o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: Po týdnu opět na zmrzlé stadiony

preview pátek, 23.02.2018 10:35 - přejít do komentářů
Preview 18. kola HET ligy.
images/clanky/preview-po-tydnu-opet-na-zmrzle-stadiony-8287.jpg

Současné počasí fotbalovým příznivcům do karet příliš nenahrává. Ligový kalendář je ale neúprosný, což znamená, že je před námi další ligové kolo. Již osmnácté. A je rozděleno do čtyř dní, hraje se od pátku až do pondělí. 
Takže co nás vlastně v následujících dnech čeká?

Pátek 23. 2. 2018
Páteční předehrávka se odehraje v Praze na Julisce. Domácí Dukla se utká s Jabloncem, první utkání tohoto kola začíná v 18:00.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Sobota 24. 2. 2018
V sobotu nás čeká porce 4 zajímavých zápasů. Dva z nich začínají v 15:00. Je to souboj Zbrojovka Brno vs. Sigma Olomouc a Slovan Liberec vs. FK Mladá Boleslav.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Hrát se bude také v Uherském Hradišti. K utkání se Slováckem míří pražská Sparta. Výkop je stanoven na 16:30.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Večerní sobotní mač obstarají na teplických Stínadlech, kam přijede Baník Ostrava. Hraje se od 18:30.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Neděle 25. 2. 2018
V neděli se odehrají dva zápasy na úplně odlišných koutech republiky. Nejprve se v Karviné představí fotbalisté Zlína (15:00), nacož večer naváže "Vršovické derby" mezi domácí Slavií a hosty z Bohemky (18:00).
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Pondělí 26. 2. 2018
Pondělní dohrávka se týká utkání Plzně s Jihlavou. Plzeň se ve čtvrtek doma radovala z postupu v Evropské lize a proto se hraje až v pondělí. Výkop zápasu je naplánován na 17:00.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Tak kam vyrážíte? A které utkání vás zajímá?
Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FC Viktoria Plzeň 20thCenturyFox 27.02.2018, úterý, 21:24 + 0 - 0
    bylo to na infarkt,podobně jako naši dva fans při a po zápase s Partizanem
  • SK Sigma Olomouc sigmicka 24.02.2018, sobota, 23:27 + 0 - 0
    rusto: zkus hooligans.cz
  • Slezský FC Opava lamich2 24.02.2018, sobota, 09:34 + 1 - 0
    Tak jestli to není třeba tím, že tato stránka prezentuje fanoušky po ultras stránce hlavně na stadiónech a případně při pochodem a ne co se děje v ulicích v rámci nějakých výtržností. Aspoň si myslím, že smyslem těchto stránek je prezentace ultras ne prezentace násilí v ulicích či jiných tragédií a smrt člověka ve spojení s fanoušky je vždy tragédie a je jedno, zda je to fanoušek nebo policajt. Vždy je to člověk, bez ohledu na jaké straně stojí.
  • FC Spartak Trnava rusto 23.02.2018, pátek, 15:12 + 0 - 0
    To ze zomrel policajt pri strete Spartaka s Bilbaom si opat pozrieme na vsetkych moznich strankach skor ako tu
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Choreo v dětském sektoru, pyro a Pardubice on tour před 2 hodinami

Choreo v dětském sektoru, pyro a Pardubice on tour


Podsvícené choreo a vítězná nálada v sektoru hostí před 3 hodinami

Podsvícené choreo a vítězná nálada v sektoru hostí


V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama před 4 hodinami

V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Choreo v dětském sektoru, pyro a Pardubice on tour před 2 hodinami

Choreo v dětském sektoru, pyro a Pardubice on tour


Podsvícené choreo a vítězná nálada v sektoru hostí před 3 hodinami

Podsvícené choreo a vítězná nálada v sektoru hostí


V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama před 4 hodinami

V Opavě minuta ticha, choreo a osm fanatiků Dynama

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...


Bojkot, podpora za stadionem... 23.08.2020, neděle, 16:16

Bojkot, podpora za stadionem...

Komentáře
včera, 23:21 - Kyby
Stejní vyjebanci všude na svět...
včera, 20:44 - čolo
Jebac chorzowskie psy, no i ta...
včera, 07:10 - nejsem robot
....vymyrdané mozky-jak cajti ...
18.09.2020, pátek, 23:43 - bukanerosrayo
A to si človek myslí, že slove...
18.09.2020, pátek, 14:59 - Oskar
Super!! je dobré vědět i vidět...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace