o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Report Nový Jičín - Opava (report Nového Jičína)

blog fanoušků úterý, 24.09.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/report-novy-jicin-opava-report-noveho-jicina/1/5328.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Je tady po týdnu opět sobota a s ní i další domácí zápas Nového Jičína. Tentokrát však s Opavou a tak jsem zvědav jestli k nám někdo z Opavských fanoušků zavítá, ale ještě více jsem zvědav, jak bude vypadat náš kotel.

Na stadion přicházím asi 15 minut před utkáním a nikde nikdo, krom pár nedočkavců jako jsem já. 5 minut před úvodní buly už se nás schází asi 20. <- SLABOTA, HRŮZA A DĚS! Znova Vás všechny žádám, ať už jste všichni těch 5 minut před zápasem připraveni tam kde máte být! No nic, prostě první asi 3 minuty se snažíme v těch dvaceti fandit, postupně je nás 30, 40, 50 až celkově si myslím, že možná i 70. Což je super, na to, že se v podstatě neočekával nějaký nával hostů je to super číslo!

První třetina je tedy krom těch prvních asi 5 minut solidní, speaker to hecuje, všichni do toho dávaj maximum, párkrát už i vydržíme hulákat jeden chorál i víckrát než jen 2 krát a dost. Což mě potěšilo, takže pochvala. Končí první třetina, všichni jdou ven doplnit nejspíš tekutiny.

Začíná 2 třetina a já v kotli vidím zase jen 20 lidí, všichni si prodloužili pauzu asi o 8 minut, co mě strašně mrzí a je to pro mě nepochopitelné. Vy si zaplatíte lístek za židovských 40 korun proto, aby jste stáli venku? Nechápu, zamyslete se nad tím a příště tp už NEDĚLEJTE! Asi v 11 minutě 2 třetiny vytahujeme 20 modrých a 20 bílých balónků + 20 velkých vlajek na tyčích. Efekt pěkný, až na ty balónky, které se v těch vlajkách ztrácí. Do konce drůhé třetiny už se toho moc neudálo, krom pár pěkných pozdravů na Pepu Tichého, kterého tu máme rádi.

Po přestávce, začne konečná 3 třetina a všichni doufáme ve vyrovnání atak do supportu dáváme maximum. Sice dostáváme na 0:2, ale to nás nezastavuje a stále fandíme, což je sympatické, tak to má vypadat!!! Srovnat se nedaří, i přes velký tlak, naopak jsme ještě inkasovali, ale to už bylo do prázdné a my odpalujeme pyro i přesto, že nás sekuritka střeží a má na pozoru. Jedno se jim uhasit podařilo, ale to nás nesere už.

Venku přesně pak už nevím co se udávalo, tak to moc rozebírat nechci. Nicméně ze stadionu nás jde asi 25 směr město a všichni pomocí speakra pokřikujem, což bylo taky dobré a tak sme si trošku říkali, zda-li neuděláme nějaký takový pochod. No, uvidíme.

Teď na konec jen...Doufám, že nás neodradí výsledky a budem v našem skvělém fandění pokračovat! Teď hrajou kluci 3 matche venku, snad se jim zadaří a budou ze dna rychle pryč.

Dále, už teď bych chtěl zmínit výjezd do Valmezu, který je 23.10. což je už za měsíc. Zítra se udělá událost, cena bude i s lístkem cca 100, tak už všichni na to myslete a to kilečko si odložte, doufám, že ikdyž je to ve středu, tak se nám podaří vypravit autobus, můj sen však jsou autobusy dva, no uvidíme.

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace