o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Report ze zápasu mezi Přerovem a Havířovem + VIDEO

navštívili jsme čtvrtek, 22.12.2011 - přejít do komentářů
/titleImg/report-ze-zapasu-mezi-prerovem-a-havirovem-video/1/3754.jpg?width=570

Po návštěvě Extraligy, 1. ligy a EBEL ligy, jsme navštívili i třetí nejvyšší hokejovou soutěž a to konkrétně utkání 2. ligy skupiny východ mezi HC Zubr Přerov – AZ Havířov, které se hrálo na útulném zimním stadionu v Přerově, kam uprostřed týdne zavítalo více jak 1800 diváků, kteří vytvořili utkání velmi slušnou kulisu.

I když se utkání hrálo ve středu, tak je v hostujícím sektoru přes 150 fanoušků z Havířova (vzdálenost cca 100 km), kteří stejně jako domácí fanoušci povzbuzují po celé utkání. Potvrdilo se tak, že fans Havířova patří momentálně k jasné špičce 2. ligy. Samotný zápas začal minutou ticha za zesnulého Václava Havla. Hned v úvodu se dostali hosté do vedení a to dodává chuť fanouškům z Havířova. Domácí kotel i přes inkasovanou branku nepřestává fandit.

Oba tábory představily v průběhu zápasu své produkty z dílny ultras. Domácí měli žlutomodré pásy s nápisem since 1928. Hosté zase měli modro-černou kartoniádu. Již od pohledu je patrné, že fanoušci Havířova jsou z větší části fanoušci Baníku, když je na jejich supportu ostravský rukopis jasně patrný.

Zápas byl vyhodnocen jako rizikový a jak v okolí stadionu, tak i přímo v jeho útrobách se to hemží četníky. Ve třetí třetině mají práci a na stadionu je velmi živo (info přineseme později).

Domácí nakonec vítězí 4:3 a celý stadion si užívá poslední děkovačku v roce 2011.

Tímto zápasem jsme uzavřeli jeden okruh našich návštěv za hokejem, když jsme navštívili čtyři hokejové soutěže a nutno podotknout, že i když některé hlasy hovoří o tom, že hokej je nuda a fanoušci hokeje jsou nudní, tak ani při jednom zápase jsme se nenudili a naopak nás úroveň supportu, hlavně v nižších soutěžích, mile překvapila. Je pravda, že jsme si zápasy vybírali podle atraktivity. Na druhou stranu podobný souboj fanoušků, jaký jsme viděli dnes v Přerově, bychom v MSFL hledali jenom těžko...

Níže si můžete prohlédnout videozáznam monitorující atmosféru utkání.

Autor: redakce

Fotogalerie připojená k tomuto článku: HC Přerov - AZ Havířov - první 3 fotografie

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace