Praze, ale na Letnou jezdím cca 1h a 30min, takže takovém malej výjezd. V neděli to zničíme v Hradci!
  • FC Hradec Králové Kuksič 15.03.2013, pátek, 17:32 + 0 - 0
    acs1893: Tak to bude parádní atmosféra, těším se!
  • AC Sparta Praha acs1893 15.03.2013, pátek, 17:27 + 0 - 0
    nás v hradci tak cca 600
  • FC DAC 1904 Dunajská Streda M_L 15.03.2013, pátek, 16:12 + 0 - 0
    fcz: tradice,střecha,zázemí Jorge: Tak úplně plná reálně i díky počasí nebude. A s těma opatřeníma nebyl trapnej jen náš klub, viz. časté vstupy na občanku. Jinak to,že si klub chrání domácí prostředí je logické. Baník by to dělal taky, kdybyměl důvod. Doufám,že opět vytopíte Sever a vedení zaplače nad výdělkem.
  • Zbrojovka Brno fcz 15.03.2013, pátek, 15:17 + 0 - 0
    Proč nemá sigma kotel na tribuně za bránou?
  • FC Baník Ostrava chachar1922 15.03.2013, pátek, 15:00 + 0 - 0
    Jorge: pleteš se, fotka je z roku 2008
  • bez klubu Jorge 15.03.2013, pátek, 14:58 + 0 - 0
    Věřím tomu,že Chachaři obsadí celou tribunu za bránou.Ta fotka je řekl bych z finále poháru 2005,v lize se to naposledy povedlo na jaře 2008. Pak parchantský vedení Sigmy radši nechávalo skoro celou tribunu prázdnou,jen aby se tam nedostali baníkovci.Hodně trapné,takhle uměle muset udržovat domácí prostředí,když to samio nedokázali vyprodat(v den zápasu se vůbec lístky neprodávaly,a předtím na tribunu jen těm,co nemaj bydliště na severní Moravě a ve Slezsku!) Konečně s touto trapností přestali,po dlouhé době šance na masový výjezd na Sigmu-toho Chachaři jistě využijí!
  • FC Baník Ostrava Kyby 15.03.2013, pátek, 14:03 + 0 - 0
    Aha, tak pro mě novinka...ok!
  • supporters.cz supporters.cz 15.03.2013, pátek, 14:01 + 1 - 0
    Kyby: Čerpali jsme z oficiálních stránek Olomouc:

    "Snažíme se zabránit tomu, aby se další až tisícovka fanoušků objevila mezi našimi fanoušky na tribunách. Zájem je takový, že očekáváme tisíc až patnáct set fanoušků. Protože je nemůžeme mít na dvou místech a dělit síly pořadatelské služby i policie, takže jsme jim vyčlenili tribunu sever a sektor pro hosty bude prázdný."

    zdroj: http://www.sigmafotbal.cz/cs/?umenu=7-6-1-&id=6816&back=10-1-1-
  • FC Baník Ostrava HanzBP 15.03.2013, pátek, 13:57 + 1 - 0
    Kyby: Sigma dneska rozhodla, že sektor hostů bude uzavřený a dají nám k dispozici celou tribunu sever. Každopádně to večer bude zajímavé, už teď by mělo být prodáno něco kolem 1200 lístků.
  • FC Baník Ostrava Kyby 15.03.2013, pátek, 13:49 + 0 - 0
    Možná něco nevím, ale ještě včera odpoledne byla situace taková, že budeme normálně v sektoru hostů, a ti, co se nevejdou (už včera 400 vstupenek) budou na severu v části, co je nejblíže sektoru hostů. A asi se na Sigme rozhodli, že zbytek severu nechají pro jistotu prázdný. To ale neznamená, že bude celý sever náš, spíše bude "ničí". Pokud je to v této chvíli jinak, tak sorry...
  • FC Baník Ostrava TommyFCB 15.03.2013, pátek, 13:47 + 0 - 0
    VolumePlease - do Olomouce to je 1h30minut vlakem:) ne 30minut.. A většina je vždy z Ostravy a blízkého okolí jako je Havířov, Karviná, Bohumín atd. Jsou i výjezdové tabulky, kde je uvedeno, která že Baníkovská skupina měla jaké zastoupení.. V Edenu taky ti co jsou z prahy netvořili nějaké vysoké procento..
  • FC Baník Ostrava chachar1922 15.03.2013, pátek, 12:47 + 0 - 0
    VolumePlease: Sparta to má daleko jen více méně jednou a to k nám do Ostravy :) my si teď pro změnu vyzkoušíme jaké to je, jet na výjezd jako vy. na velmi velmi krátký výjezd. jinak to s tou tribunou sever je velmi nešťastné, jelikož se to řeklo hodně pozdě. navíc support se tam ovládá hodně těžko. uvidíme jak to bude vypadat.
  • AC Sparta Praha VolumePlease 15.03.2013, pátek, 12:01 + 0 - 0
    Přesně tak a nehledě na to, že spousta lidí co fandí chacharům bydlí okoli Olomouce,Přerova, Hranic a okolí. Vlakem to je do 30 min. Takže to není pro ně ani výjezd, protože to mají dál i na bazaly!!!
  • FC Baník Ostrava viva silesia 15.03.2013, pátek, 11:58 + 2 - 0
    GKStomitFCB: Trochu nemístné co tu píšeš, z Ostravy je to do Olomouce přeci jen blíže než z Brna do Budějek. Navíc na tom, že pátek večer je na výjezdy špatný čas se shodnem všichni.
  • SK Slavia Praha Cahoun 15.03.2013, pátek, 11:50 + 0 - 0
    Budějky jsou jasně druholigové a před tím co vyvádí baník klobouk dolů
  • FC Baník Ostrava GKStomitFCB 15.03.2013, pátek, 11:41 + 0 - 1
    no a ?my to máme až v 8 večer a taky v pátek a do olomouce přijede min 1 000chacharů
  • Zbrojovka Brno cal3b 15.03.2013, pátek, 11:36 + 0 - 0
    Jo, kdyby to kokoti v Budějicích nedali na pátek na 6 hodin tak by možná z Brna dorazilo lidí dost.. takhe se obávám, že tam bude pár jedinců .. :/
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Ve Zlíně choreografie, pyrotechnika a výhra hostů před 17 minutami

Ve Zlíně choreografie, pyrotechnika a výhra hostů


Chachaři vyvedení ze stadionu v Teplicích včera, 20:35

Chachaři vyvedení ze stadionu v Teplicích


Fanoušci budějovického Dynama vyrazili do ulic včera, 12:18

Fanoušci budějovického Dynama vyrazili do ulic

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Ve Zlíně choreografie, pyrotechnika a výhra hostů před 17 minutami

Ve Zlíně choreografie, pyrotechnika a výhra hostů


Chachaři vyvedení ze stadionu v Teplicích včera, 20:35

Chachaři vyvedení ze stadionu v Teplicích


Fanoušci budějovického Dynama vyrazili do ulic včera, 12:18

Fanoušci budějovického Dynama vyrazili do ulic

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...


Shrnutí současné situace v M... 01.09.2020, úterý, 18:10

Shrnutí současné situace v M...

Komentáře
včera, 11:14 - Son of Moravia
Kdyby to aspoň dávali do mláde...
včera, 08:53 - moravak77
aspon v necem je zbrojovka prv...
včera, 08:47 - moravak77
gratulace ted uz jen prezit 4 ...
včera, 07:12 - Karlos_UB
Nesmysly...toho Blanska je mi ...
25.09.2020, pátek, 22:36 - Wolf-ACS
Pěkný to máte vy kurvy plzeňsk...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace