o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Ružomberok slaví postup po výhře nad Vojvodinou

Foto report pátek, 07.07.2017 - přejít do komentářů
Atmosféru narušili čumilové a následně SBS a Policie v domácím sektoru...
/titleImg/ruzomberok-slavi-postup-v-po-vyhre-nad-vojvodinou/1/8039.jpg?width=570

Postup do dalšího předkola Evropské ligy oslavili fanoušci MFK Ružomberok, kteří v odvetě zdolali Vojvodinu Novi Sad 2:0 a po prohře 1:2 v Srbsku postupují do dalšího kola.

Obě branky padly ve druhém poločase, kdy již v domácím sektoru chyběla většina aktivní fanoušků, kteří po konfliktu v prvním poločase s čumily a následně SBS a policií sektor opustili...

Pohledem fanouška MFK:
Ako to už býva na takýchto zápasoch zvykom, na štadión si zrazu nájdu cestu aj ľudia, čo tam roky nepáchnu, ale keď sú párky zadarmo, tak sa treba vopchať rovno do sektoru aktívnych fanúšikov. Takí prišli aj k nám a počas zápasu samozrejme provokovali, hoci už týždeň dopredu sme jasne avizovali, že sediacich idiotov v sektore nebudeme tolerovať. Keď sa títo jedinci na fanklub otočili s posmeškami a prostredníkmi, samozrejme to niektorých nenechalo v kľude a chceli im vysvetliť, kde sú. No situáciu predbehla domáca SBS a MsP, ktorí na domácich zaútočili. Keďže pár z našich zobrali so sebou, solidárne s nimi sme stiahli vlajky a opustili sektor. Všetkých nás táto nezvládnutá situácia mrzí a hráči majú stále našu podporu a stojíme za nimi.

Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace