o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: Poslední ligové kolo se blíží

čtvrtek, 25.05.2017 18:00 - přejít do komentářů
Naposledy v tomto ročníku zamíříme na ligové stadiony...
images/clanky/preview-posledni-ligove-kolo-se-blizi-8012.jpg

V sobotu 27. 5. 2017 v 19. hodin už bude po všem. Fotbalisté Slavie nebo Plzně se se svými fanoušky budou radovat s titulem pro mistra ligy, budeme znát jméno postupujícího do Evropské ligy a po 30 kolech, 240 zápasech, po 21.600 hracích minutách bude po všem. Fotbalová liga, v ročníku 2016/2017 nesoucí název e-pojištění.cz liga bude nenávratně v minulosti. Ale aby se tak mohlo stát, je třeba napsat závěrečnou kapitolu, popsat poslední stránku knihy s názvem 1. liga - ročník 2016/2017.

Stejně jako minulé kolo i toto se odehraje v jednotný čas. Na všech 8 stadionech je stanoven výkop na sobotní 17. hodinu. A jaké zápasy nás tedy čekají?

Začneme tím nejdůležitějším, bitvou o poháry. Jak jistě víte, Slavia nemůže v tomto termínu hrát na svém stadionu (koncert Ramstein) a proto poslední kole odehrají sešívaní na stadionu Evžena Rošického na Strahově. Na stadionu, který ke Slavii tak nějak patří a na kterém několik let své zápasy hrála. Vyzyvatelem a poslední překážkou budou pro Slavii fotbalisté Zbrojovky Brno. Matematika hovoří jasně. Pokud SKS uzme ze zápasu 3 body, je mistr. Nic by v tomto případě nezměnila ani výhra Plzně, která hostí doma, na svém stadionu, zachráněné fotbalisty z Jihlavy. Pražský tým má v tabulce náskok dvou bodů a horší vzájemné zápasy s Plzní, proto potřebují sešívaní vyhrát a nebudou se muset ohlížet do Plzně. Naopak v Plzni i v případě vítězství musí čekat na výsledek z Prahy. No uvidíme, možná bude po pár minutách hry jasno, možná to budou nervy do konce zápasu. Sobota napoví.

Ale hrají se i další zápasy, na které bychom neměli zapomínat. O pohárovou Evropu si to vzdáleně rozdají Teplice s Mladou Boleslaví. Teplice mají výhodu domácího prostředí, přivítají pražskou Duklu z Julisky. To FK Mladá Boleslav vyjíždí do Liberce. Liberec je zachráněn, hraje jen o čest. V současné době ztrácejí Teplice na Mladou Boleslav 1 bod.

Třetí Sparta svůj poslední zápas sezóny odehraje na Slovácku. O kus dál, v Karviné, se odehraje utkání místního MFK s Jabloncem.

No a na závěr jsme si nechali dva zápasy již jistých sestupujících. Hradec Králové po roce opouští elitní skupinu a ve svém posledním utkání vyzve Bohemians Praha 1905. Druhý sestupující - Příbram se na svém stadionu u Litávky utká s čerstvým účastníkem skupinové fáze Evropské ligy - se Zlínem.

Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Do finiše míří i druhá liga. Prvního postupujícího už delší dobu známe (SK Sigma Olomouc), ale kdo Sigmu do první ligy doprovodí?
Bude to Baník Ostrava, který hostí na Městském stadionu ve Vítkovicích 1. SC Znojmo? A nebo to bude aktuálně jeden bod ztrácející Opava, na jejímž stadionu se představí postoupivší Sigma?

Zápasy FNL jsou naplánovany na neděli. Všechny začínají jednotně v 15:00, což znamená, že v neděli, těsně před 17. hodinou budeme znát účastníky 1. i 2. ligy pro ročník 2017/2018!

Fotka uživatele Dalibor Durčák.

Poslední preview letošní sezóny je hotovo. Naposledy se ptám, na který stadion vyrážíte?
A naposledy také připomínám: Už máte natipováno v naší TIPOVAČCE?

 

Autor: DD

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • SK Slavia Praha Cepin 27.05.2017, sobota, 22:19 + 0 - 0
    Terror in o: jak praví jedna skvělá postava jiné skvělé postavě v jedné skvělé hře v jednom skvělém divadle: "Máš neuvěřitelnou schopnost říkat nahlas věci, které všichni ví"
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 27.05.2017, sobota, 20:16 + 1 - 0
    Ahoj Mate ☺, nikdo mi nic neslíbil 😁, prostě tak to cítím 😉. Ostrava je naprostá špička 👍, to se nikdo nepře 😁. Opava je mi však nesmírně sympatická 👌. Je to malé město 😊, ale fans umí udělat atmosféru 👍. Zbytek už jsem tu psal již dříve ☺. Je fakt 😊, že fans obou jmenovaných táborů si ligu zaslouží 👌. Není to však momentálně možné 😎.
  • FC Baník Ostrava Mat1922 26.05.2017, pátek, 20:12 + 0 - 0
    Co ti Opavaci slibili...novy gauc,kredit za 200 nebo ti zaplati PPL,ktere priveze z Jablek novou rehtacku?:-)Prinos fans FCB pro ligu co se tyka supportu,vyjezdu a navstevnosti je urcite vyssi nez Opavskych.Na druhou stranu bych si pral,aby postoupili s nami misto sigmy.Tak snad za rok se dockame a sejdeme v lize..ted uz zalezi jen na tom,kdo z nas letos postoupi.
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 26.05.2017, pátek, 18:35 + 0 - 0
    MP11: Je to jen o vlastním názoru ;o), můj je takový a není to nic proti nikomu :o) !!! Nehraju na Brno proti Praze :o), Ostravě :o) atd. To je mi jedno ;o). Stejně tak mi nevadíš ani Ty :o) a ani Mat :o) a myslím, že snad ani nikdo tady :o). Naopak :o), vtipný rýpání je bezva :o) !!!
  • SK Slavia Praha Cepin 26.05.2017, pátek, 16:41 + 0 - 0
    Třeba to Smilemaster bere tak, že když udělá dva průsery, tak ve výsledku to bude dobře. Něco jakože mínus a mínus je plus O8-)--+-(
  • AC Sparta Praha MP11 26.05.2017, pátek, 15:50 + 0 - 0
    Torino, Torino... to ti tvoji plzeňští kamarádi v čele s pepkym neodpustí. A tvůj baníkovský kámoš Mat taky ne. :-)
  • Zbrojovka Brno Torino FC!!! 26.05.2017, pátek, 15:19 + 0 - 0
    Titul přeji Slávce :o) a postup do ligy Opavě :o). Snad alespoň něco vyjde :o) :o) :o) !!! Rozhodne osud ;o).
  • AC Sparta Praha MP11 26.05.2017, pátek, 11:24 + 0 - 0
    Ofčák, dík za info... tak aby ten spodní ochoz vyhovoval i po sobotě. :-)
  • SK Slavia Praha Ofčák 26.05.2017, pátek, 11:20 + 0 - 0
    MP11: Se Strahovem je to tak, že je uzavřen horní ochoz právě kvůli statice. Spodní prý zatím vyhovuje. Proto je kapacita jen 12 000...
  • AC Sparta Praha MP11 26.05.2017, pátek, 11:09 + 0 - 0
    Jsem zvědavý, kolik se nás sejde v kotli a kolik domácích? Když vidím ty upadající počty Slovácka... jestli to bude pokračovat, nebo bude platit to, že kam přijede Sparta, tam je plno?
  • AC Sparta Praha MP11 26.05.2017, pátek, 10:39 + 0 - 0
    Jak je to vůbec se Strahovem (st. Evžena Rošického)? My když jsme tam minulou zimu hráli přípravu s Trenčínem, tak se to hrálo bez diváků, protože ti tam kvůli špatné statice nemohli. A žádná rekonstrukce neproběhla.
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka
Fortuna liga CZFortuna liga CZ
1.
FC Baník Ostrava Casual88
439
2.
1.FC Slovácko champyon
427
3.
FC Viktoria Plzeň wawe48
413
4.
bez klubu Majkl1911
357
5.
bez klubu Son of Moravia
340
6.
FC Baník Ostrava mara1922
338
7.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
329
8.
Slezský FC Opava lamich2
324
9.
SK Slavia Praha TomSesivka
323
10.
bez klubu Cestovatel
321
Fortuna liga SKFortuna liga SK
1.
bez klubu DavidOFF
191
2.
FC Baník Ostrava mara1922
180
3.
1.FC Slovácko champyon
144
4.
FC Viktoria Plzeň navrcswansea
144
5.
1.FC Slovácko FanaticBoy
143
6.
FC Viktoria Plzeň wawe48
139
7.
MŠK Žilina Nordic Division
138
8.
FC Baník Ostrava mario72
135
9.
bez klubu Cestovatel
120
10.
1.SC Znojmo Jerzy-Okurkari
116
ULTRASSHOP.CZ Tipovačka >
Blog fanoušků & Groundhopping
Když se slaví 40. narozeniny... 31.08.2020, pondělí, 14:08

Když se slaví 40. narozeniny...


BLOG: Derby o Sudety s pocho... 02.07.2020, čtvrtek, 12:16

BLOG: Derby o Sudety s pocho...


Pusťte fanoušky na fotbal, a... 08.06.2020, pondělí, 13:45

Pusťte fanoušky na fotbal, a...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Na Letné drama do posledních minut a pyro euforie! před 7 hodinami

Na Letné drama do posledních minut a pyro euforie!


FotoReport: FC Zbrojovka Brno - SK Sigma Olomouc 20.09.2020, neděle, 20:55

FotoReport: FC Zbrojovka Brno - SK Sigma Olomouc


FotoReport: FC Baník Ostrava - FK Pardubice 20.09.2020, neděle, 19:15

FotoReport: FC Baník Ostrava - FK Pardubice

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Na Letné drama do posledních minut a pyro euforie! před 7 hodinami

Na Letné drama do posledních minut a pyro euforie!


FotoReport: FC Zbrojovka Brno - SK Sigma Olomouc 20.09.2020, neděle, 20:55

FotoReport: FC Zbrojovka Brno - SK Sigma Olomouc


FotoReport: FC Baník Ostrava - FK Pardubice 20.09.2020, neděle, 19:15

FotoReport: FC Baník Ostrava - FK Pardubice

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Neskutečné! Fanoušci Bayernu... 09.09.2020, středa, 22:08

Neskutečné! Fanoušci Bayernu...


Brněnská vakcína, zabavená v... 13.09.2020, neděle, 21:19

Brněnská vakcína, zabavená v...


Shrnutí současné situace v M... 01.09.2020, úterý, 18:10

Shrnutí současné situace v M...

Komentáře
před 3 hodinami - Chacharus
Hold někdy vyprovokuji chuliga...
včera, 07:45 - pluto
Ten dětský sektor je nějaká no...
včera, 07:42 - pluto
Pro Brno to bude těžká sezony....
20.09.2020, neděle, 19:51 - Kyby
k.m: To mu, že klub (ikdyž kra...
20.09.2020, neděle, 18:44 - k.m
V Salzburgu jsem žil 4 roky a ...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace