o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Preview: Na úvod jara derby Liberce s Jabloncem

pátek, 22.02.2013 - přejít do komentářů
Úvodní jarní kolo nabídne hned několik zajímavých zápasů...
/titleImg/preview-na-uvod-jara-derby-liberce-s-jabloncem/1/4775.jpg?width=570

Vážení příznivci fotbalu, a především fanoušci klubů v Gambrinus lize, zimní přestávka dospěla ke svému konci a vy tak znovu po třech měsících můžete vyrazit na tribuny. Věříme, že jste řádně nažhavení a této příležitosti co nejvíce využijete. Gambrinus liga po zimní přestávce pokračuje 17. kolem a hned nás v ní z fanouškovského hlediska čekají zajímavé zápasy. Pojďme se na ně podívat.

V pátek se budou odehrávat dva souboje. Teplice přivítají Duklu Praha a zde se vkládají naděje do domácích fanoušků, kteří v první polovině soutěže zaznamenali velký krok a všichni jsme zvědaví, v jaké formě se představí na startu jarní části ligy. Duklu by měla přijet podpořit tradiční skupinka věrných příznivců.

Druhý páteční souboj obstarají Jihlava a Hradec Králové a zde by se mohli velmi dobře předvést oba tábory. Jihlavští fanoušci se doma prezentují velmi sympaticky a Votroci jsou schopní určité konkurence téměř všude. Je možné, že se u obou kotlů objeví nějaká produkce a je téměř jisté, že zápas bude mít velmi solidní atmosféru.

I v sobotu mají výkop dva zápasy a také při těchto zápasech by o velmi dobrou až výbornou atmosféru nemělo být nouze. Jednostranně to bude vypadat na Bazalech, kde Baník přivítá České Budějovice. Od Chacharů si lze hodně slibovat. Tradičně dobrou základnu kvalitní atmosféry by měla mnohonásobně zvýšit důležitost zápasu, a pak je tu ještě druhý motorizující faktor – Milan Baroš. Nejlepší střelec EURA 2004 je ostravskou modlou, což by mělo pozitivně ovlivnit dění na tribunách. Bazaly by v sobotu měly bouřit.

Sobotní program doplní severočeské derby mezi Libercem a Jabloncem. Souboj je pro oba tábory prestižní a od obou kotlů lze očekávat snahu o co nejlepší úroveň, přičemž fanoušci Slovanu by v domácím prostředí přece jen měli mít navrch. Každopádně i čtvrtý zápas kola by měl přinést v hledišti kvalitní podívanou a poslyšenou.

Aby toho nebylo málo, tak velmi zajímavé souboje budou pokračovat i v neděli. Nevztahuje se to na utkání Mladé Boleslavi s Příbramí, ale na souboje Sparta Praha – Slovácko a Olomouc – Slavia Praha určitě ano. Na kvalitní atmosféře zápasů se s velkou pravděpodobností podílí všechny tábory.

Dohrávka kola se bude konat v pondělí v Brně, kam zavítá Viktorka Plzeň. Toto střetnutí může svou atmosférou ohromit, ale v horším případě také trošku zklamat, uvidíme, v jaké kondici budou oba tábory. Každopádně vyhlídky na velmi dobrou atmosféru tu jsou.

Po představení soubojů vypadají vyhlídky na úvodní jarní kolo výborně, ale je potřeba to potvrdit ve skutečnosti, takže všichni vzhůru na tribuny! A pořádně si užijte nejen toto kolo, ale i celou jarní část.

17. kolo Gambrinus ligy
22.02. 18:00 Teplice – Dukla Praha
22.02. 18:00 Jihlava – Hradec Králové
23.02. 15:00 Ostrava – České Budějovice
23.02. 19:10 Liberec – Jablonec
24.02. 15:00 Mladá Boleslav – Příbram
24.02. 17:00 Olomouc – Slavia Praha
24.02. 18:05 Sparta Praha – Slovácko
25.02. 18:00 Brno - Plzeň

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace