o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: Šlágrem víkendu derby Bohemka x Sparta

preview pátek, 28.02.2014 15:50 - přejít do komentářů
V Gambrinus lize pražské derby a startuje také slovenská Corgoň liga...
images/clanky/preview-slagrem-vikendu-derby-bohemka-x-sparta-5751.jpg

Dvě pražská derby čekají v 18. kole Gambrinus ligu. Již v pátek se v pražském Edenu odehraje bitva mezi Slavií a Duklou, kde se o atmosféru budou starat výhradně domácí fanoušci na Tribuně Sever. Nicméně v minulém kole bylo na Dukle k vidění pyro v podání domácích fanoušků, tak uvidíme...

V sobotu je na programu pouze jedno utkání, zato se zcela jistě jedná o šlágr kola. Bitva mezi Bohemkou a Spartou určitě nabídne výborné představení z obou stran.

V neděli je na programu celkem pět zápasů. Na Vysočině se střetne Jihlava s Libercem, kde určitě budou mít aktivní zastoupení oba tábory. Ticho určitě nebude ani v Teplicích, kam zamíří olomoucká Sigma.

Ostrava vyráží do Jablonce, kam s ním určitě přicestuje i početná družina Chacharů. Pouze domácí aktivity se nejspíš dočkáme v Brně kam míří Příbram. Dobrá atmosféra bude určitě i v Plzní, kde však domácí rovněž budou hledat oponenta jen velmi těžko. Žádné zázraky se nejspíš nedají čekat ani v pondělní televizní dohrávce mezi Mladou Boleslaví a Slováckem.

28.02. 20:15 Slavia Praha - Dukla Praha
01.03. 20:15 Bohemians 1905 - Sparta Praha
02.03. 15:00 Jihlava - Slovan Liberec
02.03. 15:00 FK Teplice - Sigma Olomouc
02.03. 17:00 Baumit Jablonec - Baník Ostrava
02.03. 17:00 Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram
02.03. 19:00 Viktoria Plzeň - 1. SC Znojmo
03.03. 18:00 Ml. Boleslav - 1. FC Slovácko

Štartuje slovenská Corgoň liga
Po dlhej zimnej prestávke nám štartuje aj slovenská Corgoň liga. V aktuálnom kole sa stretnú bratislavský Slovan ktorý privíta Vojakov z Banskej Bystrice. Uvidíme ako sa zmobilizujú na zápas Belasí, od hostí nejaké oslňujúce počty neočakávame.

Zaujímavý zápas sa rysuje aj v Trenčíne ktorý pod hradom Matúša Čáka privíta Žilinu. Trenčín sa v uplynulej časti sezóny doma prezentoval solídne, mal by v nastolenom trende pokračovať. V Žiline pretrvávajú nezhody Fanatikov s vedením Šošonov, tak sa budú starať o atmosféru pravdepodobne iba domáci.

Zápas medzi Trnavou a Nitrou sa odohrá bez divákov, avšak trnavský divák nemusí byť smutný, pretože klub si pre nich pripravil prekvapenie. Zápas budú môcť sledovať na trnavskom amfiteátri

"Ešte v úvode týždne sme vyvíjali aktivitu, aby disciplinárka prehodnotila svoje rozhodnutie. Bohužiaľ, naša snaha nebola úspešná. Veríme však, že aspoň na ďalší duel s Dunajskou Stredou bude priaznivcom umožnený vstup do hľadiska. Na stretnutie s Nitrou sme preto pripravili pre našich verných riešenie v podobe živého prenosu v amfiteátri," povedal PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Seničania budú proti Zlatým Moravciam kolaudovať zrekonštruovaný štadión a Železná únia by sa mohla na tento zápas zmobilizovať v slušnom počte. Na zápas Myjavy s Ružomberkom sa budú utužovať priateľské vzťahy a preto by Ružomberok mohol na tento zápas vycestovať v slušnom počte. V zápase medzi Dunajskou Stredou a Košicami nejaké organizované fandenie neočakávame.

01.03. 14:00 FK Senica - FC Zlaté Moravce
01.03. 14:30 Spartak Trnava - FC Nitra
01.03. 15:00 Slovan Bratis. - Banská Bystrica
01.03. 15:00 AS Trenčín - MŠK Žilina
01.03. 16:30 Dunajská Streda - MFK Košice
01.03. 17:00 Spartak Myjava - MFK Ružomberok

Zajímavé zápasy v cizině
Několik zajímavých utkání a derby čeká i světové stadiony. Jejich seznam vám přinášíme níže. Pokud nám něco uniklo, tak se nebojte nás doplnit v diskuzi.

28.02. 18:00 Ruch Chorzów - Widzew Lodž
01.03. 15:15 CSKA Sofia - Levski Sofia
01.03. 15:30 Brémy - Hamburk
01.03. 18:30 Aris - OFI Kréta
01.03. 19:45 FC Curych - Grasshoppers
01.03. 20:00 Steaua BuKurešť - Dinamo Bukurešť
02.03. 14:30 Feyenoord - Ajax
02.03. 16:30 Salzburg - Rapid Vídeň
02.03. 17:00 Atletico Madrid - Real Madrid
02.03. 18:30 Olympiakos - Panathinaikos
02.03. 20:45 AC Milán - Juventus Turín
02.03. 21:00 Paris St. Germain - Olympique Marseille

Autor: MaraM & SS

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • Bohemians 1905 primitiv 01.03.2014, sobota, 16:25 + 1 - 0
    ...jsme rádi, že jsme zachránili stadion, baník se měl stěhovat do Vítkovic jak je to teď, tam ty sektory jsou taky miniaturní co pamatuju z druhý ligy...
  • FC Baník Ostrava Pedro Baník 01.03.2014, sobota, 15:47 + 1 - 0
    acs1893:Určitě je škoda,že Bohemka nemá větší sektor hostů a jestli se tam nedostanu až tam budeme hrát taky budu pěkně nasraný,ale prostě mají malý stadion a tudíž malý sektor hostů,ale Ďolíček je určitě ten správný fotbalový stánek a rozhodně tam bude lepší atmosféra od plného domácího kotle a tribuny+vašeho sektůrku než kdyby se to hrálo na Strahově.
  • FC Bohemians Praha klokanek 01.03.2014, sobota, 15:41 + 1 - 0
    ACS 1893: Bohemka žádnou výjimku nemá .
  • AC Sparta Praha Letenskej 01.03.2014, sobota, 15:22 + 1 - 1
    primitiv: to si slávisti mysleli taky. A jak to nakonec vypadalo při posledním Derby.
  • AC Sparta Praha acs1893 01.03.2014, sobota, 15:12 + 0 - 2
    ty lístky byly pryč za 10min prodeje před generálkou s jablonce, takže sem zvědavej mezi jaký lidi se to dostalo.. jestli se bohemka udrží v lize tak snad už nedostanou žádnou vyjímku a pudou třeba na strahov kde by to mělo jiný grády
  • Bohemians 1905 primitiv 01.03.2014, sobota, 12:53 + 1 - 0
    ... naše čtvrť, naše pravidla
  • AC Sparta Praha Letenskej 01.03.2014, sobota, 09:39 + 2 - 0
    Já jen doufám, že až budeme hrát někde, kde je ideální tribuna na choreo, tak "ACS 1893-2013" přijde sám s tím, že chce pomoct, nebo že dokonce má nějaký návrh.
  • bez klubu Rusty 01.03.2014, sobota, 08:29 + 0 - 0
    No to je trochu rána, že neklapla ta tribuna. Na atmošce se to asi projeví.
  • AC Sparta Praha Zeb Youth Firm 28.02.2014, pátek, 23:24 + 1 - 0
    ACS 1893-2013 By me zajimalo, kde jsi byl napriklad dneska? Kdyz se malovalo? Fakt nechapu co ty jsi za mudrlanta, kterej vsechno vi :/ PS: doufam, ze mas aspon velikost boty vetsi jak 36. PS: fandit se da i ve 20 lidech :)
  • bez klubu ultraboy 28.02.2014, pátek, 21:04 + 0 - 0
    250 lístků je směšný! To možná zaplní i středně velký tábory, natož Sparta, Slavia, Baník!
  • Bohemians 1905 Koller 28.02.2014, pátek, 20:55 + 0 - 0
    Je to skoda, tak málo listku. Nevim proč nepristaveli ještě tribunu za branu.
  • AC Sparta Praha ACS 1893-2013 28.02.2014, pátek, 18:11 + 0 - 0
    Nevím co se dá čekat 250 lístků je výsměch,a plno lidí nejde že nejsou ochotný uvádět i číslo boty, a pro choreo zrovna ta tribunka která má 6 řad není zrovna ideální.
  • AC Sparta Praha RamaACS 28.02.2014, pátek, 17:24 + 0 - 0
    navíc plzeň, liberec ... mohla si Bohemka vydělat nějakou korunu navíc no ... asi mají peněz dost ...
  • AC Sparta Praha HON 28.02.2014, pátek, 16:35 + 0 - 0
    Pritom ja mel za to, ze se v dolicku pro jaro pocita s tou tribunou za brankou, vzhledem k tomu, ze prijedeme my, banik a sks.
  • FC Baník Ostrava Pedro Baník 28.02.2014, pátek, 16:18 + 1 - 0
    FC Zürich-Grasshoppers
  • bez klubu pozorovatel 28.02.2014, pátek, 16:11 + 0 - 0
    Tak hlavně aby se těch 250 dostalo mezi opravdové fans. pak se dá i v takovém počtu udělat solidní párty :-)
  • AC Sparta Praha acs1893 28.02.2014, pátek, 16:05 + 0 - 0
    Moc se toho teda čekat nedá když sme dostali 250 lístků. Toje výsměch
clbanner



Videa

Oslavy třetího místa FK Jablonec


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
Jedeme do Baku, aneb Na mist... 08.07.2021, čtvrtek, 10:20

Jedeme do Baku, aneb Na mist...


BLOG: Návštěva EURO - Skotsk... 23.06.2021, středa, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsk...


Musí to mít pořádný refrén! ... 25.03.2021, čtvrtek, 09:37

Musí to mít pořádný refrén! ...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Postup! Letná zářila nejenom radostí... včera, 10:51

Postup! Letná zářila nejenom radostí...


Ve Zlíně sešívaný návrat fanatismu 27.07.2021, úterý, 09:53

Ve Zlíně sešívaný návrat fanatismu


Letnou provoněla vítězná pyrošou ultras Sparty 25.07.2021, neděle, 11:56

Letnou provoněla vítězná pyrošou ultras Sparty

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Postup! Letná zářila nejenom radostí... včera, 10:51

Postup! Letná zářila nejenom radostí...


Ve Zlíně sešívaný návrat fanatismu 27.07.2021, úterý, 09:53

Ve Zlíně sešívaný návrat fanatismu


Letnou provoněla vítězná pyrošou ultras Sparty 25.07.2021, neděle, 11:56

Letnou provoněla vítězná pyrošou ultras Sparty

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Jedeme do Baku, aneb Na mist... 08.07.2021, čtvrtek, 10:20

Jedeme do Baku, aneb Na mist...


Slezský stadion domovem prot... 30.06.2021, středa, 09:50

Slezský stadion domovem prot...


BLOG: Návštěva EURO - Skotsk... 23.06.2021, středa, 09:34

BLOG: Návštěva EURO - Skotsk...

Komentáře
25.07.2021, neděle, 15:54 - acs1893
Frydečak: od roku 2008 jsem by...
24.07.2021, sobota, 11:04 - dennyTS
Doufám, že to Frydečák myslí i...
23.07.2021, pátek, 20:55 - Frydečak
@acs1893: Škoda, že jsi nebyl ...
21.07.2021, středa, 17:22 - acs1893
Rapid mega support...byl sem s...
21.07.2021, středa, 16:48 - Fafrnek
Pekne Sparta
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace