o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: V GL i FNL je na pořadu 25. kolo

preview pátek, 26.04.2013 08:00 - přejít do komentářů
V pátek dva duely v Praze, v pondělí moravsko-slezský souboj...
images/clanky/preview-v-gl-i-fnl-je-na-poradu-25-kolo-4905.jpg

Po hodech v předešlých dvou kolech 25. kolo Gambrinus ligy nevyznívá tak atraktivně, ale zároveň ani vyloženě špatně. Nechme se překvapit, co si fanoušci na zápasy připravili či připraví a jak bude nakonec atmosféra na stadionech vypadat.

Nejzajímavěji se tentokrát jeví pondělní dohrávka, ve které se střetnou Brno a Baník Ostrava. Od moravsko-slezského duelu lze očekávat solidní náboj a atmosféra by se mohla vyšplhat na poměrně vysokou laťku. Asi už ani netřeba zmiňovat, že Chachary čeká „tradiční“ termín, ale Slezané jsou již dávno secvičení a lze čekat, že se ve velkém počtu objeví i v Brně.

Z pondělí se přehoupneme na pátek, kdy se budou odehrávat dva souboje v Praze. Dukla hostí Olomouc a Sparta přivítá Jihlavu. Kvantitativně a podle papírových předpokladů i kvalitativně by se měli nejlépe představit Sparťané, ale určitou podporu možno čekat i od zbylých táborů.

V sobotu budou v akci tři velmi dobré tábory – Slávisté se budou snažit rozjet svou show v Příbrami, fanoušci Plzně budou okupovat sektor v Jablonci a doma se představí kotelníci Slovácka, které čekají České Budějovice. Zmínku si zaslouží i zhruba třicítka fanoušků Příbrami, která v poslední době klub podporuje a také věrná skupina jabloneckých fanoušků, která bude mít možnost se v sobotu vytáhnout. Ve hvězdách je pak, jestli se v Uherském Hradišti objeví alespoň pár Jihočechů.

V neděli to může zajímavě vypadat v Teplicích, kde budou hosty fanoušci z Hradce Králové, kteří se na Stínadla chystají ve velmi slušném počtu a v teplicích by jich mohlo být na tři stovky. Slušného počtu dosahuje i kotel v sektoru 15, takže na severu Čech by mohla být vytvořena opravdu velmi solidní atmosféra. Z programu 25. kola zbývá ještě uvést duel Mladé Boleslavi s Libercem.

25. kolo Gambrinus ligy
26.04. 18:00 Dukla Praha – Olomouc
26.04. 20:15 Sparta Praha – Jihlava
27.04. 16:00 Příbram – Slavia Praha
27.04. 16:50 Jablonec – Plzeň
27.04. 19:00 Slovácko – České Budějovice
28.04. 17:00 Teplice – Hradec Králové
28.04. 18:05 Mladá Boleslav – Liberec
29.04. 18:00 Brno – Ostrava

Ve Fotbalové národní lize je oficiálně na pořadu také 25. kolo. Doma se představí Bohemka i Opava, takže i ve FNL by se měla objevit velmi dobrá atmosféra. Špatně by si nemuseli vést ani fanoušci Zlína, které doma čeká Žižkov.

25. kolo Fotbalové národní ligy
27.04. 10:15 Pardubice – Čáslav
27.04. 10:15 Sokolov – Střížkov
27.04. 17:00 HFK Olomouc – Most
27.04. 18:00 Opava – Vlašim
27.04. 19:00 Zlín – Žižkov
28.04. 17:00 Karviná – Ústí nad Labem
28.04. 17:00 Znojmo – Varnsdorf
28.04. 17:00 Bohemians 1905 - Táborsko

V 28. kole Corgoň ligy nás čaká hneď viacero zaujímavých duelov. V Prešove sa predstaví Nitra, ktorá sa na jar rozbehla. Nie len po futbalovej stránke, ale aj tej fanúšikovskej. Dlhé mesiace Nitrančania nenavštevovali zápasy svojho futbalového klubu kvôli sporom s vedením, no ľady sa pohli. Taktiež Prešovčania prerušili bojkot, takže v sobotu ich uvidíme na štadióne.

Naopak, Trnave, ktorá si zmeria sily s Trenčínom, sa stále nedarí a je posledná. Na Štadióne Antona Malatinského sa už začalo s búracími prácami, konkrétne na Severnej tribúne. V malom Ríme opäť očakávame výbornú atmosféru a vysokú návštevu aj napriek nelichotivej situácii v tabuľke. Trenčania výjazd neorganizujú.

Veľmi zaujímavý duel budeme môcť sledovať aj na bratislavských Pasienkoch, konkrétne zápas Slovana so Senicou. Aj keď "Belasí" momentálne kraľujú tabuľke, návštevy v Bratislave však nie sú príliš vysoké... Mnoho Slovanistov totiž nechodí podporovať svoj klub kvôli tomu, že nehrá na svojom štadióne. Uvidíme, ako sa uvedie Železná Únia zo Senice.

Taktiež v Košiciach nastala túto sezónu fanúšikovská "renesancia". Kým v minulej sazóne nebolo nič zvláštne, keď si na zápas MFK našlo cestu ani nie 1000 fanúšikov, túto sezónu je to iná báseň. Východniari majú jedny z najlepších návštev v lige, taktiež kotol a support je na solídnej úrovni. Uvidíme teda, čo nám zápas medzi Košicami a Zlatými Moravcami prinesie.

Zápas medzi Žilinou a Ružomberkom by sme mohli nazvať derby zápasom, no pri súčasnej situácii v žilinskom klube... Na tribúnach sa budú za domáce farby biť Šošoni, ich kotol máva väčšinou 20-30 členov. Pod Dubeň sa chystajú aj Liptáci, ktorí sa na jar slušne rozbehli. V Žiline sa môžme tešiť na zaujímavý futbal, škoda len, že situácia okolo Fanatikov je taká aká je...

Zlatý klinec večera. Aj takto by sme mohli nazvať duel medzi Myjavou a Banskou Bystricou. Domáce vedenie si pre fanúšikov pripravilo skutočne bohatý sprievodný program. Na kopaniciach sa bude hrať o lístky na zápas medzi Barcelonou a Bayernom, na Myjave uvidíme aj Ega, Kaliho, Petra Panna alebo Sláva Jurka. Taktiež pre deti je pripravený bohatý program v detskom sektore, Dnes už je isté, že zápas bude vypredaný (vyše 2700 miest).

28. kolo Corgoň ligy
27.04. 14:30
27.04. 14:30
27.04. 14:30
27.04. 14:30
27.04. 17:30
27.04. 20:00
 

Autor: & OndrejG

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • bez klubu Albert 28.04.2013, neděle, 08:51 + 0 - 0
    považuje se sektor15 za ultras? hádám že jo. mají být ultras vždy a všude? ano. byli jste vždy a všude? ne. možná máš správný myšlenky, ale vaše pojetí je trapný. rád tohle tvrzení odvolám, až vás od ostudných nul nebude věčně zachraňovat fanklub.
  • FC Hradec Králové Michal HK 28.04.2013, neděle, 08:46 + 0 - 0
    No ty vole,kdyby nás tady tepali chlapi ze Sparty nebo Baníku,tak neřeknu ani popel,ti jezdí po republice ve stovkách ať je pátek nebo pondělí,ale že si zde bude zvedat sebevědomí Tepličák... :)))
  • FK Teplice beeshee 27.04.2013, sobota, 20:41 + 0 - 0
    Albert: myslim, ze tady neslo o to, jak casto kdo vyjede a nebo o to, kdo to z jakyho tabaru napsal, ale o to, ze nechat si "platit" za vyjezdy je sracka a kdyz si tu kazdej hraje na ultras, tak by se temhle vecem mel vyhnout :)
  • bez klubu Albert 27.04.2013, sobota, 13:01 + 0 - 0
    chce se mi zvracet. tepličák bude poučovat o ultras a výjezdech. pseudoultras který vyjeli letos ven jen dvakrát, zbytek zápasů seděli doma na prdeli. tak tu nekomentuj ostatní.
  • FC Baník Ostrava chachar1922 26.04.2013, pátek, 23:02 + 0 - 0
    pilgrim: meleš hovna, od klubu jsme neměli nic. to jen české dráhy moc dobře věděli proč tehdy nám dávají dobytčáky. víš o nás kulové tak tichučko. jinak do Teplic zas v pondělí..
  • bez klubu pilgrim 26.04.2013, pátek, 20:42 + 1 - 0
    jen připomenu, že ožralí ostravští vandráci měli své výjezdy do Prahy od klubu také dotované, zadarmo tam jeli v nějakých dobytčácích a pak házali ramena, kolik jich tam nepřijelo
  • 1.FC Slovácko Greif 26.04.2013, pátek, 19:48 + 0 - 0
    No pozor do Teplic trenér dotoval cestu ne že ji platil .. cca 18kč na km není zrovna málo ..zvlášt když mnozí se nahlásí pak nedojdou ..naštěstí nedošli pač sme půl dálnice do prahy až do Teplic jeli v jednom pač se jeden bus porouchal .. Jinak cesta cca 6h ..doufám že Hradec tam vyhraje ;)
  • FK Teplice beeshee 26.04.2013, pátek, 19:38 + 1 - 0
    Jsem rad, ze se kotel v Teplicich techhle dotovanejch vyjezdu nezucastnuje a naopak se od nich distancuje, i kdyz taky mel moznost jet autobusem do Plzne zadarmo, ale radeji jel auty za svoje - to je cesta ultras a ne si nechat "platit" za fandeni!
  • FK Viktoria Žižkov tondik 26.04.2013, pátek, 18:31 + 0 - 0
    Tý jo koukám, že se dotuje skoro všude fakt :-O , o to víc si vážím těch našich výjezdů...
  • 1.FC Slovácko člen gangu 26.04.2013, pátek, 17:40 + 0 - 0
    juve jak rika casual,moc bych se k tomu taky nevyjadroval,.
  • FC Hradec Králové Stokurew 26.04.2013, pátek, 14:34 + 0 - 0
    eFCéBé: Ještě bych s těma počtama popčkal :-)))) 300 je reálný předpoklad, ale víš jako to je... Navíc ty některý autobusy (holobusy) melou z posledního, nedojede jeden a je o 60 lidí míň :-))))
  • FC Baník Ostrava eFCéBé 26.04.2013, pátek, 14:29 + 0 - 0
    Teď jsem se díval na mapy.cz a Uherské Hradiště - Hradec Králové = 217 km. Hradec králové - Teplice = 190 km takže vy to do Hradce máte o 27 km dál jako oni do Teplic. Jich bude v Teplicích 300, tak jsem zvědavý kolik vás bude v Hradci :-)
  • FC Hradec Králové Stokurew 26.04.2013, pátek, 14:22 + 0 - 0
    JUVE: OK beru... hodně štěstí k záchraně, kromě tedy 5.5. kdy zajíždíte k nám...
  • 1.FC Slovácko JUVE 26.04.2013, pátek, 14:14 + 0 - 0
    mylis se,proti Hradci skoro nic nemam :D dufam,ze se udrzite jak vy tak my ... a spadnou tymy jako CB,Teplice,Pribram !!!
  • FC Baník Ostrava Casual88 26.04.2013, pátek, 14:13 + 0 - 0
    Juve: vaše dotované výjezdy za 200 jsou taky docela směšné nemyslíš? A zase tolik už vás nejezdí. A když jsme u těch Teplic, tak tam vám to platil trenér ne? Takže raději zalez :-*
  • FC Hradec Králové Stokurew 26.04.2013, pátek, 13:58 + 0 - 0
    JUVE: Dostali jsme od firmy, co má stavět staďák 60 táců... což je pecka. Ale spíš z příspěvku cítím trochu jakože výsměch... tak jestli ti udělá dobře, tak jako jste na tom nejhůř, je to pravda, máte to nejdál, finančně nejnáročnější, a jezdíte v hojném počtu, což vás šlechtí a jste úžasní! (A já myslel, že ta čecháčkovská závist na Moravě zrovna moc živnou půdu nemá, asi se mýlím...)
  • 1.FC Slovácko JUVE 26.04.2013, pátek, 13:31 + 0 - 0
    jo vy to mate zadara a to jeste za rohem,to potom jo ...
  • 1.FC Slovácko eLucky 26.04.2013, pátek, 13:30 + 0 - 0
    to Stokurew: no já sem to pochopil, jen v našich poměrech ty by ty tři hodiny byla krátka cesta;):D Tak bohužel někdo holt jede na výjezd fandit, někdo chlastat;)
  • AC Sparta Praha acs1893 26.04.2013, pátek, 12:31 + 0 - 0
    dneska na jihlavu doufam aspoň 10 táců!! JÁÁÁÁRDA BLAŽEK!!!
  • FC Hradec Králové Stokurew 26.04.2013, pátek, 12:12 + 0 - 0
    Zdeněk81: no doufám, že 3 kilča budou, ovšem záleží na tom, kolik přihlášených lidí se na to vysere a jestli dojedou všechny holobusy, to je vždycky risk :-))))
  • FC Hradec Králové Stokurew 26.04.2013, pátek, 12:08 + 0 - 0
    eLucky: Tak ano, z tvého pohledu do chápu. Spíš jsem chtěl jenom jako naznačit, že cesta je nějakých +/- 200 km a našim holobusům taková cesta trvá kolem 3 hodin a vzhledem k tomu, že někteří nakupují už před cestou a pak je party v holobuse, takže zřejmě větša dorazí ve velkmi pokročile veselém stavu... takže sranda bude :-)
  • 1.FC Slovácko eLucky 26.04.2013, pátek, 12:03 + 0 - 0
    to Stokurew: když si vezmu délku našich výjezdů, tak se musím smát, když píšeš že do Teploušova je to štreka:D Ale takový počet bude hodně luxusní na takový výjezd! Klobouček!
  • FC Viktoria Plzeň Zdeněk81 26.04.2013, pátek, 12:01 + 0 - 0
    Jestli Vás budou 3 kila tak to je hodně dobrý.
  • FC Hradec Králové Stokurew 26.04.2013, pátek, 11:41 + 0 - 0
    Do Tepláků pět plnejch busů, z toho budou čtyři holobusy a vzhledem k délce cesty se dá předpokládat, že bude mít většina pěkně nakoupeno :-) Dorazí i Votroci z Prahy a Liberce, nějaké autoposádky... počítám +/- 300 žíznivejch krků... Takže asi bude sranda...
  • FC Baník Ostrava Knutt 26.04.2013, pátek, 10:19 + 1 - 0
    Seru na celý pondělní termín!! Na Zbrojovku jedu za každou cenu! Na vždy věrní, na vždy oddaní, Baníčku tobě, tvý chuligáni.
  • FC Hradec Králové dawe z jaraku 26.04.2013, pátek, 09:59 + 0 - 0
    musime v teplicich zabrat
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
Fanoušci Karviné před stadio... 25.12.2020, pátek, 22:20

Fanoušci Karviné před stadio...


Fanoušci Žižkova za plotem -... 18.11.2020, středa, 07:17

Fanoušci Žižkova za plotem -...


Blog fanoušků: Ako spoznať p... 17.11.2020, úterý, 07:00

Blog fanoušků: Ako spoznať p...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Udavači všech zemí, vyližte si prdel! 27.02.2021, sobota, 09:29

Udavači všech zemí, vyližte si prdel!


Fenomén KOTS a československé derby 26.02.2021, pátek, 21:33

Fenomén KOTS a československé derby


DERBY! Před stadionem v Miláně bylo veselo 23.02.2021, úterý, 08:41

DERBY! Před stadionem v Miláně bylo veselo

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Udavači všech zemí, vyližte si prdel! 27.02.2021, sobota, 09:29

Udavači všech zemí, vyližte si prdel!


Další výjezdy, ohňostroj a další pyrotechnika 25.02.2021, čtvrtek, 20:08

Další výjezdy, ohňostroj a další pyrotechnika


DERBY! Před stadionem v Miláně bylo veselo 23.02.2021, úterý, 08:41

DERBY! Před stadionem v Miláně bylo veselo

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Blog fanoušků: Ako spoznať p... 17.11.2020, úterý, 07:00

Blog fanoušků: Ako spoznať p...


Nabušená výzdoba chodby u ša... 10.11.2020, úterý, 11:21

Nabušená výzdoba chodby u ša...


Pyro, zpěv a svíčky - Neapol... 25.11.2020, středa, 21:03

Pyro, zpěv a svíčky - Neapol...

Komentáře
18.02.2021, čtvrtek, 13:13 - Cestovatel
S kámošem jsme se tam jeli pod...
05.02.2021, pátek, 18:41 - DIAZ
Teplice dobré rozestupy.
05.02.2021, pátek, 14:52 - Cestovatel
Bulharská liga mi zatím uniká,...
05.02.2021, pátek, 11:25 - grün
Super článek, více takových. :...
31.01.2021, neděle, 15:50 - k.m
No že je tam "až" neznamená sn...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace