o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video tipovačka

Preview: Vzroste v GL náboj na tribunách?

preview pátek, 05.04.2013 15:00 - přejít do komentářů
Na programu je malé pražské derby, šlágr na Hané či představení na Bazalech...
images/clanky/preview-vzroste-v-gl-naboj-na-tribunach--4860.jpg

Jarní část ligy, i když podle dosavadního pohledu ven se tak nazvat nedá, má rychlý spád, ve čtyřech dnech nás nyní čeká již 22. kolo. Vážnost utkání narůstá a bylo by ku prospěchu věci, aby náboj narůstal také po divácké stránce. Aktuální kolo nabízí mimo jiné malé pražské derby, atraktivní souboj na Hané či utkání na Bazalech, kde se posledně kvůli napadanému sněhu nehrálo.

Páteční program svádí proti sobě České Budějovice s Příbramí. Vedení Jihočechů dává volné vstupné na tento záchranářský souboj, tak uvidíme, jak se to na návštěvě a atmosféře utkání projeví. Na konec pracovního týdne připadá ještě malé pražské derby, v roli bude domácí Slavia a hostující Dukla. Pro Slavii se jedná o „generálku“ na ostří derby se Spartou, sešívání tak zcela jistě budou chtít pořádně potrénovat a naladit formu.

V sobotu se diváci můžou těšit rovněž na dvě utkání a nutno říct, že zajímavá. Hanácká metropole bude svědkem příjezdu Sparty, Olomouc tedy bude hostit Spartu Praha a Andrův stadion by se mohl rozhoupnout k velmi dobré atmosféře. Není pochyb, že značně bude zaplněný i sektor hostů. Druhý sobotní duel obstará Baník Ostrava s Libercem. Lze tipovat, že v Ostravě jsou příznivci po odloženém minulém utkání velmi natěšení na fotbal a vytvoří na Bazalech tradičně dobrou kulisu. Účast si snad připíší i fanoušci Liberce.

V neděli mají výkop tři zápasy. Z hlediska atmosféry je přívětivé, že se na domácí půdě představí Plzeň a Hradec Králové, tedy tábory, které si vedou velmi dobře. Do Plzně zavítají Teplice, dost možná i se skupinou fanoušků, a v Hradci Králové bude hostem Mladá Boleslav. Nedělní program doplňuje střetnutí Jablonce se Slováckem, které po divácké stránce asi nezažije výraznější slávu, ale rádi budeme případně překvapení.

22. kolo Gambrinus ligy bude završeno v pondělí, kdy se utkají Jihlava a Brno. Zde by solidní podpora mohla přijít od obou stran.

22. kolo Gambrinus ligy
05.04. 18:00 České Budějovice – Příbram
05.04. 20:15 Slavia Praha – Dukla Praha
06.04. 16:30 Olomouc – Sparta Praha
06.04. 17:00 Ostrava – Liberec
07.04. 15:00 Jablonec – Slovácko
07.04. 16:00 Plzeň – Teplice
07.04. 17:00 Hradec Králové – Mladá Boleslav
08.04. 18:00 Jihlava – Brno
 

Ve Fotbalové národní lize je na řadě také 22. kolo, ale bude se hrát jen sedm zápasů, jelikož vytrvalé sněžení dává stopku souboji Opavy se Znojmem. Zároveň se tak jedná o ztrátu kvalitního tábora pro toto kolo. Atmosféra tak bude především na bedrech fanoušků Mostu, Bohemky, snad i Žižkova a možná některých dalších, neradi bychom někoho podcenili.

22. kolo FNL
06.04. 10:15 Ústí nad Labem – Pardubice
06.04. 15:00 Táborsko – Karviná
06.04. 16:00 Most – Střížkov
06.04. 16:30 Vlašim – Zlín
07.04. 10:15 Žižkov – Sokolov
07.04. 16:30 Varnsdorf – Bohemians 1905
07.04. 16:30 Čáslav – HFK Olomouc

Autor:

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Pokud jste zaregistrovaní, tak se stačí přihlásit. Pokud registraci nemáte, tak se prosím zaregistrujte.

Jméno Heslo
text
  • FC Viktoria Plzeň Plzeňák 05.04.2013, pátek, 22:17 + 0 - 0
    tohle kolo se nám zatím s hokejem nekreje. Až pohár s Jabloncem a liga na Slovácku. Na Plzeňské vstupence jde zakoupit ještě 2400 lupenů...
  • FC Viktoria Plzeň FCVP 05.04.2013, pátek, 20:27 + 0 - 0
    V Plzni se toto kolo moc lidí čekat nedá. Většina lidí dá teď přednost finále v hokeji než fotbalu. Vidím to na takových 6 - 7 tisíc.
  • FC Baník Ostrava chachar1922 05.04.2013, pátek, 17:04 + 0 - 0
    Těšínsky chachar: máš pravdu taky nevěřím, že bude moc lidí. navíc u nás je to více méně jedno kolik přijde, atmosféra bývá dost podobná jak je 5000 lidí i jak je 10 000..
  • bez klubu leprikon 05.04.2013, pátek, 16:43 + 0 - 0
    V Olomouci 7258, na Bazalech 8212 a v Plzni 8123 :-)
  • FC Baník Ostrava Těšínsky chachar 05.04.2013, pátek, 16:29 + 0 - 0
    acs1893: Na Bazalech 10 tisic určitě nebude. V tom počasi lidi nepřijdou.
  • Slezský FC Opava RadekSFC 05.04.2013, pátek, 16:03 + 0 - 0
    i kdyby bylo 25 stupnů, tak budou vymluvy na to, že svitilo moc slunko, že foukal moc vítr atd. V olomouci nebude víc jak 6500 lidí .... bohužel
  • SK Sigma Olomouc Tomaas11 05.04.2013, pátek, 15:58 + 0 - 0
    Doufám, že na nás příjde minimálně 9 táců. Záleží na počasí no. :/
  • AC Sparta Praha acs1893 05.04.2013, pátek, 15:44 + 0 - 0
    v plzni,na baníku a v olomouci by mohlo bejt kolem 10k lídí... myslim a doufam že nás bude tak 600 minimálně
  • FK Viktoria Žižkov tondik 05.04.2013, pátek, 15:35 + 0 - 0
    fanouškovský (a zároveň i herní) šlágr tohoto kola je každopádně utkání: České Budějovice - Příbram :-D
clbanner



Videa

Pyrošou Tribuny Sever v zápase s Teplicemi


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
Musí to mít pořádný refrén! ... 25.03.2021, čtvrtek, 09:37

Musí to mít pořádný refrén! ...


Tour de Hodolany 1912 slaví ... 18.03.2021, čtvrtek, 03:00

Tour de Hodolany 1912 slaví ...


Fanoušci Karviné před stadio... 25.12.2020, pátek, 22:20

Fanoušci Karviné před stadio...

další články >
Vlajkonosi.cz
VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019, pátek, 21:15

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019, sobota, 09:57

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!


VLAJKONOŠI na Slovácku 15.10.2019, úterý, 15:40

VLAJKONOŠI na Slovácku

více na www.vlajkonosi.cz>
Hooligans.info
Zpět v čase: Druholigové bitvy FCB a SFC o Slezsko včera, 11:19

Zpět v čase: Druholigové bitvy FCB a SFC o Slezsko


VIDEO DNE: Fanatická rozlučka na Stamford Bridge 08.04.2021, čtvrtek, 09:55

VIDEO DNE: Fanatická rozlučka na Stamford Bridge


VIDEO DNE: Vyzlečte dresy! 07.04.2021, středa, 15:05

VIDEO DNE: Vyzlečte dresy!

více na www.hooligans.info>
Fanaticky.cz
Zpět v čase: Druholigové bitvy FCB a SFC o Slezsko včera, 11:19

Zpět v čase: Druholigové bitvy FCB a SFC o Slezsko


VIDEO DNE: Fanatická rozlučka na Stamford Bridge 08.04.2021, čtvrtek, 09:55

VIDEO DNE: Fanatická rozlučka na Stamford Bridge


VIDEO DNE: Vyzlečte dresy! 07.04.2021, středa, 15:05

VIDEO DNE: Vyzlečte dresy!

více na www.fanaticky.cz>
Nejčtěnější články měsíce
Blog fanoušků: Ako spoznať p... 17.11.2020, úterý, 07:00

Blog fanoušků: Ako spoznať p...


Nabušená výzdoba chodby u ša... 10.11.2020, úterý, 11:21

Nabušená výzdoba chodby u ša...


Pyro, zpěv a svíčky - Neapol... 25.11.2020, středa, 21:03

Pyro, zpěv a svíčky - Neapol...

Komentáře
09.04.2021, pátek, 13:41 - Fafrnek
Nejsou nějaký přičmoudlí ti fa...
08.04.2021, čtvrtek, 12:59 - BF05
Tak tohle určitě patřilo k tom...
08.04.2021, čtvrtek, 07:58 - DD-Spartak
chudis: Tak to uz veru dlho. A...
07.04.2021, středa, 21:48 - chudis
DD-Spartak, od roku 2001, pres...
07.04.2021, středa, 11:52 - DD-Spartak
Od ktoreho roku uz nehrate v B...
všechny komentáře >
clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace