o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Report Chlumce ze zápasu se Spartakem Rychnov

blog fanoušků úterý, 17.03.2015 - přejít do komentářů
Ultras Chlumec se v zápase se Rychnovem prezentují choreem a nápisy...
/titleImg/report-chlumce-ze-zapasu-se-spartakem-rychnov/1/6803.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Na začátek jarní části se připravujeme velmi důkladně 2 týdny dopředu. V den zápasu se ještě scházíme v 6 lidech a doděláváme druhé choreo.

Je 10 minut do zápasu , počási není ideální , trochu prší a my se v 12 lidech scházíme rozjíždíme chorály. Před úvodním hvizdem, se uctí památka dvou klubových legend a my vytahujeme první choreo , na kterém je napsáno: NAVŽDY V NAŠICH SRDCÍCH, A DATUM NAROZENÍ A ÚMRTÍ LEGENDY, povedlo se celkem dobře, až na naší chybu že jsme u nápisu NAŠICH neodstřihli zbytek nepopsaného papíru.

Zápas začíná a my s megafonem naplno fandíme. Ve 3. minutě se nám podařilo vstřelit branku a my fandíme na plné obrátky!  V 7.minutě zvyšujeme na 2:0 a my fandíme stále na plno. Od 20 minuty trochu polevíme ale fandíme dál.

V 25.minutě vytahujeme zatím naší nejzdařilejší prezentaci za naše dvouleté působení, na černé plachtě je vyobrazen chuligán s roztaženou modrobílou šálou. v 43. minutě zvyšuje náš oblíbenec na 3:0 a už jsme zase ve varu. Náš problém se zase opakuje, když přicházíme na druhý poločas zase pozdě! Pár z nás promešká i gól na 4:0 v 47. minutě.

Od 55.minuty se zase fanděním bavíme a přidává se k nám i pár lidí z tribuny kterým za to moc děkujeme! do konce utkání přidáme ještě 2 góly a my jedeme desetiminutový chorál Chlumečáci. Soupeř sice koriguje na konečných 5:1 ale to nikomu nevadí a bavíme se dál. Po zápase máme s hráči tradiční děkovačku a všichni spokojeně odcházejí. Tímto bych chtěl všem přítomným moc poděkovat za skvělé fandění . doufám že to příští týden na Hradecký Slávii potvrdíme!

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace